>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Podróż nad bajkał

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Razem ze znajomym planujemy wypad nad bajkal, oczywiście uwzględniając podróż koleją transsyberyjska. Podróżował ktoś w ten sposób? Jeśli tak to niech napisze kilka wskazówek. Jaki budżet trzeba przygotować, gdzie najlepiej bilety kupować i jak w tani sposób dostać się do moskwy. Thx z góry

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Tata był kilka razy, też koleją transsyberyjską. Z tego co opowiadał to podróż w jedną stronę trwała 7 dni (do Irkucka) z tym, że w Nowosybirsku mieli jeden dzień postoju i można było iść na miasto. Jedno jest pewne - trzeźwy to Ty tam nie dojedziesz ;) Po weekendzie podam Ci więcej szczegółów. Kiedy macie zamiar jechać?

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Bilet kupił w Poznaniu i tam też wsiadł. Pociąg na trasie Paryż-Moskwa zatrzymywał się w Polsce tylko w Poznaniu i Warszawie. W Moskwie wysiadasz na Dworcu Białoruskim i transportujesz się na Dworzec Centralny. Stamtąd ruszasz koleją transsyberyjską i jedziesz ok. 4 dni. Miejsca w przedziałach są różne. On był w przedziale 4-osobowym z miejscami do spania. &quot;Obojętnie do której wsiądziesz klasy, to i tak miło spędzisz czas&quot; - to słowa mojego ojca ???? milej podróży i daj znać jak było jak wrócisz

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Powiem tak, no byłem, myślałem, że będzie lepiej, ale dało sie przejechac. Plus z tego, że rosjanki bardzo otwarte. [ i to w dosłownym tego słowa znaczeniu]. Bajkał jak najbardziej do zwiedzenia wspomnienia zostają

Do góry Bottom