>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Podejście Dwa / Typy Matiego

M 91

mateo843

Użytkownik
Jak się już raz wypełniło kupon, to się do tego co jakiś czas wraca. Zaczynamy z powrotem, nie wiem ile będzie temat trwał, może miesiąc, może krócej ;). Ostatnio częściej śledzę i oglądam mecze naszej Polskiej ekstraklasy i Angielskiej Premier League. Więc z tych lig najczęściej będą typy.
Więc zaczynamy zabawę ;).

Kupon 1

Valencia - Barcelona / Typ : Barcelona (-1,5) / Kurs : 1,60 ⛔⛔⛔
Inter - Genoa / Typ : Inter / Kurs : 1,62 ✅✅✅

Kurs Ogólny : 2,59
Stawka : 10,00 zł
-10,00 zł
Edit - Po Spotkaniach /
Valencia - Barcelona :
Hmm, ciężko to opisać, Barca zamist dobić rywala chciała sobie &quot;dochodzić&quot; ten mecz do ostatniego gwizdka, i to się zemściło... tyle :?
Inter - Genoa :
Inter wraca do swojego stylu, bezpiecznie z tyłu i mało skutecznie z przodu, ale zwycięstwo jest
Valencia - Barcelona 1:1
Cóż za dużo tutaj nie trzeba pisać, wszystko zostało napisane na forum w temacie Primera Division. Barcelona w niesamowitej formie, jako kibic Realu z przykrością muszę to stwierdzić idą znowu po potrójną koronę. Jeśli utrzymają taką formę, to kto w Hiszpanii nikt im nie zagrodzi. W Lidze Mistrzów, hmm może drużyna z Monachium, to jest jedyna drużyna która może na prawdę im zagrozić, no bo kto Real nie oszukujmy się jak w końcu ktoś wyjeb*** Florentino Pereza to może wrócą lata chwały Realu, ale tak. Nie wiem jak można było zwolnić Ancelottiego, brak słów... No ale nie o tym my tutaj, z innych drużyn nikt aż tak się nie wyróżnia, więc kibice Barcelony jeżeli nic złego się nie przytrafi mogą już szampana chłodzić na maj, a co do dzisiejszego meczu. Valencia w słabej formie, duża ilość kontuzji, dodajmy do tego Barcelonę w formie, Messiego po kontuzji głodnego gry i wygrana dwoma bramkami to i tak będzie mały wymiar kary.
Inter - Genoa 1:0

Inter vice-lider Seria A, świetna defensywa w tym sezonie, Handanović rozgrywa niesamowity sezon, tylko dziewięć bramek straconych w lidze, to razem z drużyną Napoli najlepszy wynik, gdyby offensywa grała równie skutecznie, ale ostatnio chyba coś ruszyło, wygrana 4-0 u siebie z Frosinone, i ostatnio przegrana z Napoli na wyjedzie 1-2, ale bardzo dobra druga połowa i prawie były punkty, chociaż Inter grał w dziesiątke. Genoa straciła najlepszego strzelca Leondardo Pavolettiego i w sobotę Gasperini po prostu może nie mieć kim straszyć solidną defensywę Interu, więc kurs 1,62 jest i tak wysoki. Do tego dochodzi dobry bilans spotkań Interu z Genoa, na pięć spotkań cztery zwycięstwa i jeden remis i ten remis był w 2012 roku.
Kupon 2
Southampton - Aston Villa / Typ : Over 2,5 / Kurs : 1,85 ⛔⛔⛔
Piast Gliwice - Cracovia / Typ : BTS / Kurs : 1,55 ✅✅✅
Kurs Ogólny : 2,87
-10,00 zł
Edit - Po Spotkaniach /
Southampton - Aston Villa :
Po pierwszej połowie i bramce w końcówce gości, tak na prawdę znikąd, nie spodziewałem się(jak miałem rację słusznie :razz ???? , że w drugiej padną dwie bramki. Oba zespoły grały fatalnie, goście nas do tego przyzwyczaili, ale po gospodarzach więcej się spodziewałem. Miałem lekką nadzieję, że ta bramka obudzi świętych i tak się stało. Druga połowa już inna, Southampton grało lepiej, i kwestią czasu było jak strzelą, ale jak już strzelili to trochę zwolnili tępo i zabrakło czasu. Widać również w końcówce, że gości ten remis już zadowalał. Komicznie to wyglądało, gdy co chwilę któryś leżał, ledwo po lekkim kontakcie. to doszczętnie pokazuje w jakim kryzysie jest drużyna z Birmingham. Aston Villa w drugiej połowie miała jedną 100% okazję i 1-2 kontry które gdyby może lepiej rozegrali to mogli by ten mecz nawet wygrać.

