>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Podwojenie depozytu w Betway do 200 zł. (ZOSTAŁEM OSZUKANY)

lisu 0

lisu

Użytkownik
Wpłaciłem na Betway.com 40 zł. Wysłałem maila do ich supportu z prośba o ten bonus. Kazali przysłać skan dowodu osobistego. Wysłałem im ten skan, a oni mi napisali, że z mojego adresu IP jest założonych wiele kont i na jedno z nich został już przyznany bonus. Ja mam tylko jedno konto w Betway i ineternet mam z Neostrady. Może ma ktoś pomysł co mam zrobić. Dlamnie to jest zwykłe oszustwo.

lisu 0

lisu

Użytkownik
Pisałem i odpisali mi wlasnie to ze mam wiele kont na moje IP i na jedno zostal juz przyznany bonus. I napisalem zeby mi podali nazwy tych kont. bo ja mam tylko 1. naprawde juz nie wiem co mam robic.

lisu 0

lisu

Użytkownik
Marcin-Odra mozesz mi cos jeszcze poradzic??
... jeżeli niestety Betway nie chce Ci podwoić depozytu, to pozostało Ci grać za to co masz, albo wypłacenie gotówki.

p.s edytuj posty
jak mam edytować posty?? i moim zdaniem to jest oszustwo. a na forum nie macie jakiejs pormo z bonami?? zebym mogl zdobyc do betway albo bwin albo bah???

W 2

wislak

Forum VIP
Ehh ja mialem ten sam problem! Jestem w jednej sieci ze spiderem231 i obaj mamy konto w Betwayu. Jemu dali 5$ a mi nie mimo licznych prob, wyjasnienia sytuacji itp i nawet im pisalem zeby wywrzec presje: Jestem pelnoprawnym userem betwayu ale oni nic! Wkurzony tez bylem jakies glupie zasady! powinni wewn IP sprawdzac a nie!

P 0

peter2903

Użytkownik
Betway to raczej nie oszust,może z puli adresów Neo ktoś już
założył konto w betway?Może po prostu miałeś pecha;/?Niestety chyba tak się stało bo z własnego doświadczenia wiem że jak już piszą że nie dadzą to..nie dadzą...rozmnazaj 40-nie ma wyjścia...

L 0

lelo

Użytkownik
ja tez tak mialem wyplacilem kase i wplacilem ponownie rozpatrzyli mi bonusa juz tym razem pozytywnie bo juz mialem inne IP ????

gusto 695

gusto

Forum VIP
Po prostu neostrada ma zmienne IP. Za każdym razem jak sie łączysz jest Ci przyznawane IP, czasem może się powtórzyć. Widać wielu ludzi rejestrowało sie akurat z tego IP co ty Lisu. Spróbuj zrobić tak jak Lelo.

J 0

jaro81wro

Użytkownik
Ja mam troszke inne pytanie.. chcialem wplacic wlasnie 200zl bo jest dalej ta promocja z podwojeniem.. tylko zauwazylem tam taki zapisik: &quot;Nie akceptujemy jakichkolwiek zakładów przeciwstawnych w jednym spotkaniu. Tak zawarte zakłady nie będą akceptowane do udziału w promocji&quot;. Nie za bardzo rozumiem. Czyli jesli np postawilbym przykladowo na mecz REAL-BARCA - w jednym kuponie na REAL za 100, a nastepnie w drugim kuponie dajmy na to 100 na remis to przycepiliby sie czy nie.. z gory dziekuje za odpowiedz.. Pozdrawiam

bodi 70

bodi

Użytkownik
na jednym kuponie nie moga byc przeciwstawne , a dajac 3 kupony mozesz na jednym X na drugim 1 a na trzecim 2 i nic Ci nie zrobia- tak mozesz ????

J 0

jaro81wro

Użytkownik
no wlasnie o to mi chodzilo.. dzieki z gory za odpowiedz.. tak chce zrobic dawac w jednym kuponie na wygrana dajmy na to MAN UTD z kims tam, a na drugim remis MAN UTD.. byle obrocic ten bonus gorzej jesli dostana to trace wszystko ;). dzieki jeszcze raz i pozdrawiam

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
na jednym kuponie nie moga byc przeciwstawne , a dajac 3 kupony mozesz na jednym X na drugim 1 a na trzecim 2 i nic Ci nie zrobia- tak mozesz ????
W ŻADNYM buku nie można puścic na jednym kuponie dwóch przeciwstawnych typów więc jasno z tego wynika, że jak postawisz jeden mecz na dwóch kuponach z tym że na jednym zwycięstwo, a na drugim remis to te zakłady NIE są wliczane do obrotu bonusem.

K 0

kolzi

Użytkownik
Myślę, że nie warto wpłacać pieniędzy do takiego buka. Ktoś w ogóle dostał ten bonus, czy każdemu mówiom to samo co Lisowi?

Do góry Bottom