>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Początki :D

M 0

mummum023

Użytkownik
Witam. Gram już jakieś 3 tygodnie i na razie jestem na małym ⛔. Wygrałem około 150 zł ale wtopiłem ok. 190zł. Gram na razie w STS za małe stawki około 15 zł. Mam typy na weekend i piątek. Czy możecie mi pomóc, podpowiedzieć czy są w miarę dobre.?;)
Osasuna-Real Madryt 2
Barcelona-Athletic Bilbao 1
Dundee United-Dunfermline 1
Dortmund-Stuttgart 1
Nurnberg-Bayern Monachium 2
Malaga-Real Betis 1

Kurs:5.15
Stawka:15pln
Zakładana wygrana:77.27

Co o tym myślicie? ????

dani88 30

dani88

Użytkownik
liga hiszpańska
Podałem Ci link do meczów kliknij sobie &quot;u siebie&quot; i popatrz na bilans osasuny na 15 meczy przegrała 2 nawet barca tam zremisowała nie jest łatwo w pampelunie.Real grałbym z podpórką o ile się opłaca.Reszta w formie więc powinno wejść.Moja rada to zwracaj uwage na bilans gospodarzy i gości nie zniechęcam cię możesz dać na real 2 ale weź też pod uwage że gra on również dziś w LM,może być podmęczony
Taka moja opinia

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
bedzie wtopa! bierz kase do betclic betsson bet365 lub innego i zagraj:
Osasuna-Real Madryt
1 (Ah +2,5)
Barcelona-Athletic Bilbao
2 (Ah +4)
Dundee United-Dunfermline
2 (Ah +2,5)
Dortmund-Stuttgart
2 (Ah +2,5)
Nurnberg-Bayern Monachium
1 (Ah +2,5)
Malaga-Real Betis
nie grać tego...
AKO: 3,50

M 0

mummum023

Użytkownik
Malaga gra u siebie, a na własnym terenie radzi sobie świetnie 5 zwycięstw z rzędu. Co do Realu macie rację. Zamiast nich dam Feyenoord. ???? wtedy kurs wynosi 4.60. Stawka:15pln Wygrana:68.99 pln :p
PS Dzięki za odpowiedzi ????

M 0

mummum023

Użytkownik
Ostatecznie wytypowałem:
Dortmund-Stuttgart 1
Nurnberg-Bayern.M 2
Dundee United-Dunfermline 1
Barca-Athl.Bilba 1
kurs: 2.75
stawka:10
zakładana wygrana:24.21
Co myślicie? ????
Mozecie mi doradzić na co jeszcze mogę obstawiać ? ????

S 1

szkot80

Użytkownik
Temat chyba nie w tym dziale bardziej pasował by dział kuponów bo systemu tu nie widzę .
Co do typów mogę się założyć ze coś nie wejdzie . Nie lepiej grać same single ? Większa szansa na choćby minimalny ✅ .
Po kilku kuponach przyznasz mi rację . Ja od tego samego zaczynałem i gdybym miał obliczyć ile w Sts-ie przepuściłem na takie zakłady Ako to głowa mała .
Poza tym Barca dzisiaj gra w Lidze mistrzów. Ja nie ryzykował bym

F 13

f12

Użytkownik
Widzę , że kolega jeszcze gra po amatorsku czyli na Real i Barcelone i innych ,, pewniaków&#39;&#39;. Mam dla Ciebie jedną radę , skoro już musisz się w to bawić to zacznij myśleć niekonwencjonalnie , oryginalnie np.

Na dzisija mecz LM Milan - Barca ( amator obsatwił by 2) ale ja radzę 1x. Może to nie wejdzie ale na dłuższą metę jest to lepszy sposób.

M 0

mummum023

Użytkownik
Dzięki za odpowiedzi i rady ???? Spróbuje ten kupon postawic a na razie poczytam forum i będę starał się co raz lepiej typować wyniki i być niekonwencjonalnym. ????

Do góry Bottom