Piast Gliwice - Cracovia :

Mecz jak miał wyglądać tak wyglądał, Piast trochę szczęśliwie w końcówce pierwszej połowy strzelił bramkę i to pomogło im wrócić na właściwe obroty, ale to Cracovia w całym meczu była lepsza, ale oba zespoły pokazały, że nie zamierzają zwalniać tempa w walce o podium/mistrzostwo ekstraklasy.
Southampton - Aston Villa 1:1
Tutaj przytoczę po prostu opinię z działu PL, też na początku wpadłem na ten typ, a ta opinia mnie w tym potwierdziła :
Liczę, że zobaczymy kilka bramek na St. Mary&#39;s Stadium. Southampton kilka dni temu doznał druzgocącej porażki z Liverpoolem w ramach Capital One Cup. Święci przegrali 1:6. Wcześniejszy mecz w lidze również nie wyszedł podopiecznym Ronalda Koemana, którzy dali sobie wbić 3 bramki na Etihad Stadium i przegrali z Man City 1:3. Forma jaką prezentuje obrona jest bardzo bardzo słaba. Ktoś może powiedzieć, że byli to wymagający rywale, ale stracić 9 bramek w dwóch meczach po prostu nie przystoi takiemu zespołowi jak Southampton. Z kolei Aston Villa gra po prostu tragicznie w tym sezonie i traci mnóstwo bramek. W szczególności tragicznie idą tej drużynie wyjazdy, co mecz minimum 2 stracone bramki i prawie same porażki. Southampton powinien wpakować tej drużynie co najmniej dwie bramki. Potencjał z przodu w Southampton jest duży. Święci mimo ostatnich nienajlepszych rezultatów są zdecydowanym faworytem tego spotkania. Mimo tej obniżki formy, generalnie spisują się bardzo dobrze na własnym stadionie. Liczę też, że AV coś strzeli. Jak widać ostatnio obrońcy Southampton robią dużo błędów i rywale mogą to spokojnie wykorzystać. W tym sezonie obie drużyny już mierzyły się ze sobą. Było to w pucharowym meczu, który zakończył się wynikiem 2-1 dla Świętych. Na korzyść overa działa także H2H, gdzie widać, że w rywalizacji tych dwóch drużyn padają bramki:
Liczę, że zobaczymy kilka bramek na St. Mary&#39;s Stadium. Southampton kilka dni temu doznał druzgocącej porażki z Liverpoolem w ramach Capital One Cup. Święci przegrali 1:6. Wcześniejszy mecz w lidze również nie wyszedł podopiecznym Ronalda Koemana, którzy dali sobie wbić 3 bramki na Etihad Stadium i przegrali z Man City 1:3. Forma jaką prezentuje obrona jest bardzo bardzo słaba. Ktoś może powiedzieć, że byli to wymagający rywale, ale stracić 9 bramek w dwóch meczach po prostu nie przystoi takiemu zespołowi jak Southampton. Z kolei Aston Villa gra po prostu tragicznie w tym sezonie i traci mnóstwo bramek. W szczególności tragicznie idą tej drużynie wyjazdy, co mecz minimum 2 stracone bramki i prawie same porażki. Southampton powinien wpakować tej drużynie co najmniej dwie bramki. Potencjał z przodu w Southampton jest duży. Święci mimo ostatnich nienajlepszych rezultatów są zdecydowanym faworytem tego spotkania. Mimo tej obniżki formy, generalnie spisują się bardzo dobrze na własnym stadionie. Liczę też, że AV coś strzeli. Jak widać ostatnio obrońcy Southampton robią dużo błędów i rywale mogą to spokojnie wykorzystać. W tym sezonie obie drużyny już mierzyły się ze sobą. Było to w pucharowym meczu, który zakończył się wynikiem 2-1 dla Świętych. Na korzyść overa działa także H2H, gdzie widać, że w rywalizacji tych dwóch drużyn padają bramki: [URL='http://www.flashscore.pl/mecz/l8g74ITK/#h2h;home']http://www.flashscore.pl/mecz/l8g74ITK/#h2h;home
&quot;]http://www.flashscore.pl/mecz/l8g74ITK/#h2h;home[/url][/QUOTE]
Piast Gliwice - Cracovia 2:2
Szczerze myślałem że po tygodniu, będę przed tym meczem w innym nastroju, Cracovia i Piast w mojej opinii miały rozbić rywali, Cracovia się wywiązała, Piast już trochę słabiej. Widząc te dwie drużyny i to jaką grają piłkę w tym sezonie, od razu przychodzą typy BTS i over 2,5. Ciekawy jestem jak zagra Piast, upokorzony w ostatnim meczu, ale nie wydaje mi się żeby to się powtórzyło. Cracovia jest na fali, ale to u siebie ogrywa przeciwników, gdy przychodzi spotkanie wyjazdowe to coś zaczyna szwankować, przed wygraniem ostatniego meczu z Wisłą na wyjedzie mieli 3 porażki z rzędu, a wiadomo to były derby to inna klasa spotkania była.
Piast na pewno nie będzie chciał popełnić tego samego błędu, ale również nie powinien w tak krótkim czasie(4 dni), zmienić swojego stylu gry znów na pewno będzie grał odważnie do przodu, a Cracovia będzie mogła to wykorzystać.
To powinno być wyrównane spotkanie. Wydaję mi się że te spotkanie zacznie się spokojnie, oba zespoły mają świadomość bardzo dobrej gry offensywnej przeciwnika(I dlatego typ, że Cracovia strzeli w II połowie, myślę że w II połowie zacznie się gra), ale na pewno każda z drużyn będzie chciała wygrać. Piast będzie chciał odbudować morale i wykorzystać fakt że Cracovia gra gorzej na wyjazdach, a Cracovia cóż na pewno idealnie trafili z spotkaniem z Piastem, może te spotkanie z Górnikiem będzie początkiem lekkiego kryzysu ???? (Jako fan Legii po cichu na to liczę)

M 91

mateo843

Użytkownik
Kupon 3 :
Wolfsburg - Manchester Utd / Typ : Over 4,5 kartek / Kurs : 1,75 ⛔⛔⛔
Manchester City - Borussia Monchengladbach / Typ : Borussia(+1) : X2 /Kurs : 1,35 ⛔⛔⛔
Kurs Ogólny : 2,36
-10,00 zł​

Edit - Po spotkaniach /
Wolfsburg - Manchester :
Optymalna linia 3,5 jednak była, nie było zbyt dużo groźnych fauli.
Manchester City - Borussia M :
No jak się traci w pięć minut trzy bramki, to ciężko myśleć o dobrym rezultacie
Wolfsburg - Manchester Utd 4 kartki

Większe szanse daję drużynie gospodarzy, ale granie tutaj wyniku jest dość ryzykowne, ale typ na kartki jak najbardziej za. Dramaturgie, tempo gry i emocje, może jedynie zakończyć wieść z drugiego spotkania o tym, że PSV przegrywa przynajmniej dwoma bramkami, bo wtedy wiadomo, że oba zespoły będą miały awans, ale ciężko wierzyć w taki obrót wydarzeń.
Tutaj kilka argumentów za, zaczerpniętych z forum, tam jest linia 3,5, ale linia 4,5 również do grania.

Wolfsburg vs Manchester United ▶ over 3.5 żółtej kartki 1.55 Marathonbet​

I myślę trzy argumenty za tym typem:​

1. Mecz o wyjście z grupy. O ogromnym ciężarze gatunkowym dla Manchesteru, którego w przypadku zwycięstwa PSV z CSKA (a grają w Eindhoven) urządza tylko i wyłącznie zwycięstwo - wtedy wychodzą z pierwszego miejsca.
2. Podsyłam statystyki z pierwszego spotkania powyższych drużyn - gdzie padło 5 żółtych kartek ▶ KLIK
3. To sędzia tego spotkania - Milorad Mažić, który na poziomie europejskich pucharów przeważnie sypie kartkami na lewo i prawo. Także linia 3.5 powinna być do łyknięcia na miękko.
Manchester City - Borussia Monchengladbach 4:2

Bardzo ciekawe spotkanie, sprawa awansu rozstrzygnięta, ale walka o 3 miejsce nadal trwa. W drugim spotkaniu Sevilla zagra z Juventusem u siebie, oczywiście wiadomo Sevilla w bardzo słabej dyspozycji, szanse na wygranie nikłe, ale będą grać u siebie, niewiadomo jak Juventus zagra ten ostatni mecz, bo awans już jest. Więc Borussia powinna zagrać tutaj o trzy punkty, kto wie jakby się losy grupy ułożyły gdyby goście od początku sezonu prezentowali taki poziom jak teraz, wygrana 3:1 z Bayerenem ostatnio u siebie, w LM dwa remisy z Juve i pewna wygrana z Sevilla. City w dołku i nie spodziewam się po nich fajerwerków, szanse na pierwsze miejsce bardzo nikłe, więc nie oczekuję po graczach gospodarzy jakiegoś większego zaangażowania w tym meczu.

Kupon 4 :
Valencia - Lyon / Typ : Valencia / Kurs : 1,45 ⛔⛔⛔
Dyn. Kijów - M. Tel Aviv / Typ : Dyn. Kijów(-1,5) / Kurs : 1,50 ⛔⛔⛔
Kurs Ogólny : 2,17
-10,00 zł​

Edit - Po Spotkaniach :
Valencia - Lyon 0:2

Na początku stawiałem na drużynę z Hiszpanii, bo jeszcze u siebie nie przegrała(w lidze), w LM jedno zwycięstwo i jedna porażka z Zenitem(2-3 ujdzie jeszcze ten wynik), do tego dodajmy beznadziejną formę Lyonu, ale dzisiaj musimy dorzucić remis Valenci z Barceloną, Barcelona jak to ona miała kilka okazji w meczu, kontrolowała przebieg spotkania, ale kiedy prowadziła 1-0, widać było jak wyczekuje na końcowy gwizdek, zamiast dobić rywala, została skarcona i straciła 2 punkty, a Valencia nie zagrała takie złego spotkania.

Wiadomo w drużynie gospodarzy dużo kontuzji, ale na drużynę z Lyonu powinno to wystarczyć. Zwycięstwo Valenci nie zagwarantuje awansu, ale jeżeli Gent nie wygra z Zenitem, to już tak. Więc nie ważne jaki padnie wynik w drugim spotkaniu, Hiszpanie muszą ten wygrać ten mecz i powinni sobie poradzić z Francuzami którzy grają fatalnie.

Dynamo Kijów - M. Tel Aviv 1:0

Czy może być inne rozstrzygnięcie tego meczu niż wygrana drużyny z Kijowa, oczywiście to jest piłka nożna, ale raczej nie powinniśmy tego zobaczyć. Gospodarze zrobią wszystko żeby wygrać, bo to da im awans do kolejnej fazy i nie skończy się to raczej na wyniku 1:0,2:1, to może być lekki pogrom i na to liczę.
Nie ma sensu się tutaj rozpisywać, faworyt jest jeden, drużyna z Izraela do tej pory pięć porażek i tylko jedna bramka strzelona, typowy zespół do nabicia punktów. Dynamo wygrało z nimi na wyjedzie, i w środę u siebie przypieczętuje awans do kolejnej rundy.

M 91

mateo843

Użytkownik
Kupon 5
Olympiakos - Arsenal / Typ : Arsenal / Kurs : 1,95 ✅✅✅
Kurs Ogólny : 1,95
+17,16 zł​

Edit - Po Spotkaniu /
Czyli standardowo Arsenal leci dalej, więc pewnie w następnej rundzie odpadnie :razz:
Olympiakos - Arsenal 0:3

Ciężko sobie wyobrazić następną rundę, bez Arsenalu. Wierzę w nich, czekam na ten mecz, Arsenal nie zachodzi daleko w LM, ale jeśli odpada to w ćwierćfinale. Kibicuję im może faktycznie się trochę tym kieruje, ale tutaj opinia na potwierdzenie :cool: :
Olympiakos - Arsenal
Wymieniane tu listy kontuzjowanych w Arsenalu są długie i patrząc na nie na pierwszy rzut oka może skłaniać do typów na Olympiakos, ale nie koniecznie. Ja rozumiem, że każdy chce jak najbardziej poprzeć swój typ, ale wymienianie Artety, Rosickiego i Welbecka którzy nie grają już xxx czasu i Wilshera, który nie wiem czy zagrał coś w tym sezonie jest trochę niepoważne. Fakt kluczowe absencje to Sanchez, Coquelin i Cazorla i na nich trzeba się skupić. Za Francuza na DPŚ zagra Flamini, doświadczony zawodnik, który potrafi zagrać na prawdę dobry mecz. Miejsce Santiego zajmie Ramsey, także tu też nie powinno być widać jego nieobecności. Największą bolączką dla mnie jest brak Sancheza, Oxlade-Chamberlein co by tu nie mówić to nie jest zawodnik pokroju Alexisa. Granie btsu w tym meczu jest niezrozumiałe i to jeszcze po 1,5(!). Defensywa Arsenalu w pełnym składzie bez absencji, Cech w bramce. Jedyna szansa wejścia tego typu to jeśli Arsenal będzie prowadził 1 bramką i w końcówce ruszy wszystkimi graczami i wtedy nadzieje się na kontre. Ja na ten mecz mam zgoła odmienne typy.

