>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Podwójna szansa i wysoka skuteczność

sajmon545 0

sajmon545

Użytkownik
Witam,
Przeanalizowałem sobie właśnie Premier League i League 1 pod takim katem co by sie stało jakbym grał od poczatku sezonu w wymienionych ligach na podwójna szanse po kursie około 1,30 na niższy kurs czyli teorytecznego faworyta i remis.

Ku mojemu zdziwieniu skuteczność wynosiłaby 82% w angielskiej lidze i 85% w francuskiej. Grając płaska stawka 10 zł na 170 spotkań w lidze angielskiej wygralbym zakład w 139 meczach wygrywając 107 zł na czysto. Natomiast w francuskiej na 190 meczy wytypowalbym dobrze 161 meczy wygrywając 193 zł na czysto.

Co o tym sadzicie? Czy to ma sens? Może wymyslmy wspólnie system na taki sposób gry, bo skuteczność 85% mnie przeraża i nie daje mi spokoju ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A może przyjąłeś zbyt optymistyczne założenie w postaci tego , że średni kurs na opcję DC na tych faworytów to 1.3 , bo często-gęsto taki jest na ich wygraną , a gdzie tu mówić jeszcze o podpórce...
Czy to wyliczenie odnosisz do kursów u któregoś konkretnego bukmachera czy jest średnią z wielu firm?

sajmon545 0

sajmon545

Użytkownik
Analizowalem to na stronie betexplorer.com, ale patrząc na kursy skupialem sie na jednym buki, nie pamiętam jakim. Kursy wynosiły 1.30/1.45 z podporka na drużyny o kursie 2.0/2.5 bez podpórki. Natomiast kursy wynosiły 1.05/1.30 na niższe kursy. Dlatego stad wyliczylem sobie taka średnia wzięta z kilku meczy.
Dzisiaj analiza kolejnej ligi która jest Ligue 2 i wyszło 83% skuteczności, niestety w ekstraklasie juz tylko 71%.
Stad moje pytanie czy stosowac tu jakas progresję a może dac sobie z tym spokój i szukać innego sposobu? ????
Pozdrawiam

sajmon545 0

sajmon545

Użytkownik
Sory za nowy post ale zapomialem dodać ze w lidze:
- angielskiej stawiając systemem 8 z 10 wygralbym odpowiednio 12 na 17 kolejek, 5 razy trafilbym 8, 5 razy trafilbym 9 i 2 razy trafilbym 10,
- francuskiej stawiając systemem 8 z 10 wygralbym odpowiednio 17 na 19 kolejek, 7 razy trafilbym 8, 7 razy trafilbym 9 i 3 razy trafilbym 10.

S 0

silownia12

Użytkownik
Witam.A jak to jest w podwójnej szansie w systemie 2/3?Wytypowałem 3 spotkania o różnych kursach i na dole kuponu przy stawce calkowitej300zl wyszlo mi ze ew. wygrana to 800zl.A jeśli wejdą mi 2mecze tylko to ile tak +/- wygrac?Jak to się liczy?Pozdrawiam

W 11

wojjtas

Użytkownik
Zakład 2/3 to nic innego jak obstawianie 3 typów ako.
Przykład:
masz 3 mecze :
Real vs. Barcelona 1 2,00
Wisła K. vs. Legia 2 2,30
Liverpool vs. Arsenal 2 2,80
System zawiera Ci 3 zakłada. Obstawiając 10 złotych, masz zakład:
-) 3,33zł na Real i Legię
-) 3,33zł na Legię i Arsenal
-) 3,33zł na Real i Arsenal
EWK to suma wygranych tych 3 dubli. Jeżeli Ci wejdą dwa mecze to wygrywasz wygraną z jednego dubla. Ewentualną wygraną z jednego dubla możesz bez problemu policzyć. Powiedzmy, że wejdzie Ci Real i Arsenal. Wtedy kurs ako masz 2.00*2.80=5,60. Przy 3,33 obstawionym przez system na tego duble masz 3,33zł*5,6 masz 18,65zł, więc jesteś do przodu 8,65zł (18,65-10). Aby nawet przy trafieniu 2/3 być na plus ogólnie w zakładzie, kurs każdego dubla musi wynosić ponad 3.00

Do góry Bottom