>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Podatek

R 0

rules123

Użytkownik
Cześć. Mam pytanie, nie mogłem nigdzie odpowiedzi znaleźć. Czy jak gram u bukmachera zagranicznego np. bet-at-home lub bet365 i coś wygram, a potem przeleje na konto moje w banku, to jest opcja jakoś to zalegalizować? Że pod koniec roku odlicze ten podatek, albo odrazu jakoś zapłace? Bo chce tam pograć na kasynie online... Pomijam wątek skrila itd bo to ogarniam, ale chodzi mi o odliczanie podatku legalnie?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Wg zapisów Ustawy o grach, już sama gra w firmie bez polskiej licencji jest zakazana.
Oczywiście jeśli mieszkasz w Polsce...

G 294

gostek365

Użytkownik
Cześć. Mam pytanie, nie mogłem nigdzie odpowiedzi znaleźć. Czy jak gram u bukmachera zagranicznego np. bet-at-home lub bet365 i coś wygram, a potem przeleje na konto moje w banku, to jest opcja jakoś to zalegalizować? Że pod koniec roku odlicze ten podatek, albo odrazu jakoś zapłace? Bo chce tam pograć na kasynie online... Pomijam wątek skrila itd bo to ogarniam, ale chodzi mi o odliczanie podatku legalnie?
Jak można chcieć zalegalizować kasę która pochodzi od firm nielegalnych według polskiego prawa? Wyjedz za granicę pracuj na czarno przywiez do pl z 10 albo 20 tys albo i więcej euro i zgłoś się do urzędu skarbowego ze chciałeś zapłacić podatek od tego (i tym samym zalegalizować sobie kasę) . Proszę cię he he . Pomijam już fakt że na polskie konto bankowe pewnie nie przejdzie przelew z buka zagranicznego ale nie wiem dokładnie bo mnie to nie interesuje .

Do góry Bottom