M 91

mateo843

Użytkownik
Kupon 6
Lech Poznań - FC Basel / Typ : Lech Poznań / Kurs : 2,40 ⛔⛔⛔
Kurs Ogólny : 2,40
-10,00 zł

Lech Poznań - FC Basel 0:1

Lech wraca do formy, tylko ewentualne zwycięstwo i korzystny wynik w drugim meczu tej grupy da awans drużynie z Poznania. Stać ich na to, szczególnie, że FC Basel ma zapewniony awans i najsilniejszym składem nie wystąpi.
Trener gości na konferencji :
http://www.lechpoznan.pl/news/fischer,,gra,lecha,jest,swobodniejsza#.VmihT9XhDIU

M 91

mateo843

Użytkownik
Kupon 7
Slovan Liberec - Olympique Marseille / Typ : 1X / Kurs : 1,78 ⛔⛔⛔
Girondins Bordeaux - Rubiń Kazań / Typ : X2 / Kurs : 1,41 ✅✅✅
Kurs Ogólny : 2,51
-10,00 zł

Dwa typy zaczenięte z forum : Pierwszy z typów dnia, drugi z forum​

Girondins Bordeaux - Rubiń Kazań 2:2

Rubin Kazan w ostatniej kolejce ligi rosyjskiej poniósł porażkę i obecnie zajmuje 9 miejsce, co jest słabymi i niezadowalającym wynikiem. W Lidze Europejskie mają jeszcze szanse awansować do playoff, pod warunkiem, że dzisiaj zainkasują, 3 pkt. A taki awans na pewno poprawił by nastroje wokół drużyny. Dla tego dzisiaj podejdą do meczu w optymalnym składzie szczególnie ze nie muszą się na chwile obecna martwić ligą gdyż ta teraz będzie pauzować do marca. Bordeaux też mocno zawodzi w lidze dopiero 12 miejsce . W LE grają dzisiaj o tzw „pietruszkę” a przed nim trudny mecz ligowy z Angers ( 2 miejsce w tabeli). Dla tego tez kadra na ten mecz jest dość oszczędna i u gospodarzy nie zagrają tacy zawodnicy jak Sane, Sainet, Plasil, Ounas, Belay,Jussis, Diabate, Chantome, Tourne, Pallois, Palb. Myślę że Kazan wygra ten mecz.
Slovan Liberec - Olympique Marseille 2:4

M 91

mateo843

Użytkownik
Kupon 8
Śląsk Wrocław - Górnik Łęczna / Typ : Górnik Strzeli w II połowie / Kurs : 2,15
Ruch Chorzów - Jagiellonia - Białystok / Typ : BTS / Kurs: 1,70
Kurs Ogólny : 3,66

Śląsk Wrocław - Górnik Łęczna​

Co obie drużyny łączny, że obie są w dołku, tylko Śląsk jest w nim po uszy, a Górnik nawet, nawet gra. I jutro może się to przełożyć w końcu na punkty, i na to liczę. Górnik szczególnie dobrze sobie radzi w drugich połowach, to właśnie w nich ostatnio strzela i wydaję mi się że jutro może być podobnie. Śląsk powinien zagrać tak jak zwykle, cofnięty starający się wykorzystać jedną okazję i modlić się o to że przeciwnicy nie strzelą, a Górnik gra do końca to mi się w nich podoba, mają waleczność w sobie i jutro rywal dogodny do zdobycia kompletu punktów. Szczególnie, że można sobie polepszyć humory przed przerwą zimową, za tydzień podejmą u siebie Lechie, czyli są realne szanse na 6 punktów

Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok​

Widzą to spotkanie, bez patrzenia w kursy od razu przyszedł mi do głowy BTS. Ruch u siebie to bardzo ciężki rywal i to drużyna z Chorzowa moim zdaniem jest faworytem. Jagiellonia powoli wraca do formy, ostatnio w trzech spotkaniach dwie wygrane i ostatni mecz to porażka z Górnikiem Zabrze u siebie, ale Górnik na fali po meczu z Piastem, ale drużyna z Białegostoku potrafi strzelać bramki. Nie chcę się tutaj rozpisywać, ale po prostu intuicja mi mówi, że w tym meczu możemy zobaczyć kilka bramek. Oba zespoły w ostatnich meczach trochę zawiodły i Jagiellonia jak już wspomniałem przegrała, a Ruch tylko remis z Podbeskidziem 1:1 na wyjedzie, więc na pewno będą chciały się zrehabilitować i pokazać na co je stać, powinniśmy zobaczyć również kilka bramek.

M 91

mateo843

Użytkownik
Kupon 9
Manchester City - Swansea / Typ : City(-1,5) / Kurs : 1,90
Tottenham - Newcastle / Typ : Tottenham / Kurs : 1,40
Kurs Ogólny : 2,66

Manchester City - Swansea​

Spójrzmy na ostatni bilans czterech spotkań Manchesteru w lidze 1-1-2, bardzo słabo jak taki zespół, spójrzmy na rywali :
0-0 : Na wyjedzie z Aston Villą, bilans tej drużyny 1-3-11 mówi sam za siebie
1-4 : Z Liverpoolem o ile porażka może nie była by jeszcze sensacją, ale rozmiar tej porażki na pewno już tak
3:1 : Z Southampton, tu już zrobili swoje
2:0 : Ze Stoke na wyjedzie, i kolejna wpadka
Jak widać, porażka i remis na wyjedzie, takiej drużynie to nie przystoi, ostatnio w LM, grali z Borussią M, początek słaby, ale potem druga połowa i w pięć minut trzy bramki, dzięki temu, że Sevila u siebie wygrała z Juve, City zajęli pierwsze miejsce w grupie, ale ulga dla kibiców City, w końcu ominą Barcelonę w 1/8 i jest szansa na łatwiejszego przeciwnika i przejście 1/8.
Patrząc na to można powiedzieć, że rywal idealny, będą grać u siebie, bo o drużynie Łukasza Fabiańskiego niema co dużo mówić, bez formy, grają słabo

Tottenham - Newcastle​

Gospodarze ostatnio dwa remisy w lidze, czas na komplet punktów, goście ostatnio wygrali z Liverpoolem u siebie 2:0, ale myślę że to bardziej Liverpool zawiódł. Tottenham rozbił Monaco w LE 4:1, co może być słabą wiadomością dla przyjezdnych . Tottenham trochę zwolnił tępo w lidze, ale mecz z Monaco pokazał, że są w formie strzeleckiej, i Newcastle ma małe szanse na punkty. Szczególnie że gospodarze świetnie się u siebie spisują, ostatnio remisy tylko z Chelsea i Liverpoolem i porażka w pucharze 1-2 z Arsnenalem.
Harry Kane ostatnio w dwóch meczach nie zdobył goli, więc warto pograć coś w jego stronę, wydaję mi się, że Tottenham jak zagra jak potrafi to może rozbić Newcastle.

M 91

mateo843

Użytkownik
Kupon 10
Sunderland - Watford / Typ : BTS / Kurs : 1,80
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków / Typ : Under 2,5 / Kurs : 1,65
Kurs Ogólny : 2,97

Sunderland - Watford​

Faworytami powinni są przyjezdni którzy są wyżej w tabeli mają 10 pkt więcej nad gospodarzami i po prostu lepiej grają, potrafią się postawić lepszym. Ostatnie pięć spotkań to porażka z Leicester na wyjedzie tylko 1:2, z Manchesterem Utd u siebie 1-2 porażka, ale Manchester do 90minuty nie był pewien wyniku, a tak to trzy zwycięstwa Aston Villą na wyjedzie i dwie wygrane u siebie z Młotami 2:0 i Kanarkami 2:0, to pokazuje że drużyna gości jest w formie. Po dwóch zwycięstwach gospodarzy, ostatnio porażka na wyjeździe z Arsenalem. Drużyna Wengera była osłabiona, ale nawet mocno rezerwowy skład wystarczył by wygrać z drużyną Sama Allardyce&#39;a 3:1.
Sunderland wygrał cztery z ostatnich pięciu spotkań z Watford u siebie. Tylko jeden z tych meczów miał jednak miejsce w Premier League, pozostałe drużyny grały w Championship. Po ponad dziesięciu latach przerwy te drużyny znów zagrają na najwyższym stopniu rozgrywek, więc H2H nie ma tu znaczenia.
Sunderland gra u siebie i na pewno będzie miał swoje okazje, obrona gości nie jest do przejścia.

