>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Podrobienie dokumentu tożsamości

O 8

oclock

Użytkownik
Na wstępie chciałbym zaznaczyć ze jestem niepełnoletni (za 2 miesiące mam 18), no i pomyślałem ze zrobię sobie trochę pieniędzy na dobry start. Wplacilem pieniądze do buka ,który miał opinie takiego który nie weryfikuje. Jednak juz przy pierwszej wplacie zażądał skanu dokumentu tozsamosci. Ogarniam w miarę programy do obróbki itd. I tu właśnie jest moje pytanie. Czy jeśli bukmacher zorientuje się ze skan jest podrobiony będzie jakoś interweniował ?( Chodzi mi o interwencje prawną.)Czy po prostu za blokuje konto? Z gory dziekuje :]

Otrzymane punkty reputacji: +8
kapri76 241

kapri76

Użytkownik
A co sie martwisz? Jeżeli jest to Twój pierwszy konflikt z prawem to dostaniesz zawiasy, jak już byłeś karany to posiedzisz max dwa lata.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Blokada konta i konfiskata środków, to Ci grozi. Najwyżej będziesz miał nauczkę i w przyszłości pomyślisz zanim zrobisz coś tak głupiego.

O 8

oclock

Użytkownik
Wiem ,ze glupio zrobiłem , ale juz tego nie cofne. Czyli ze prawnych konsekwencji raczej nie będzie ?jedynie blokada konta ,tak?

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Słowo-klucz. Życie to nie jest bajka, za każdym razem gdy łamie sie prawo trzeba być świadomym możliwych konsekwencji i rozważyć czy ryzyko jest warte potencjalnych zysków, takie value jak w bukmacherce. Nawet gdy przedtem nikt nie był pociągnięty wcześniej do odpowiedzialności karnej za przedstawienie fałszywego skanu u bukmachera to nie znaczy, ze to nigdy nie nastąpi. Chcesz złamać prawo i musisz być tego świadomym ze na to jest paragraf który moze być użyty przeciw Tobie.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
nie chce cię straszyć ale była już taka sytuacja i koleś miał wytoczoną sprawę normalnie.
ściema. pokaż dowody, bo wierzyć mi się nie chce.

do autora: zablokują konto i nie wypłacą pieniędzy, jak się kapną. prawnych konsekwencji nie masz się co obawiać

L 147

luminat

Użytkownik
Pewnie chodzi o Baha, najgorszy do gry bukmacher i już dawno upadł mit nie weryfikującego bukmachera. Miałeś stare informacje - pewnie z 5 lat wstecz. Teraz już weryfikuje.
Podrobienie dokumentu ci nic nie da. Oni mają dostęp do baz danych (PESEL) i twoje fikcyjne dane tam nie występują. Dlatego na starcie masz weryfikacje. Daj se siana, bo skan dokumentu służy jedynie do potwierdzenia osoby która gra (czy ktoś się nie podszywa za nią), a nie danych identyfikacyjnych

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Rozumiem, ze minister Ziobro jest co najmniej Twoim dobrym przyjacielem, ze mu to gwarantujesz?:grin:
Tak, wujek Zbyszek ma jutro wpaść na niedzielny obiadek.
Podrobienie dokumentu ci nic nie da. Oni mają dostęp do baz danych (PESEL) i twoje fikcyjne dane tam nie występują.
ło matko, a Ty skąd masz takie info ????????????
????

O 8

oclock

Użytkownik
Bukmacher nie może mieć dostępu do bazy danych PESEL ,ponieważ posiadają je tylko uprzywilejowane organy.

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Bukmacher nie może mieć dostępu do bazy danych PESEL ,ponieważ posiadają je tylko uprzywilejowane organy.
Skoro tak świetnie znasz prawo, to po co zakładałeś ten temat?

Otrzymane punkty reputacji: +4
sven@ 808

sven@

Użytkownik
Podrobienie dokumentu źle brzmi to po pierwsze ????
Kolekcjonerskie dowody - tego prawo nie zabrania, nawet był program na jakimś TVP o tym. Jeśli nie wykorzystasz tego z celach bardziej złowrogich niż weryfikacja u buka (hahah) to nic z tego nie masz. Podobnie jakbyś miał skany, zdjęcia na komputerze dowodów rodziny, ziomków czy tysiąca osób to posiadanie jest legalne, zależy gdzie chcesz to wykorzystać.
Ale ogólnie lepiej może &quot;poprosić&quot; jakąś osobę realną co ma konto i akurat może nie gra.

A 205

amindada

Użytkownik
Konsekwencji prawnych nie będzie jak się zorientują. Teraz buki i kasyna netowe nie chcą skanów tylko cyforwe fotki, a to już gorzej podrobić, sam 10 lat temu w paincie robiłem podróbki i zawsze weryfikacja przeszła, a dodam ze nie mam zadnych zdolności plastycznych. Raz pamietam zapomniałem dokończyć &quot;wydany przez&quot; i wysłałem PREZYDENT MIASTA WROC , a i tak przeszło.

Do góry Bottom