>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Początek bukmacherki internetowej

O 0

oris

Użytkownik
Witam, jestem tu nowy. Od czasu do czasu zdarza mi się grać, gdzieś w punktach stacjonarnych, jednak chciałbym móc sobie czasem obstawić jakiś mecz na żywo czy np. tuż przed rozpoczęciem itp itd. Dlatego też zastanawiam się nad założeniem konta i teraz pytanie jaki buk lepszy, polski czy zagraniczny i jak się do tego zabrać, żeby któregoś dnia nie wjechała na mnie skarbówka? jestem wielkim znawcą w temacie bukmacherów, ale miło od czasu do czasu coś obstawić i jeszcze milej mieć z tego zysk.

E 0

esy

Użytkownik
Jeżeli chcesz grać &quot;legalnie&quot; to STS. Dodatkowo jest tam pobierany podatek od wygranej i kursy zazwyczaj są niższe. Możesz śmiało założyć konto na Bet3sześć5, jest to chyba najpopularniejszy bukmacher, który ma własnie dużo zakładów przedmeczowych jak i live.

O 0

oris

Użytkownik
I rozumiem, że kasę najlepiej wpłacać przez skrilla, a jak w drugą stronę? W sensie co robić w ew wygraną, z powrotem przez skrilla na konto bankowe czy lepiej nie wlewać kasy do banku?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Sytuacja wygląda tak, dajmy taki przykład:
Stawiasz typ po niskim kursie np. 1,01 za 100 zł
U polskiego bukmacherska obojętnie czy wygrasz i tak na starcie będziesz w plecy -12 zł czyli 12% podatku.
Stawiasz np. w bukmacherze zagranicznym z największą marżą np. Bet-at-home masz tam kurs 1,01 wygrywasz 1 zł.
Stawiasz w Pinnacle za tą samą stawkę gdzie masz najwyższe kursy i masz tam do wygrania nie 1 zł, a przykładowo 6 lub 8 zł. To jest właśnie ta kluczowa różnica.
Możesz wchodzić na strony zagraniczne przez różne serwisy proxy czy inne przeglądarki, można nawet sobie coś takiego zainstalować i wchodzić z serwera Maltańskiego na strony zagranicznych bukmacherów.
Najlepiej wypłacać pieniądze przez Skrill, stamtąd na konto bankowe, ewentualnie wyrób sobie kartę (opłata 40 zł na rok czyli 10 euro) i wypłacasz z bankomatu (+ prowizja).
Prawda jest taka, że chyba jakoś ponad 80-90% grających w internecie gra u zagranicznych bukmacherów, choć na przestrzeni ostatni lat to się zmienia z racji zmiany sytuacji, czyli rząd pozwolił polskim firmom na grę w internecie + zastraszenie graczy czyli afera z Bet-at-home (wyciek przelewów z kont bankowych PeKaO, około 20-30 tysięcy osób).

Do góry Bottom