>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Podwójna wypłata - BGO

S 52

szopson

Użytkownik
Dziwna sprawa, dostałem 2x wypłatę na konto choć powinienem dostać 1. Sprawa wygląda tak:
Wygrałem w bgo z promocji 25 funtów, zleciłem wypłatę lecz mi ją odrzucili z powodu potwierdzenia mojego konta bankowego. Kazali mi zrobić depozyt + wyciąg z konta. Napisałem im maila, czy konieczny jest depozyt skoro już go raz robiłem i wypłacałem tam pieniądze. Po tym mailu zleciłem wypłatę jeszcze raz. Ku mojemu zaskoczeniu dostałem e-mail, żeby dostarczyć TYLKO wyciąg z banku. Tak też uczyniłem i otrzymałem e-mail, że pieniądze są w drodze, kasa nie pojawiła się ponownie na BGO więc czekałem i się doczekałem. Jednakże 2 dni później dostałem kolejne maila w takiej kolejności:
1) pieniądze są w drodze
2) prośba o dokonanie depozytu w celu potwierdzenia konta bankowego do załączonego wcześniej wyciągu
Zdziwiony sprawdziłem, jak się mają transakcje na BGO a tam pokazuje 2 wypłaty w dwudniowym odstępie. (drugiej dokonać nie mogłem gdyż miałem bilans konta równy 0.00) Poczekałem jeden dzień i kasa znów przyszła na konto, bilans dalej 0.00 a dodatkowego maila z ich strony brak.
Miał ktoś podobną sytuację?

Do góry Bottom