Na dziś mamy dwa spotkania grane jako AKO.
Chelsea Londyn - PSG
Typ :
Rzuty rożne - Goście +3,5
Kurs :1,6
Buk :
:totolotek:
Jak dla mnie
PROMOCJA! PSG przy wyniku 0:0 odpada z dalszej rywalizacji, marząc o awansie do kolejnej fazy rozgrywek musi strzelić przynajmniej jedną bramkę nie tracąc przy tym żadnej ale nas interesuje tylko to co będzie się działo w ofensywie graczy z Paryża. Wiadomą rzeczą jest,że goście zaatakują Londyńczyków. Chelsea przy wyniku z wyjazdowego spotkania jest w lepszej sytuacji dlatego nie powinni się rzucić do ataków na bramkę Paryżan. Zlatan i spółka w pierwszym meczy miała
7 rzutów rożnych co dodatkowo skusiło mnie do postawienia tego meczu. Do Anglii przyjedzie zespół, który musi udowodnić,że wydane setki milionów euro muszą wystarczyć na coś wiecej niż mistrzostwo Francji, dodatkową motywacją dla zawodników Lorount Blanc'a będzie ubiegłoroczna edycja Ligi Mistrzów gdzie PSG odpadło po dwumeczu własnie z obecnym liderem Angielskiej
Ekstraklasy. W pierwszym meczu gospodarze wygrali 3:1, tydzien później w Londynie bronili wyniku, niestety odpadli po golu Demba Ba ( już nie grającego dla Chelsea) z 87 minuty spotkania, mimo tego,że bronili wyniku zdołali wywalczyć 4 rzuty rożne, dziś są pod ścianą, muszą wygrać chcąc grać dalej co zmusi ich do ataku na Stamford Bridge!
Bayern Monachium - Szachtar Donieck
Typ :
Wygrana Gospodarzy i poniżej 4,5 gola w meczu
kurs:
1,5
Buk :
:totolotek
Zdecydowanym faworytem tego spotkania są gospodarze. Potencjał kadrowy sprawia,że chyba nikt nie daje szans na awans drużynie ukraińskiej, sam zresztą jestem takiego samego zdania. Przejdźmy jednak do statystyk.
W fazie grupowej na stadionie Bayernu nie padło więcej niż 4 bramki, najwięcej bramek Monachijczycy zaaplikowali CSKA Moskwa, które grało jeszcze wtedy o faze pucharową
LE. Z drugiej strony mamy ekipe z Doniecka, która w tym sezonie
LM straciła tylko
1(1) bramkę na wyjeździe, było to w spotkaniu z FC Porto gdy "górnicy" byli już pewni awansu do kolejnej fazy rozgrywek. W poprzednich rozgrywkach
LM w spotkaniach Szachtara nie padło więcej niż 4 bramki.
Wg mnie warto spróbować.
Podsumowanie:
AKO 2,4
Stawka 64,22