>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

pognieciony kupon - przyjma i wyplaca wygrana?

K 358

koeman66

Użytkownik
robie sobie porzadki dzisiaj, wyrzucam stare kupony, a razem z nimi dzisiejszy
cale szczescie, ze w ostatniej chwili zorientowalem sie, ze kupon, ktory zwinolem w kulke i mialem zamiar wywalic do kosza jest wciaz aktualny i moze wejsc
w zwiazku z tym mam do was starych wyjadaczy pytanie
czy w razie wygranej kupon zostanie przyjety (jest pognieciony ale widac na nim wszystkie dane i przede wszystkim kod kreskowy)??????????????????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Zależy jaką panią w punkcie przyjęć ale powinna przyjąć .... jezeli nie będzie złośliwa ale jeżęli będzie to może coś dogadac ale powinna przyjąc a jak trafisz złośliwą to powie że nie hehe więc zależy

damian77 34

damian77

Forum VIP
Raczej Ci Przyjmą,nie powino być zadnych problemow,jesli widać &quot;kod kreskowy&quot; to nie widzę problemów. ????

divx 0

divx

Użytkownik
Pognieciony kupon powinna przyjac niewiem jak z podartym/ Szczerze to powinna przyjac kazdy kupon na ktorym widac kod kreskowy i mecze, jesli robi jakies klopoty to sie klocic to sa nasze pieniadze ktore mamy wygrane a specjalnie niechce wyplacic aby byc na + (numer od dawna znany powie ze nieprzyjmuje a w rejestr da ze kupon wygrany pieniadze dane ale sobie ???? )

daimler 14

daimler

Forum VIP
Witam :wink:

Mój kumpel miał podarty kupon posklejał go taśmą i poszedł do toto i mu Pani przyjeła . Wazne by kod kreskowy był widoczny .

pozdro :!:

antykac 0

antykac

Użytkownik
ja miałem w stsie podarty kupon nie na kodzie kreskowym i mósiałem dzwonic do centrali w warszawie żeby mi wypłacili ale poskutkowało czy wypłacą zalezy tylko od tego czy babka jest wredna...

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Właśnie u mnie w Katowicach w STSie panie są superanckie ???? mojek upony często są pogniecione a zawsze przyjmują na dodatek są łądne i miłe ???? taki offtopic ????

Do góry Bottom