>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Podwojenie | AKO 2,28 | ✅

Status
Zamknięty.
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Wstęp:

Motywacją do założenia tego tematu jest duża strata finansowa jaką odnotowałem w miesiącu styczeń 2023, a mianowicie kwota - 1200,00 PLN.
Wiem, że dla większości użytkowników to śmieszna kwota, pewnie dla części jest to podstawowa stawka do gry, jednak dla mnie to potężna suma. Olbrzymi pech sprawił, że znalazłem się obecnie w takiej, a nie innej sytuacji. Spróbuję więc to odrobić i odzyskać te pieniążki przy pomocy innych typerów obecnych na forum.

System gry:

Systemy gry, którym chce odrobić tą stratę jest następujący:

1️⃣ gram na podwojenie, czyli minimalne AKO kuponu to 2,28. Jest to AKO, które po odjęciu podatku daje Nam idealne podwojenie

2️⃣ system ma 3 stopnie gry:

➡ zaczynam od stawki 100 zł (podwajam to),
➡ gram all in za wygraną z poprzedniego kuponu, czyli 200 zł (na podwojenie)
➡ gram all in za wygraną z poprzedniego kuponu, czyli 400 zł (na podwojenie)
➡ gram all in za wygraną z poprzedniego kuponu, czyli 400 zł (na podwojenie)
➡ w przypadku wygranej mamy ponad 800 zł i wracamy do pierwszej fazy.

Jak widać potrzebuję 3 idealnych kuponów, żeby osiągnąć swój cel!

3️⃣ gram maksymalnie 1 kupon dziennie,
4️⃣ maksymalnie 2-3 mecze na kuponie

Kamienie milowe:

Aby osiągnąć realny zysk z bukmacherki (po odrobieniu straty z punktu powyżej) wymyśliłem system kamieni milowych. Chodzi o to, że gdy odnotuje czysty zysk w wysokości powyżej 500 PLN to właśnie te 500 PLN odkładam na konto oszczędnościowe!

Jak to wygląda w praktyce?

Powiedzmy, że udało mi się za pierwszym podejściem zrobić wszystkie etapy. Czyli posiadam na koncie 800 zł. Z tej kwoty 500 zł odkładam na konto oszczędnościowe, a 300 zł zostaje do dalszej gry. Jeżeli przegram te 300 zł to wstrzymuje obstawianie do końca miesiąca!

Zapraszam do śledzenia działu i wyrażania swoich opinii!

Otrzymane punkty reputacji: +315
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom