>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pogoda na stadionach

maciek1530 0

maciek1530

Użytkownik
Znacie może jakieś strony dot. pogody na stadionach? Wystarczą najważniejsze ligi europejskie i MŚ. Dobrze jakby na stronie oprócz temperatury i opadów była informacja dotyczącą stanu murawy. Nie wiem czy istnieje taka strona, ale chyba od tego jest to forum, aby pytać ????

Prince de Belial 2,3M

Prince de Belial

Forum VIP
http://www.google.com

wpisujesz miasto i &#39;weather&#39;

jak mniejsze miasto to szukasz obok

jak nie znajdziesz w języku angielskim to na pewno znajdziesz w języku kraju, który Cie interesuje

to banalne czy tylko mi sie wydaje ?

btw - masz jakieś dane odnośnie opadów a wyników danych zakładów bukmacherskich
( obstawiam, że jak pada deszcz to jest więcej autów ? ;-) )? może się podzielisz ? ????

p.s.
jaka wysoka trawa Cie nie interesuje już ? ;-)

pozdr,

maciek1530 0

maciek1530

Użytkownik
http://www.google.com

wpisujesz miasto i &#39;weather&#39;

jak mniejsze miasto to szukasz obok

jak nie znajdziesz w języku angielskim to na pewno znajdziesz w języku kraju, który Cie interesuje

to banalne czy tylko mi sie wydaje ?

btw - masz jakieś dane odnośnie opadów a wyników danych zakładów bukmacherskich
( obstawiam, że jak pada deszcz to jest więcej autów ? ;-) )? może się podzielisz ? ????

p.s.
jaka wysoka trawa Cie nie interesuje już ? ;-)

pozdr,
Chciałbym, abyś zauważył, że wiele meczy w ulewnym deszczu lub podczas opadów śniegu, niekorzystnie wpływa na stan murawy i często zdarzają się undery. Również zawodnikom trudniej się biega po &quot;błocie&quot;, co wpływa na jakość gry. Np. w lidze polskiej wiele razy kluby typu Legia Wisła i Lech grające na wyjazdach skarżyły się na murawę. Przykładem może być samobójcza bramka Polonii Warszawa w bodajże 90 minucie, dająca zwycięstwo Wiśle. Uważam, że są to sytuacje, w których miała udział pogoda, bądź murawa.

Prince de Belial 2,3M

Prince de Belial

Forum VIP
wyciągasz wnioski na podstawie 2 spotkań z ligi polskiej ?

Barcelona specialnie zrasza boisko przed każdym spotkaniem ( no chyba, że pada deszcz ) , żeby im sie lepiej grało, gdyż jak wiadomo przy mokrej trawie piłka szybciej się porusza, a co za tym idzie można szybciej grać i łatwiej się zdobywa bramki drużynom dobrym technicznie.

pytanie nie było skierowane na kilka spotkań, które pamiętasz, ale czy są jakieś statystyki które się do tego odnoszą, bo rozumiem, że nie bazujesz na tych spotkaniach w których pamiętasz, że padał deszcz i akurat padl U2.5 ?

poza tym na mokrej i zniszczonej murawie o wiele łatwiej dochodzi do błędów bramkarzy, co za tym idzie do overów.

maciek1530 0

maciek1530

Użytkownik
wyciągasz wnioski na podstawie 2 spotkań z ligi polskiej ?

Barcelona specialnie zrasza boisko przed każdym spotkaniem ( no chyba, że pada deszcz ) , żeby im sie lepiej grało, gdyż jak wiadomo przy mokrej trawie piłka szybciej się porusza, a co za tym idzie można szybciej grać i łatwiej się zdobywa bramki drużynom dobrym technicznie.

pytanie nie było skierowane na kilka spotkań, które pamiętasz, ale czy są jakieś statystyki które się do tego odnoszą, bo rozumiem, że nie bazujesz na tych spotkaniach w których pamiętasz, że padał deszcz i akurat padl U2.5 ?

poza tym na mokrej i zniszczonej murawie o wiele łatwiej dochodzi do błędów bramkarzy, co za tym idzie do overów.
Owszem, Barca jak i wiele innych klubów mają murawę na najwyższym poziomie. Jednak w niższych ligach jest wiele problemów z murawą. Nie znam żadnych statystyk na ten temat, ale chciałem się spytać tutaj, czy istnieje wogóle coś takiego. A przy ulewnym deszczu piłkarze wolniej biegają, co przeszkadza większości zawodników, oraz piłka zatrzymuje się często w miejscu. W zależności od ligi, czy też klubów, w meczach w takich warunkach występuje under lub over. Trzeba tylko dobrze to analizować.

Prince de Belial 2,3M

Prince de Belial

Forum VIP
nie istnieje nic takiego, to zbyt zpecyficzny rodzaj statystyki, żeby ktoś się tym zajmował - chociaż kto wie ? może gdzieś tam w zaciszu domowym jakiś osobnik ma opracowane jakieś statystyki ? ;) ale szczerze wątpie... wydaje mi się, że zostaje Ci tylko to co napisałem w pierwszym poście... powinno Ci to wystarczeć, gdyż pogodę znajdziesz dla każdego miasta.

pozdr,

maciek1530 0

maciek1530

Użytkownik
nie istnieje nic takiego, to zbyt zpecyficzny rodzaj statystyki, żeby ktoś się tym zajmował - chociaż kto wie ? może gdzieś tam w zaciszu domowym jakiś osobnik ma opracowane jakieś statystyki ? ;) ale szczerze wątpie... wydaje mi się, że zostaje Ci tylko to co napisałem w pierwszym poście... powinno Ci to wystarczeć, gdyż pogodę znajdziesz dla każdego miasta.

pozdr,
Też wątpię w istnienie takich statystyk, miałem małą nadzieję, że może ktoś posiada coś takiego, czego to człowiek nie wymyśli ???? Dzięki za pomoc ????

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
http://en.7m.cn/default_en.aspx?line=no - livescore zawierający prognozy pogody (zachmurzenie/opady, temperatura), które znajdują się w rubryce HT (przed rozpoczęciem meczu), trzeba nakierować kursorem myszy.
A jeśli chodzi o zależność underów i overów od różnych czynników, to według mnie lepiej analizować wysokość n.p.m. ;)

maciek1530 0

maciek1530

Użytkownik
http://en.7m.cn/default_en.aspx?line=no - livescore zawierający prognozy pogody (zachmurzenie/opady, temperatura), które znajdują się w rubryce HT (przed rozpoczęciem meczu), trzeba nakierować kursorem myszy.

A jeśli chodzi o zależność underów i overów od różnych czynników, to według mnie lepiej analizować wysokość n.p.m. ;)
Dzięki wielkie za tą stronkę, zawsze to prościej niż googlować i szukać pogody dla danego kraju i miejscowości.

Do góry Bottom