Lechia Gdańsk - Wisła Kraków​

Wisła zagrała bardzo dobre spotkanie z Legią, zważywszy na problemy jakie mają. Lechia po pięciu porażkach z rzędu w końcu wygrana u siebie z Śląskiem. Wisła nie stworzyła sobie jakiejś 200% sytuacji, ale grała mądrze atakowała, ale Legia miała świetnie dysponowanego Pazdana. Dodatkowym atutem było własne boisko, ale tutaj wydaję mi się, że Legia zagrała bardzo słabe spotkanie, środek pola nie istniał, oczywiście duża w tym zasługa zawodników Wisły, było widać w nich więcej zaciętości i walki. Lechia również bardzo dobre spotkanie przeciwko Śląskowi i 1:0 to najmniejszy z możliwych wymiarów kary dla przeciwników, ale pytanie jest czy Lechia poprawiła swoją grę i podniosła się z dołku, czy to Śląsk był taki słaby, hmm... Zobaczymy w sobotę , kolejny sprawdzian przed drużyną z Gdańska, rywal bardzo osłabiony, jest to kolejna szansa na punkty Lechi, rywal wydaję mi się w obecnej formie lepszy od Śląska, ale nie top naszej ligi. Myślę, że punkty są w zasięgu gospodarzy, ale mecz w którym bardzo ciężko wskazać faworyta
Dlatego idę w innym kierunku, Wisła dopiero w ostatnich minutach straciła 2 bramki, Lechia jest bardzo nieskuteczna.

M 91

mateo843

Użytkownik
Kupon 11
Bournemouth - Manchester Utd / Typ : Bournemouth Strzeli / Kurs : 1,40
Legia - Piast / Typ : Piast Strzeli/ Kurs : 1,45
Leverkusen - Borussia M / Typ : Borussia M Strzeli / Kurs : 1,27
Kurs Ogólny : 2,58

Bournemouth - Manchester Utd​

http://forum.bukmacherskie.com/f339/16-kolejka-premier-league-12-14-grudnia-2015-a-127477.html#post5817272

Legia - Piast​

Coż ciężko mi to pisać jako kibicowi Legii, ale obok takich kursów nie da się przejść obojętnie. Legia bez Pazdana, to jest poważne osłabienie, niby Legia ostatnio wygrywa, ale mecz z Wisłą był bardzo słaby, teraz rozbici zostali przez Napoli 5-2, słabo to wygląda, szczególnie że rywal mocno ofensywnie nastawiony i na pewno to będzie cięższe spotkanie, niż w Krakowie. Ciężko tutaj cokolwiek pisać, bo każdy kto śledzi forum/wyniki ekstraklasy wie, że takie kursy na Piast to jakaś abstrakcja, a granie 1,60-1,70 w stronę Legii mija się z celem. Legia w słabych nastrojach będzie po czwartkowym meczu z Napoli.
Wydaję mi się, że najciekawsze kursy wybrałem, ciekawy może być bramka gracza Piasta Nespora, cóż Piast powinien od początku narzucić swoje tępo gry i przycisnąć Legię, defensywa Legii ostatnio dobrze się spisuje, ale jak wspomniałem jej najważniejsze ogniowo - Pazdan wypada przez kartki, więc może być gorąco w ich polu karnym.
Szymon Marciniak został wyznaczony na arbitra niedzielnego meczu Legii Warszawa z Piastem Gliwice. W spotkaniach prowadzonych przez 34-letniego sędziego legioniści zanotowali remis oraz porażkę. Natomiast gliwiczanie zaliczyli komplet zwycięstw. Obie ekipy spotkały się już w 5. kolejce, wówczas górą był Piast, a rozjemcą był właśnie Szymon Marciniak.
Czyżby przypadek ? - Nie sądzę

Leverkusen - Borussia M​

Borussia gra dobrze, ostatnio z Manchesterem w drugiej połowie 5minut bardzo złych, gdzie stracili 3 bramki, ale dzisiaj rywal bez formy i do ogrania .

Do góry Bottom