>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Początki z Skrill i Bet365

maxti 234

maxti

Użytkownik
Witam, dziś zakładam konto na Skrill i Bet365 i mam parę pytań
1. Czy w związku z ustawą hazardową na skrill i bet365 mam podać swoje prawdziwe dane? czy fikcyjne ( może głupie pytanie ale koleś z fortuny powiedział że lepiej fikcyjne i teraz nie jestem pewnien) jak by co konto mam w mBank&#39;u
2.Czy jak dzisiaj założę to wszystko to ile bede musiał czasu czekać aż kasa przejdzie z mBank --&gt; skrill --&gt; bet365.
3. Weryfikacja konta jest robiona tylko przy wypłacie i przy korzystaniu z bonusu czy jak im się za chce. ????
4. W razie potrzeby wysłanie rachunku za gaz/prąd muszę wysłać im rachunek z adresu gdzie jestem zameldowany czy rachunku na moje nazwisko?

S 45

sikorrrr

Użytkownik
1. Tylko prawdziwe, bo zamkną konto.
2. Dzisiaj będzie wszystko u buka
3. Ja miałem tylko raz robioną w bet365, od razu im skan dowodu posłałem.
4. Ja wysyłałem do buka tylko dowód

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
najgorsze jest to że nie można grać nigdzie anonimowo ;/
Możesz grać anonimowo w polskich firmach - grając w ich kolekturach.

Jeśli jeszcze ktoś nie zna innych pytań/wątpliwości nowego kolegi @amator12345 , to polecam tę lekturę:

Witam, jestem nowy i zastanawiam się nad przygodą z bukmacherką.

Mam kilka pytań, które są mi niezdbędne aby podjąć decyzję, czy warto w ogóle z tym zaczynać.

jeżeli zacząłbym grać, to tylko po to aby na tym cos zyskac, stąd moje pytania.

1. Czy w końcu legalne jest granie u buków internetowych czy nie i z czym się należy liczyć? czytałem gdzieś, że jest europejska dyrektywa która na to zezwala.

2. zakładając że ktoś wygrywa u internetowych - jak wypłaca pieniądze? - czy nie boi się taka osoba ryzyka? nawet jeżeli teraz nie zna nikt takiego przypadku aby komuś za to się coś stało - nikt nie wie co będzie w przyszłości - za kilka lat... może nowe metody i różne akcje obrócą się przeciwko graczom, którzy w przeszłości trochę wypłacili... billingi zostają na wiele lat w historii. czy nikt się tego nie obawia?
podam przykład - słyszałem że niedawno dopadli jakiegos goscia który popełnił cos 20 lat temu (jakies morderstwo zdaje się z tego co wyczytałem) - bo nowe metody dopiero teraz pozwoliły ustalić że to on był sprawcą i mogą go teraz ukarać

3. jak ktoś regularnie wygrywa u buka - to po jakim czasie go taki buk moze zbanowac i czy w ogole moze? czy ma możliwość podania odpowiednim sluzbom namiaru na gracza, aby go zniechecic? - pytam bo takiemu chyba nie na rękę że na rynku jest taki gracz który tylko wygrywa... ?

4. czy jest tu ktoś albo czy znacie kogoś kto z powodzeniem grał by tylko u stacjonarnych?

5. czy zdazaly sie jakies incydenty gry u stacjonarnych? w sensie ze kogos okradli przy odbiorze nagrody pod budką, etc?

6. czy jest taki buk u ktorego za wygraną po prostu mozna by zrobic z jego konta jakąś bezposrednią opłatę - czyli np. wygrywasz, kupujesz za wygraną wakacje, buk przelewa pieniadze na konto touroperatora i w tytule przelewu wpisuje numer faktury xD cos takiego chyba bylo by wygodne?

M 0

mienio

Użytkownik
Witajcie,
Dopiero odkrywam świat buków i trochę mnie to przytłoczyło, ale uczę się. No właśnie i w związku z tym mam pytanie odnośnie Skrilla. W jakiej walucie zakładacie kartę - w PLN czy obcej? Jeśli na koncie mam np. EUR i chcę zapłacić kartą albo pobrać pieniądze z bankomatu, to jak rozumiem nastąpi automatyczne przewalutowanie (wszystko to u nas w Polsce)? Proszę o uzasadnienie ????

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Wszystkie konta zakładasz w pln i nie masz dodatkowych kosztów z przewalutowaniem.Jeśli nabierzesz chęci aby grać u buka który nie ma waluty pln(w co wątpię jeśli zaczniesz w Bet365) to Skrill automatycznie Ci zrobi przewalutowanie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
C 445

cristovao

Użytkownik
zadam pytanie (być może dla większości wyda się głupie) ...jeżeli ma się tylko dowód osobisty i prawo jazdy a będą chcieli coś więcej (kolejny przelew ze swojego konta bankowego nie przejdzie) co wtedy?
gaz, prąd, telefon, tv odpada

S 440

straszaksam

Użytkownik
Mieszkasz w namiocie? :razz:
Rzadko kiedy wymagają czegoś ponad dowód osobisty. No a jeśli będą wymagali to albo im dostarczasz wymagany dokument, albo tłumaczysz dlaczego nie możesz go dostarczyć.

Otrzymane punkty reputacji: +1
C 445

cristovao

Użytkownik
albo tłumaczysz dlaczego nie możesz go dostarczyć.
bo po prostu go nie posiadam? kiedyś napisałem do Skrill i odpowiedź była tylko taka, że do zweryfikowania wystarczy dowód lub paszport ale już w przypadku kolejnego dowodu na wiarygodność mojej osoby nie potrafili odpowiedzieć
można wynajmować mieszkanie a rachunki przychodzą na właściciela, telefon mogę mieć na kartę, tv satelitarnej nie posiadać, mogę mieszkać z rodzicami i taka sama sytuacja, co można podać umowę z OFE, zaświadczenie z PUP, że bezrobotny, historię choroby od lekarza? :cool:

S 440

straszaksam

Użytkownik
no to jak mieszkasz z rodzicami, to piszesz ze mieszkasz z rodzicami, jak rachunki przychodzą na właściciela, to piszesz ze przychodzą na właściciela mieszkania i pokazujesz właśnie te przelewy, ew. screen z banku, jak się zgodzą, a nie piszesz że &quot;nie posiadasz rachunków&quot; za gaz czy prąd, no proszę Cię. Przecież pisząc coś takiego to nikt nie weźmie Cię na poważnie. Grunt to umieć rozmawiać i się dogadać, a nie sztucznie stwarzać problemy. Oni nie weryfikują tego dla zabawy.

M 0

mienio

Użytkownik
Dzięki Josef39 za odpowiedź. A powiedzcie mi jak można postąpić z oszczędnościami w Skrillu, gdy trochę się tego już uzbiera i będę chciał kupić coś &quot;większego&quot; niż wózek zakupów w Biedronce. Czy można to w jakiś sposób przesłać do polskiego banku (np. kilka przelewów po ~4 tys. zł.) i porozumieć się z kolegami (np. z forum.bukmacherskie.com ???? ), że to były darowizny?
Czy może lepiej nie zawracać sobie głowy polskimi aspiracjami do bycia piekłem podatkowym? :]

C 445

cristovao

Użytkownik
najpierw to trzeba mieć te oszczędności, później łatwiej przychodzą myśli jak to wypłacać .. lepiej to rozłóż na drobne i wypłać w 5-6 dni, chyba, że do bankomatu nie chce Ci się chodzić

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Dzięki Josef39 za odpowiedź. A powiedzcie mi jak można postąpić z oszczędnościami w Skrillu, gdy trochę się tego już uzbiera i będę chciał kupić coś &quot;większego&quot; niż wózek zakupów w Biedronce. Czy można to w jakiś sposób przesłać do polskiego banku (np. kilka przelewów po ~4 tys. zł.) i porozumieć się z kolegami (np. z forum.bukmacherskie.com ???? ), że to były darowizny?
Czy może lepiej nie zawracać sobie głowy polskimi aspiracjami do bycia piekłem podatkowym? :]
Wyrabiasz sobie karte platniczą Skrilla i niepotrzebne Ci żadne &quot;porozumienia&quot;

Do góry Bottom