>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Podatek??

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
Najlepiej idź do US i zadaj tam pytanie, jak odprowadzić podatek dochodowy od zakładów bukmacherskich online.
Sądzę na 90% że jeśli zadałby takie pytanie w jakimkolwiek US poza &quot;dużymi&quot; miastami. np. wojewódzkimi że nie wiedzieliby co mu odpowiedzieć...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Czytałem, że można płacić podatki od gier losowych internetowych, to samo dotyczy reklam w witrynach internetowych. Do tego służy jakiś PIT, czy jakiś inny druk.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Czytałem, że można płacić podatki od gier losowych internetowych, to samo dotyczy reklam w witrynach internetowych. Do tego służy jakiś PIT, czy jakiś inny druk.
tak można płacić podatki jest do tego specjalny druk od wygranych...
tyle że po zapłaceniu podatku od wygranej z hazardu on-line urząd skarbowy przekazuje sprawę do prokuratury............

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Stereotyp, gra w zakładach bukmacherskich online równa się przestępstwo, prokuratura, kary itd (nie mówię, że jest legalne, ale nie wyolbrzymiajmy aż tak tego)
Znów możemy dyskutować o podatkach, ale każdy będzie mieć inne zdanie.
Wniosek jest taki: boisz się US, nie graj online!
Prawo Polskie jest dziurawe i nieprecyzyjne i każdy kto ma głowę na karku i potrafi dobrze kombinować może w &quot;inny&quot; sposób opodatkować dochód z zagranicznych źródeł, ale nie wiem czy warto tyle trudu w to wkładać
Temat zamykam, a autora tematu zachęcam do użycia funkcji szukaj.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom