>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Podwójna szansa ?

jajczak 236

jajczak

Użytkownik
Witam
Chce postawić na podwójną szanse na remis w meczu Palermo - Empoli
I tu jest problem, ponieważ na bet365 podwójna szansa jest tylko ma Palermo/remis Empoli/remis Palermo/Empoli czyli z podpórką ( o ile dobrze rozumiem ) Czy jest opcja postawić na remis do przerwy lub końca meczu ?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
gdzieś coś takiego widziałem, drużyna wygra choć jedną połowę ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć.bet365 może nie mieć takich zakładów, nie przypominam sobie żebym tam na coś takiego trafił.myślę jednak że takie zakłady oferowane są bardziej na rozgrywki typu LM czy jakieś szlagiery w topowych ligach.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
zamiast 1x czy x2 do przerwy, poszukaj zakładów na handicap azjatycki +0,5 to jest to samo a wiekszosc bukow powinna miec

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
jemu chyba chodzi o zakład typu czysty X że dana drużyna zremisuje choć jedną połowę w meczu.przykładowo jak będzie 3-0 do przerwy a w drugiej np 1-1 i choć mecz zakończy się 4-1 zakład będzie wygrany bo w drugiej połowie był remis (w sensie zremisowali drugą połowę nie licząc goli z pierwszej)
nie jestem pewien ale interwetten albo comeone miał na live coś takiego że mimo wyniku nie liczył goli i można było obstawiać dziwolągi jakby było 0-0 mimo realnego wyniku np 4-0.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Zawsze możesz zagrać 2 oddzielne zakłady : na remis HT i na remis FT, posługując się kalkulatorem stawek do Dutchingu http://www.oddschecker.com/betting-tools/dutching-calculator i wpisując tam te 2 kursy oraz łączną kasę jaką chcesz przeznaczyć na grę, dowiesz się jak masz ją rozdysponować aby uzyskać identyczną wygraną już przy wejściu tylko 1 remisu (a teoretycznie mogą wejść oba).
I tak dla meczu Sevilla - Man.City kursy w Bet365 to remis HT 2.3 i remis FT 3.5
tak więc mając np. 100j. stawiasz 60.34j. na remis 1/2 i 39.66 na remis FT, co przy ew. wystąpieniu 1z2 możliwych remisów daje 138.79j. a zatem +38.79j.

Do góry Bottom