>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Początek liczę na zero

M 15

midro

Użytkownik
Witajcie
po analizie Waszych typów na mecz Barca-PSG (rewanż LM) pomyslałem, że mecz będzie &quot;wydrukowany&quot; i Barca awansuje. W związku z powyższym obstawiłem w ziemniaku 50pln na awans Barcy a na drugim kuponie wygraną Barcy przy 3.5 gola na plus (1/3.5) Pierwszy zakład na 370 a drugi na 110 pln. Przy stanie 3:1 wyłączyłem Livesports ze świadomością, że ten drugi kupon dał mi zwrot stawki i 10pln na śniadanie. Rano przeżyłem szok bo oto oba kupony &quot;siadły&quot;.

380pln do dyspozycji (wygrana netto), które zamierzam wydać na grę w tym samym ziemniaku, który przyniósł mi szczęście. Będę grał do wyczerpania kwoty 380pln. Następnie pomyślę co dalej.

Na dziś AKO
FK Rostov 1.5gola + (4.65)
M gladbach 1.5gola + (2.69)
Kurs 12.51
Stawka 35.00
EWK 385.31

Będę to rozliczać tak:
Pozostały budżet / wygrana

W momencie w którym wartość pozostałego budżetu wyniesie zero a wygrana będzie mniejsza od 380 proszę zamknąć temat.
Pozdrawiam

M 15

midro

Użytkownik
#1 -
345/0
Ani sztuczna murawa ani ligowe 4:2
Były to zakłady na dwie bramki Rostova i Mgladbach wiec niestety minus i wspomniany ziemniak nie taki fartowny. I jeszcze 12% podatku no ale kupon przegrany wiec to nie ma znaczenia.

M 15

midro

Użytkownik
Na dziś AKO
Lech Poznań 1,5gola + (1.94)
Nice 1,5gola + (1.82)
Kurs 3.53
Stawka 35.00
EWK 108.72
Fortuna
Fakty są takie Nice ma średnią 2,07 gola na mecz domowy z bilansem 11-3-0.
Alessane Plea nie zagra ale tak jak wspomniał kolega Bollekkk -jest Balotelli (9 goli), Cyprien (8 goli z czego 3 w ostatnich pięciu meczach), Donis, który zastąpił Plea i zaliczył trafienie w meczu z Rennes.
Lechici natomiast mają parcie na bramkę i wiosenne mecze bardzo przyjemnie się ogląda. Zresztą zgodzicie się ze mną, że w obecnej formie Lecha, Robak ma szanse na króla strzelców a i Kownacki nie jest bez szans (5 bramek w ostatnich sześciu meczach).
[swoją drogą 2.50 na bramkę Kownackiego jest jak najbardziej do grania]

M 15

midro

Użytkownik
Oraz
Arka - Lech (spotkanie/obie drużyny strz.gola) 2/tak (3.80)
Kurs 3.80
Stawka 20.00
EWK 66.88
Fortuna
Typ na Lecha wynika po części z tego co napisałem wyżej.
Myślę że atut własnego boiska (wykorzystany idealnie w wygranym 4:1 meczu z Koroną) oraz fakt, że Lechici zagrają bez pauzujących za kartki Bednarka i Kędziory, przyniesie Arce bramkę.

M 15

midro

Użytkownik
Na jutro mam taki pomysł:
Sevilla Leganes - 1 połowa/2 połowa - 1/1 (3.30)
Fortuna
Sevilla u siebie przegrała z Barceloną i zremisowała z Villareal - 30 punktów z 56 zawdzięczają domowym zwycięstwom. W tym roku u siebie 3 zwycięstwa i remis (liga) a w związku z tym ze jest jedną z trzech drużyn bijacych się o podium nie mam wątpliwości, że mecz wygrają.
Leganes 8 na 10 ostatnich spotkań na wyjeździe przegrało pierwszą połowę, przy czym dwa pozostałe mecze to 0:0 i 1:1 (pierwsza połowa). Zastanawiam się czy taki typ ma sens według Was. Dziękuję za opinie
Typ na ten mecz a raczej stawkę na zakład podam jutro.

M 15

midro

Użytkownik
Na jutro mam taki pomysł:
Sevilla Leganes - 1 połowa/2 połowa - 1/1 (3.30)
Fortuna

Sevilla u siebie przegrała z Barceloną i zremisowała z Villareal - 30 punktów z 56 zawdzięczają domowym zwycięstwom. W tym roku u siebie 3 zwycięstwa i remis (liga) a w związku z tym ze jest jedną z trzech drużyn bijacych się o podium nie mam wątpliwości, że mecz wygrają.
Leganes 8 na 10 ostatnich spotkań na wyjeździe przegrało pierwszą połowę, przy czym dwa pozostałe mecze to 0:0 i 1:1 (pierwsza połowa). Zastanawiam się czy taki typ ma sens według Was. Dziękuję za opinie
Typ na ten mecz a raczej stawkę na zakład podam jutro.
Aktualnie kurs wynosi 3.25 i tak gramy.
Stawka 35.00
EWK 100.10

M 15

midro

Użytkownik
Na dziś
Pescara - Udinese (przedział bramek 0-1)
Kurs 4.25
Stawka 35.00
EWK 130.90
Fortuna
Pescara 14 bramek w 13 domowych spotkaniach przy czym 5:0 z Genoa
Udinese 10 bramek w 13 wyjazdach przy czym 1:3 z Atalanta
Na podstawie analizy ilości bramek strzelonych przez zespoły, skłaniam się ku temu, że mecz zakończy się bezbramkowym remisem. Asekuruje się jedną możliwą bramką, któregoś z zespołów.
Zobaczymy

M 15

midro

Użytkownik
Witam po przerwie

Na dziś AKO
28th World Cup Competition
Trondheim (NOR)

Kto lepszy: Stoch - Forfang 1 (1.60)
W Quali Forfang skacze metr dalej od Kamila ale z wiatrem 1.06 m/s pod narty, wobec 0.09 m/s podczas skoku Stocha. Noty dla obu to 56.5 punktów. Forfang szybszy na progu o 0.3km/h. Skoku nie widziałem ale po punktacji widzę, że był poprawny i stabilny. W praktyce oznacza to, że Stoch przy dużo gorszych warunkach, skacze dużo lepiej. Kwestia butów o których tyle się mówi - może mieć wpływ na powodzenie typu. Zobaczymy

Klasyfikacja końcowa (16.03) Ito (1.45)
W Quali bardzo poprawnie 91.5km/h na progu 54.5 punktu za noty i 135m. Myślę że pierwsza piętnastka jest ok.

Stawka 35.00
EWK 71.46

Do góry Bottom