>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Początkujący

M 0

mateusho

Użytkownik
Witam, ostatnio coś mnie wciągnęło w zakłady bukmacherskie . Od razu mówię, że jestem początkujący dlatego proszę o pomoc, ponieważ nie rozumiem kilku spraw . Zarejestrowałem się w bet-at-home.com, wpłaciłem na początek 25 zł, żeby sprawdzić jak to działa. Dostałem drugie 25 zł po podobno tam jest promocja . Z tego wynika, że mam 50 zł i tu nasuwają mi się pytania w związku z obstawianiem, mam zamiar obstawiać piłkę nożną - na niej się trochę znam. Na początek np. chcę postawić 10 zł na mecz Wisła Kraków - Ruch Chorzów - wygrana Wisły . W/g kalkulatora wynika, że wygrana to 12 zł . A więc jeśli mam na koncie załóżmy 10 zł i je postawie, a Wisła wygra to na koncie będę miał 22 zł ? Drugie pytanie - Czy jeśli postawię 10 zł na Wisłę a wisła przegra to stracę 10 zł czy więcej pieniędzy ? Proszę o pomoc, za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję . Pozdrawiam

T 0

teddy

Użytkownik
Jeśli coś cię wciągnęło, a nie wiesz za bardzo co postaraj się jak najszybciej dowiedzieć za nim to COŚ wciągnie Twoje pieniądze, Twój czas, a może i coś więcej.
Nie stracisz wszystkich pieniędzy - jeśli Wisła przegra lub zremisuje. Stracisz &quot;jedynie&quot; postawione 10 zł. Na koncie zostanie ci 40 zł
Jeśli Wisła wygra - twój zysk na czysto wyniesie 2zł
(12zł wygrana - 10 zł stawka na kupon = 2 zł zysk)
W sumie na koncie będziesz miał 52 zł.

Pozdrawiam i życzę szczęścia.

P.S. Typowanie polskiej ligi (szczególnie po tym co się teraz dzieje) na początek, to chyba nie najlepszy pomysł.

K 0

kris7777

Użytkownik
sporty w ktorych nie ma remisow typu tenis, siatka. Piłki noznej pomimo ze sie na niej &quot;troche znam&quot; nie lubie obstawiac bo czesto kupon siada przez glupi remis w 90 minucie.

M 0

mateusho

Użytkownik
Rozumiem, jako, że nie znam się za bardzo na innych sportach niż piłka nożna, to możesz mi doradzić na co dzisiaj obstawić ? Wiem, że nie ma pewniaków, nie chodzi mi tu o wielkie wygrane, chciałbym poprostu poczuć &quot;pierwszy smak zwycięstwa&quot; ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
mateusho przepraszam że tak pisze... ale dobra rada. Daj sobie spokój z zakładami...
Jeśli ktoś Ci pierwszy raz to mówi to zapamiętaj to.
Nie chce mi się pisać dlaczego. Ale po Twoich 3 postach radzę Tobie nie graj na zakładach...
Pozdrawiam.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Vader? A Ty tak nie zaczynales? ????

To ja poradzę coś autorowi tematu...

1. Nigdy nie stawiaj całego kapitału, mimo iz jestes pewny wygranej, lepsze zarobic mniej niz wszystko stracic
2. Stawiaj spotkania bezremisowe, tenis, siatka, warto koszykówkę, bo remis wchodzi raz na ruski rok i hokej na koncowe zwycięstwo...
3. Nie znasz się, to się poznaj, masz strone vitisport.cz masz tam statystyki z typami na najblizsze spotkania...
4. Korzystaj z typow vipow na tym forum, typow dnia z analizami
5. Badz cierpliwy i nie stawiaj na sile byle cos zagrac

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
popieram Vadera...skoro koleś na starcie nie wie o co kaman...to sorry...każdy z nas zaczynał...ale jakies pojęcie było...jak dla mnie to chlopcze daj sobie spokoj z bukmacherką lepiej zainwestuj w paczke Mamby truskawkowej ????

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
jego pieniądze jego sprawa ???? żeby nie znajomi kilka lat temu też nie wiedziałbym co znaczy co. Moja rada: jeśli przegrasz te 50 PLN i nic Ci nie będzie wchodzić to kończ z bukmacherką. Wciągniesz się a później będziesz tylko przegrywać. Jesteś początkujący a podobno na początku idzie najlepiej, powodzenia ????
Co do buka myślę że ofertę lepszą ma unibet, jednak wygląd bardziej podoba MI się w Expekcie. Wybierzesz sam.

Do góry Bottom