>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polecajka

M 21,5K

Mietek006

Użytkownik
1.
Dyscyplina: Piłka nożna - Serie A
Godzina: 15:00
Spotkanie: Cagliari - Parma
Typ: powyżej 23,5 fauli
Kurs: 1.75
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Starcie drużyn z dołu tabeli i mecz z gatunku "za 6 punktów". Rzuciła mi się w oczy linia fauli z ok kursem, która powinna zostać pokryta. Sędziuje Marco Di Bello, overowy sędzia z średnią ponad 27 fauli na mecz. Facet który nie ogranicza gwizdka, gdy prowadzi pojedynki drużyn z dołu tabeli. W styczniu sędziował mecz Mozna - Cagliari i skończyło się na 35 faulach. W grudniu Verona - Empoli i było 31 fauli. W pierwszej rundzie dzisiejsze ekipy, spotkały się na koniec września i nabiły 26 fauli. Bardzo dogłębnie przejrzałem statystyki i na mój nos linia 23,5 powinna pęknąć z zapasem. W superbecie z kursem 1,75, a w totalbecie 1,7.
Wynik: 26

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1056
M 21,5K

Mietek006

Użytkownik
2.
Kupon:
Arka Gdynia +1,5 (1,55) + Aluron CMC Warta Zawiercie (1,4) = 2,17 Betclic

Pierwszy bet ze względu na spore bramki w defensywie Polonii. "Zestawienie wyjściowej jedenastki na inaugurację wiosny nie będzie jednak dla szkoleniowca Czarnych Koszul zadaniem prostym – kontuzjowani są bowiem bramkarz Mateusz Kuchta, prawy obrońca Nikodem Zawistowski, lewy defensor Erion Hoxhallari i defensywny pomocnik Oliwier Wojciechowski (wszyscy byli podstawowymi zawodnikami w układance Pawlaka), a za kartki w Gdyni muszą pauzować kolejny prawy obrońca Ernest Terpiłowski i najlepszy strzelec zespołu, autor 10 goli Łukasz Zjawiński." Z Arki odszedł najlepszy strzelec Czubak, ale jest Sobczak, który również potrafi zdobywać bramko. Plus wszyscy ofensywni grajki do dyspozycji trenera. Do tego Polonia to drużyna własnego boiska i na wyjazdach radzi sobie owiele gorzej. A Arka jest najlepiej radzącą drużyną w lidze na własnym stadionie z bilansem bramkowym 23:8 w 10 meczach. ( więc pod >>> https://www.facebook.com/share/p/18o2boa3GD/ )

Drugi bet to zwycięstwo Aluron CMC Warta Zawiercie w PlusLidze z Skrą Bełchatów. W pierwszym meczu tych drużyn było 3:0 i wygrana aż 17 małymi punktami dla Zawiercia. Aluron funkcjonuje bardzo dobrze jako drużyna, gdzie na każdej pozycji mają lepszego zawodnika. Wszyscy zdrowi i w moje ocenie powinno być pewne ich zwycięstwo. Kurs 1,4 do zaakceptowania.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +528
Do góry Bottom