elit-typer
Użytkownik
Zasady już za chwile.
Regulamin pojedynky typerskiego Wielki Elit Typer - CalaZasady już za chwile.
Zgadzam się na stała stawke 100zł i minimum jeden kupon dziennie i (max nie więcej niż trzy dziennie.)Proponuje 1 typ dziennie(ewentualnie 1 kupon dziennie) za stala stawke 100zl.
Chyba moje zasady będa bardziej przejrzyste
W przeciwienstwie do ciebie nie mam calego dnia zeby siedziec nad meczami.Wiec proponuje takZgadzam się na stała stawke 100zł i minimum jeden kupon dziennie i (max nie więcej niż trzy dziennie.)
Również niemam całego dnia . Tak więc ustalamy:W przeciwienstwie do ciebie nie mam calego dnia zeby siedziec nad meczami.Wiec proponuje tak
Plaska stawka 100zl.Niech bedzie 3 kupony ale po max 2 typy na kupon.
No dobra akceptuje.Również niemam całego dnia . Tak więc ustalamy:
1.Płaska stawka 100zł za każdy kupon
2.Trzy kupony maxymalnie dziennie, minimum jeden (muszą być minimum dwa zdarzenia na kuponie)
Tłumacze:
To ,że ustalamy trzy kupony max nie oznacza ,że musisz je wszystkie zagrać. OBOWIĄZEK >>> to zagranie 1szt kuponu dziennie. Pozostałe dwa możesz zagrać ,ale nie musisz to zależy tylko od Ciebie i sytuacji jaką masz aktualnie z przeciwnikiem.Nie mozesz jednak dziennie zagrać wiecej niż 3szt.
Również akceptuje. Możnazacząc typować.No dobra akceptuje.
Zaczynamy dzisiaj
No tak racja.Dostalem tyle wersji regulaminu ze sie pogubilem ????Cala,2.Trzy kupony maxymalnie dziennie, minimum jeden (muszą być minimum dwa zdarzenia na kuponie) chyba musisz dać minimum dwa zdarzenia do kuponu a nie tak jak chciałeś maximum 2 skoro to zaakcptowałeś ????
Fart fartem ale okazalo sie ze remis norwegii nic nie dawal(do tej pory nie wiem czemu bo przeciez miali wygrany mecz z niemcami) ale to juz nie nasz problem.Ja sie tam bardziej ciesze z awanu nie z tego ze kupon wszedlno Cala . Polska Ci siadła . imho był to mały cud ???? to że znajdziemy sie w pół-finale możemy chyba zawdzięczać norwegom , dzięki wspaniałej decyzji wyprowadzenia bramkarza w pole ???? . Mecz trzymał w napięciu ;p