498 fabregas Forum VIP Czerwiec 2, 2007 #1 Zastanawia mnie to, czy możecie wstawić obrazek w miejsce swojego podpisu. Ja wcześniej mogłem, a teraz jakby ta opcja została zablokowana...? U Was jest podobnie? Thx za odp 8)
Zastanawia mnie to, czy możecie wstawić obrazek w miejsce swojego podpisu. Ja wcześniej mogłem, a teraz jakby ta opcja została zablokowana...? U Was jest podobnie? Thx za odp 8)
0 edyyy Użytkownik Czerwiec 2, 2007 #2 z tego co wiem jest to zablokowane... ale można to ominąć pisząc w podpisie: , gdzie "xxx" jest linkiem do zdjęcia ;-)
z tego co wiem jest to zablokowane... ale można to ominąć pisząc w podpisie: , gdzie "xxx" jest linkiem do zdjęcia ;-)
29K al_capone Gangster Czerwiec 2, 2007 #3 ale można to ominąć pisząc w podpisie: Kliknij aby rozwinąć... Ale jest to karane ostrzeżeniem
0 rookie91 Użytkownik Czerwiec 3, 2007 #4 ale można to ominąć pisząc w podpisie: Kliknij aby rozwinąć... Ale jest to karane ostrzeżeniem Kliknij aby rozwinąć... a ja tego właśnie nie umiem zrozumieć ???? CZEMU !? rzeklina:
ale można to ominąć pisząc w podpisie: Kliknij aby rozwinąć... Ale jest to karane ostrzeżeniem Kliknij aby rozwinąć... a ja tego właśnie nie umiem zrozumieć ???? CZEMU !? rzeklina:
0 edyyy Użytkownik Czerwiec 3, 2007 #5 tego to ja już nie wiem... może robisz jakiś błąd jak wpisujesz nazwę linku ;-)