>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Po status legendy - bet365 only

superfrankie 1

superfrankie

Użytkownik
Chciałem się przywitać i wyjaśnić parę spraw, zanim jutro ruszę (dzisiaj nie widzę nic ciekawego).
Wróciłem tydzień temu, gram od 6 lat.
Było 30, jest 114 pln, czyli jaki taki zysk za zeszły tydzień i z tym rozpoczynam tutaj przygodę.
Stawka 1j oznacza 10% całej kwoty jaką aktualnie posiadam. Z uwzględnieniem że rozliczam po kolejce. Będę pisał, kiedy stawka rośnie/spadnie, na dzisiaj jest to 14pln - bo sie walnełem w obliczeniach ;)
Gram dla zabawy, dopóki nie będę potrzebował pieniędzy to ich nie wyjmę. Nawet mogę wejść all-in w coś i zostać z niczym. Jeśli stracisz kasę na moich typach, nie miej do mnie pretensji.
Lubię overy i kartki :cool: bo pewniaków na wynik nie ma ????
Typuję zawsze w bet365.
A to był mój pierwszy wpis na kartki:
forum.bukmacherskie.com/f339/5-kolejka-premier-league-20-21-09-2014r-112454.html#td_post_4777292
Od jutra liczymy statystyki, pozdrawiam!
P.S. Zachęcam do komentowania jeśli ktoś chce, będę edytował wtedy post z typem i pod nim umieszczał Wasze komentarze.

superfrankie 1

superfrankie

Użytkownik
Vallecano - Ath. Bilbao. Zauważone dzięki Radegast:
forum.bukmacherskie.com/f26/5-kolejka-primera-division-23-09-25-09-2014-a-112741.html#post_message_4783049
Zdecydowanie bet dnia ale jutrzejszego, wyjątkowo gram dzisiaj - zanim kurs poleci w dół. Zgodnie z zasadą: faworyci w końcu przegrają, lepiej grać na kogoś komu nie idzie (tylko nie United).
Bilbao w tym sezonie nie pokryło ani razu over 2.5. Po 4 kolejkach średnia to 1,75 bramki. Strzelili 3 (w jednym meczu), a stracili 4. Ale popatrzmy na ich przeciwników: Malaga, Levante (pokryło), Barcelona i Granada. Drużynie, która gra w Lidze Mistrzów nie przystoją 3 porażki w 4 kolejkach. Zwłaszcza że za cały zeszły sezon mieli ich 8. Można tu chyba mówić o pechu, bo (nie licząc meczu z Barcą) mieli wysokie posiadanie piłki i dużo strzałów i nic nie wpadało. Nawet w ostatnim meczu Granada kończyła w 9 a wygrała...
Rayo overu nie pokryło tylko w meczu z Atletico Madryt. W następnych 3 średnia wyniosła 5 bramek na mecz (typowe Rayo). Znani są z wysokiego posiadania piłki i przegrywania meczów ;) Warto dodać że w 5 ostatnich meczach między sobą 3x było over 2.5, raz over 3.5 i raz over 4.5
1. Vallecano - Ath. Bilbao
Typ: over 2.5 w meczu
Kurs: 1.85✅✅✅
Stawka: 2j
// Zawiodło mnie te Bilbao. Myślałem że strzelą więcej niż 1. Rayo wyrabia normę 2 bramek na mecz.
---
Typ podkradziony od Scott99, chociaż grałbym to samo. Analiza podobna. Link do tego typu:
forum.bukmacherskie.com/f59/typy-scotta-94917-16.html#post_message_4783367
2. Real - Elche
Typ: Real czyste konto? TAK
Kurs: 1.61⛔
Bayern - Paderborn
Typ: Bayern czyste konto?
Kurs: 1.61✅
AKO: 2.59⛔⛔⛔
Stawka: 1j
// Ciekawe kiedy Real w końcu zachowa czyste konto, dzisiaj karny...
---
Bremen - Schalke. Schalke to jedna z ulubionych drużyn jeśli chodzi o overy. Grają do przodu, zawsze coś strzelą i stracą. Tylko w meczu z Bayernem było 1:1 czyli over 1.5, a tak to w pozostałych 3 meczach weszło over 2.5, over 3,5 i over 4,5.
W Werderze sytuacja podobna. Raz 1:1 z Hoffenheim. A tak to uwaga! Over 3.5 i dwukrotnie over 5,5! Liga niemiecka w tym sezonie wyrównana, Bayern bez formy, po 4 kolejkach nikt nie ma więcej niż 2 zwycięstwa.
Swansea - Everton. Typ Omerty rozszerzony moim komentarzem, jedno pod drugim pod linkiem:
forum.bukmacherskie.com/f339/capital-one-cup-2014-2015-zbiorczy-110132.html#td_post_4782827
3. Bremen - Schalke
Kurs: 1.60✅
Swansea - Everton
Kurs: 1.75✅
AKO: 2.80✅✅✅
Stawka: 1j
// Dobrze że nie grałem obie strzelą, bo Schalke i Swansea po 3:0.
---
Jeśli korzystasz z typów, nie zapomnij podziękować mi, a także osobom dzięki którym je zauważyłem. Ja dziękuję zawsze.

Otrzymane punkty reputacji: +1
superfrankie 1

superfrankie

Użytkownik
4. All in (or nothing)
Legia ma wystąpić w najsilniejszym składzie.
Miedź Legnica - Legia Warszawa
Typ: 2
Kurs: 1.53
Malaga - Barcelona
Typ: 2
Kurs: 1.36
AKO: 2,08
Stawka: 6j + wczorajsze 2.8j
// Nie chce mi sie nic

superfrankie 1

superfrankie

Użytkownik
5. All in (or nothing)
Gram Live to co mi zostało za Rayo z 1 kuponu.
Malaga - Barcelona
Typ:2
Kurs: 1.72
LIVE
Stawka: pozostałości
albo będzie po meczu 0 albo coś koło 280.

Do góry Bottom