>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Poker Ocean 10 Usd free (plus 90 bonus)

prymus_fcb 0

prymus_fcb

Użytkownik
&quot;...due to high levels of fraud, players from the following countries are not eligible for this bonus: Romania, Indonesia, Singapore Ghana, Ukraine, Uganda, Nigeria, Hungary, Belarus, Benin, Estonia, Egypt, India, Israel, Korea, Latvia, Lithuania, Nigeria, Pakistan, Slovak Republic, Russia, Yugoslavia, Macedonia, Phillipines, Thailand, Malaysia&quot;
nie ma nas na liscie wiec raczje dla nas!

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
prponuje zmienić opis tematu bo to nie jest bonus 90, tylko 550, na ich stronie jest to jasne napisane za kolejne 1800punktów dostajemy 20$ a jak uzbieramy 48600p 100$
kaske dostałem dzisiaj.

R 125

roger12

Użytkownik
przy rejestracji w poker ocean trzeba wpisać code bonus 550free tak ale przy rejestracji w tym bankrolu było miejsce na * Poker Ocean Account Number wiec ja pierw założyłem konto w poker ocean potem dopiero wpisałem ten numer no i wtedy mi wyskoczyło że muszę wpisać przy rejestracji kod 550free to jak ja miałem przy rejestracji w tym bankrollu podać numer mojego konta w pokerze jak go nie znałem ??
to jak to jest pierwsze trzeba było podać dane na tej stronce podanej w temacie a potem zarejestrować konto w poker ocean czy jak bo nie czaje?

adrjan77 37

adrjan77

Użytkownik
przy rejestracji w pokerocean po podaniu hasła masz miejsce na bonus code, nawet nie trzeba specjalnie się naszukać, bo po prostu jest
rpg dostałeś mejla że już masz kasę?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Coś tam dostałem tego dnia około 11:00 od nich ale nie czytałem nawet, bo nie myślałem, że tak szybko mogą dodać, ale to mogło być właśnie potwierdzenie.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Dzięki kasa na koncie. Teraz mam tylko takie pytanie. Wiadomo, że uzbieranie taki dużej ilości punktów jest ciężkie. Więc chciałbym się dowiedzieć czy np. idzie wcześniej wypłacić kasę? Czy trzeba ciułać te punkty, aż do tamtej granicy?

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
a ja po rejestracji zalogowac moglem sie normlanie, ale po wylogowaniu i probie ponownego zalogowania pisze ze &quot;account is locked&quot; a ja po rejestracji zalogowac moglem sie normlanie, ale po wylogowaniu i probie ponownego zalogowania pisze ze &quot;account is locked&quot; [isalem o odblokowanie i nowe haslo kilka emaile ale bez odpowiedzi

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Dzięki kasa na koncie. Teraz mam tylko takie pytanie. Wiadomo, że uzbieranie taki dużej ilości punktów jest ciężkie. Więc chciałbym się dowiedzieć czy np. idzie wcześniej wypłacić kasę? Czy trzeba ciułać te punkty, aż do tamtej granicy?
Spytałem support i dowiedziałem się, że jeżeli chce coś wypłacić z tych 10$ to trzeba ugrać 500 punktów. Wiedząc, że następny poziom 1800 i dodatkowe 20$ to chyba przygoda skończy się przy 500 punktach. Chociaż nie spytałem czy promocja w momencie wypłaty się kończy.
EDIT: Wysłałem jeszcze jednego z pytanie czy w momencie wypłaty promocja się kończy i czy trzeba robić depozyt przed wypłatą.

Do góry Bottom