>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Podwojenie depozytu w WinUnited!

Status
Zamknięty.
mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
[center:b33510c6fa]
[/center:b33510c6fa]

[center:b33510c6fa]1. Zarejestruj się w WINunited

2. Zdeponuj 20 Euro

3. Sophie podwoji Twój depozyt

Tylko dla nowych klientów. Zdeponuj 20 Euro, a otrzymasz 100% bonusu do wykorzystania na Twoje zakłady.

Promocja dotyczy tylko depozytów złozonych przez Moneybookers lub przelew bankowy.

Zarejestruj się w WINunited już TERAZ!

Warunki Promocji

Promocja jest ważna tylko w przypadku pierwszego depozytu.

Klienci, którzy zdeponują 20 euro otrzymają kupon na 100% bonusu o wartości 20 euro do wykorzystania na zakłady.

Kupon musi być odebrany do 31-go Maja i wykorzystany w pełni na zakłady, w innym przypadku zostanie unieważniony.

Depozyt musi zostać złożony przez moneybookers lub przez przelew bankowy.

Aby otrzymać kupon, klient musi wysłać e-mail na adres [email protected] , po zdeponowaniu pieniędzy, w temacie wiadomości prosimy wpisać „Majowa oferta Sophie”.

Żadna inna forma płatności lub kolejny depozyt nie uprawniają do skorzystania z tej oferty bonusowej. Tak samo, ten bonus nie może być wykorzystany w innych promocjach.

Aby dokonać wypłaty środków, kwota depozytu i bonusu musi zostać obrócona ponad 3 razy przy odds 1.5 lub wyższych dla zakładów pojedynczych lub 3.0 i wyższych dla zakładów typu “combi”.

WINunited zastrzega sobie prawo do zmiany lub odwołania promocji w dowolnej chwili.[/center:b33510c6fa]

C 0

cleaner

Użytkownik
Bodajze w poniedzialek wplacilem kase, napisalem emaila dostalem kupon na 20 euro.
Obsluga klienta dostepna jest prawie przez 24h rowniez pod telefonem.
Cala firma kieruja baby wiec wplacasz na wlasna odpowiedzialnosc :jezora:

Wszystko dziala.

S 0

serek

Użytkownik
Ja kożystałem z tej firmy... w pełni wypłacalna.

2 miechy temu bylo 100 % do 1 wplaty do 50 Euro. Wypłaciłem z tego 300 ;) Wyplata do 24 h suport w J.polskim
polecam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom