>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Początkujący nawet bardzo :)

santos 0

santos

Użytkownik
Ja zacząłem wczoraj hehe no i wiadomo mam wiele pytań ale sporo znalazłem na forum i dziękuję ale mam jeszcze kilka :
1. Wpłaciłem już kasę 40zł w Ekspekt teraz muszę pierwszy zakłada postawić całe 40 żeby dostać premię 40 ?
I potem muszę zawrzeć kilka zakładów aby ich suma wyniosła 3x40=120
Ale mogę je zawierać z kasy na koncie no nie ? nie muszę wpłacać nowej jeśli nie przegram starej ?
2. Tu największy problem ktoś mnie postraszył i nie wiem czy to prawda,
ja nie mam konta w banku ale moja mama takie posiada, to prawda że nie mogę wypłacać swoich zarobków na jej konto jak tak to będę musiał zrezygnować ???? i stracę tylko 40 zł
Czekam na szybką odp. dziekuję

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Bonus możesz dostać bez grania za 40 zł wystarczy ze napiszesz do supportu o bonus.
Co do punktu 2. to nei jestem kompetentny zeby odpowiadac ;]

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Santos, ty plejasie :jezora:
...
Nie musisz stawiać za całe 40, żeby dostać drugie tyle. Nie wiem jakie są warunki bonusu w Expekcie, ale pewnie chodziło o to, żeby bonus trzykrotnie obrócić.
Pieniądze niestety nie możesz wypłacić na czyjeś konto bankowe.
Po za tym poczytaj ten dział, szczególnie pierwszy przyklejony temat.;-)
http://forum.bukmacherskie.com/forumdisplay.php?f=42
...
pozdrawiam ????

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
jest sposób żeby wypłacić ;] wydaje mi się, że można założyć konto w moneybookers, wpłacić z moneybookers do expekta, wypłacić całą (ewentualną) wygraną na moneybookers, przelać do kogoś innego na moneybookers, kto ma konto w banku, żeby wypłacił i Ci oddał kaske ;)

Do góry Bottom