>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Podejrzenie o problemy z Hazardem - zawieszenie konta!

naajlepszyy 13

naajlepszyy

Użytkownik
Ładne jaja mam z Bet365... Zapytałem na czacie czy jest możliwość zamknięcia dla mojego konta opcji &#39;&#39; Zamknij zakład &#39;&#39; A Babka zaczęła mnie wypytywać o domniemane podejrzenia problemu z hazardem, po czym jej uzasadniłem swój wybór argumentując tym, że gram czasami na telefonie i często mi się zdarza przypadkowo tą opcję nacisnąć po czym przystała na moją prośbę i zamknęła tą możliwość po czym pisze, że moje konto zostało zawieszone do czasu sprawdzenia przez odpowiedni dział... Chyba z podejrzeniem o problemy z hazardem o_O Od roku przegrywałem i wygrywałem i nie było z tym bukmiem żadnego problemu a tu takie jaja... miał ktoś podobny problem ? Napisała, że skontaktują się jutro na e-meilu... Ale jest to dla mnie obłęd.

A 861

amigo007

Użytkownik
Oni mają takie &quot;chore jazdy&quot;. Mi zawiesił konto za to że zapytałem się co by się stało jakby gracz skorzystał z opcji cashback czy coś podobnego kiedy się płaci kartą. Tylko z ciekawości pytałem jak to wygląda od strony buka. Nie miałem zamiaru czegoś takiego robić. I za to pytanie zawiesili mi konto jakieś 9 m-cy temu. Żeby je odblokować muszę coś wysyłać listem do Anglii. Paranoja. Gram teraz gdzie indziej...

naajlepszyy 13

naajlepszyy

Użytkownik
No i sytuacja nie rozwikłana, gdyż żadnego odzewu ze strony betu nie było, napisałem na czacie to mi dali do zrozumienia &#39;&#39; Do 48 godzin &#39;&#39; Choć wczoraj było jasno powiedziane, iż chodzi o dzień dzisiejszy ????

Do góry Bottom