>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Podawanie numerów gg jest niebezpieczne!

szary 0

szary

Użytkownik
Na żadnej innej stronie nie podałem swojego numeru GG, tylko tutaj. Od jakiegoś czasu dostaję pełno spamu. Zdarza się że spam dostaję od znajomych z listy kontaktów tymczasem oni nic o tym nie wiedzą.

kwiatekptl 0

kwiatekptl

Użytkownik
Nie musisz nigdzie podawac zeby Ci spam przychodzil, bo on jest rozsylany z automatu (przeciez numery gg sa rozdawane po kolei), a czasem sa tez specjalnie spreparowane stronki, gdzie jak otorzysz przez IE to Ci rozsyla do wszystkich osob z Twojej listy linka do tej stronki i jeszcze jakiegos spyware&#39;a instaluje...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Eh, krazy po sieci wiele robakow.
Wystarczy ze ktos kliknie w &#39;zlego&#39; linka i automatycznie ten link rozsylany jest do wszystkich znajomych z listy.

szary 0

szary

Użytkownik
Ja też mam linuksa a mimo to dostaję. I to nie od kontaktów z listy ale głównie od nieznajomych. Tylko dziś dostałem po 3 razy ten sam link od kilku numerów.

krystyna 0

krystyna

Użytkownik
Ja też mam linuksa a mimo to dostaję. I to nie od kontaktów z listy ale głównie od nieznajomych. Tylko dziś dostałem po 3 razy ten sam link od kilku numerów.
Bez znaczenia czy masz Windows, MAC&#39;a czy *NIX&#39;&#39;a, model rozsylania spamu przez GG jest banalny, chodz firma z nia walczy to jednak wytrawny spamer, zawsze znajdzie male obejscie, chodz ostatnio zauwazylam, ze jest tego mniej, w zasadzie wcale ... kiedys to byla istna plaga, szczegolnie przed wyborami ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Mnie i tak i tak wqrw**ą reklamy i wszelkie durnowate tego rodzaju chwyty reklamowe. Dzięki znajomości i uprzejmości pewnej osoby z forum mogę się cieszyć że GG mam bez tych idiotycznych denerwujących reklam, podobnie z firefoxem dodatek Adblock uff połowę tego debilstwa co wyskakuje na cały ekran mniej ( i szukaj tutaj X żeby to zamknąć :!: i dziwią się że Polacy nie lubią reklam) wnerwia mnie to że nie można normalnie korzystać z neta tylko co kawałek wyskakują jakieś głupie reklamy i momentalne przekierowania (masa czasu jest na to tracona). A ze spamem... no cóż wystarczy że jakaś osoba ma Cię w kontaktach i kliknie jakiś głupi baner to już jesteś ugotowany, tak samo z mailami -boshe nienawidzę Wp za tony spamu :!:

Jedna rada moja taka.... pościągać dodatki blokujące te hu***wa i tyle ????

/aż brak mi cenzuralnych słów żeby określić te śmieci /

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Szary, ten temat, a zwłaszcza stwierdzenie &quot;Na żadnej innej stronie nie podałem swojego numeru GG, tylko tutaj. Od jakiegoś czasu dostaję pełno spamu&quot; to jakaś aluzja do naszego forum? Jak tam to się grubo mylisz. Czy dostałeś kiedykolwiek spam z reklamami na e-mail z naszego forum? Może raz, ale to był sklep internetowy właściciela tego forum i to w formie testowej bramki e-mail na naszym forum. My nie wysyłamy spamów reklamowych na e-mail jaki inne fora bukmacherskie. Tym bardziej nie mamy zamiarów wysłać jakiś pierdoł na gadu-gadu.
To samo dotyczy się forum, nie ma jakiś wielkich bannerów reklamowych czy też okienek pop-up.

Pozdrawiam

michauek 233

michauek

Forum VIP
Widzisz szary, ja mam jeden numer gg, niezmienany od około 9 lat, przez ten czas podalem go w bardzo duzej ilosci miejscach i ANI RAZU nie dostałem spamu od nieznajomego (nie mam zaznaczonej opcji nie pokazuje msg od nieznajomych), na gg mam ponad 200 osób, moze z 2 razy tylko dostalem od kogoś znajomego linka z wirusem.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Ja numeru gg nigdzie nie podaję ale i tak nie sądze abym miał z tym jakiś problem gdybym na tym forum go podał.

Do góry Bottom