>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

po co to wszystko? ciag dalszy...

majestic 0

majestic

Forum VIP
Goolman calkowicie sie z toba zgadzam. kiedys mialem swoj temat w ktorym podawalem tylko suche typy jednak zrozumialem ze nie ma to sensu. teraz od czasu do czasu pisze sobie jakas analize do meczu ktory jestem pewien ze wejdzie bo to napewno bardziej pomaga innym. ludzie piszcie lepiej jakie jest wasze zdanie na temat danego meczu w odpowiednich dzialach zamiast podawac te swoje bezsensowne typy ktore nikomu nie pomagaja... no moze poza dziecmi w wieku 13-15 lat ktorzy zobacza ze o ten to ma 5 kuponow z rzedu wygranych to ja teraz postawie sobie za 2-5zl taki sam kupon jak on. pomyslcie nad tym niech to forum bedzie jeszcze lepsze bo narazie z tego co ja widze to udziela sie na nim (tzn. pisze analizy, stara sie pomagac, sensownie komentowac) niewiele osob.

poZdro

goolman 0

goolman

Użytkownik
dzięki za poparcie. I od razu ostrzegam Cię: zostaniemy potraktowani jak Ci co &quot;mają jakieś problemy&quot;, i Ci którym &quot;nie podoba się forum&quot;. Napisałem wcześniejsze posty tylko po to, aby forum było jeszcze lepsze. No chyba że nie wszystkim na tym zależy.

komarr 4

komarr

Forum VIP
a ja powiem ze swojej strony ze zadko kiedy teraz w ogole przegladam takie dzialy jak kupony ze statystykami / kupony... bo po co ? jak bede chcial poogladac jakie sa kursy na dane mecze to otworze sobie strone betexplorer.com i mam ;-)

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Goolman ja ciebie też całkowicie popierami , z tym co napisałęś z poprzednim temacie przede wszystkim.Fajnie że to poruszyłęś.

tebe 0

tebe

Użytkownik
Strasznie banalne i proste masz rozumowanie. Pomyśl czasem inaczej
1. W jakim celu niektórzy użytkownicy umieszczają w swoich tematach po rozstrzygnięciu screeny kuponów które zagrali? chcą się pochwalić? to zróbmy dział &quot;nasze wygrane kupony&quot; i tam dajmy takie rzeczy! Forum jest po to, aby pomagać innym użytkownikom a nie chwalić się swoimi mniejszymi bądź większymi osiągnięciami. Podobnie ma się sprawa z zakładami live. Fajnie że udaję się co niektórym wygrywać, ale jaką to ma wartość dla innych użytkowników? Żadną.

2. Druga sprawa to tematy gdzie typy podawane są bez chociażby jednego zdania komentarza. Inni użytkownicy przeglądający dany temat zapewne zastanawiają się skąd dana osoba wzięła ten typ? Co nią kierowało? Czy może tylko podała na chybił-trafił i liczy że może się uda... Ktoś powie, to nieważne, ważne że typy są celne. Owszem, skuteczność jest ważna. Tylko skąd możemy wiedzieć, że ta skuteczność nie opiera się jedynie na szczęściu, które może się bardzo szybko skończyć?
Tematy w dziale KUPONY, nie jest po to, by inne osoby brały z nich typy. Od tego jest osobny dział.
Nie widzę powodów, dlaczego by nie wklejać kuponów live. To jest kupon jak każdy inny, i temat zakładany jest nie dla innych użytkowników, ale dla samego siebie. Fajnie jest mieć zebrane wszystkie swoje zakłady (również live), ładnie ponumerowane i popodliczane. Robi się to dla własnej satysfakcji i dla własnego rozeznania, by tracimy na tym interesie, czy jednak zyskujemy. Nie trzeba pisać żadsnych wielkich analiz, bo niekoniecznie piszący w takim temacie robi to dla innych. Tyle

majestic 0

majestic

Forum VIP
w dziale kupony/kupony ze statystykami zakladacie temat i on jest wasz wiec mozecie sobie robic tam co chcecie, prowadzic statystyki wklejac kupony live i wszystko co tylko chcecie. my probujemy was tylko namowic do pisania analiz i prowadzenia dyskusji w dzialach do tego przeznaczonych bo chyba juz o nich zapomnieliscie. 2-5 postow dziennie pojawia sie w tych dzialach. jak na tak duze forum to bardzo malo. nie macie wlasnego zdania? wstydzicie sie je pokazac?

majestic 0

majestic

Forum VIP
tebe i jemjogurt to co tutaj piszemy razem z goolmanem, tenem i fcbialasem nie dotyczy tylko was ale wiekszosci ludzi na forum, jesli od niedawna interesujecie sie bukmacherka to moze macie racje zeby sie za bardzo nie udzielac ale inni ci co juz troche w tym siedza mysle ze powinni zaczac dzielic sie swoimi informacjami.

tebe 0

tebe

Użytkownik
No jeśli tego nie robią, to pewnie z powodu lenistwa, a w takim razie tak łatwo ich do tego nie przekonasz ????

A 0

almighty

Użytkownik
opisze sytuacje na przykladzie mojego tematu :

http://forum.bukmacherskie.com/temat11796.htm

20 stron wpisów, prawie 40.000 wyswietlen i 44 wpisy innych uzytkowników, wychodzi, ze ok. 0.1% uzytkownikow zagladajacych do tematu wpisuje cokolwiek. Cokolwiek oznacza komentarz do kuponu, gratulacje (to mile), krytyke.. mysle, ze to slaby wynik. wiadomo, ze nie kazdy bedzie komentowal, bo nie chodzi o kometarz &quot;ok, wejdzie&quot;, &quot;ok, tez gram&quot; albo &quot;raczej nie&quot;, &quot;nie wiem, nie znam sie&quot;, ale na pewno czesc osob analizowal to samo spotkanie co ja, a mimo to nie napisala o nim nic.

staram sie pisac komentarze, umieszczam zdecydowana wiekszosc swoich typow (czasami wklejam skany, jezeli z jakiegos typu, ktorego nie podalem, jestem z jakiegos powodu zadowolony), ale odnosze wrazenie, ze robie to tylko dla siebie.. moge napisac analize kilka godzien przed spotkaniem, a mimo to nie pojawi sie zaden komentarz. i gdzie sens pisania tego wszystkiego? ok, bedzie fajny pamietnik, ale.. mozna temat wykorzystac w lepszy sposob - nie mialbym nic przeciwko, gdyby pod kazdym moim typem pojawilo sie 10 sensownych komentarzy.

dobrze, ze jest troche osob, ktore uwazaja, ze do spotkania przydalaby sie analiza - moze cos dobrego z tego wyjdzie.

pozdrawiam

btw : szanuje i nie mam nic przeciwko uzytkownikom, ktorzy traktuja obstawianie jako rozrywke, korzystaja z typow innych, a o sporcie nie wiedza zbyt wiele - kazdy ma do tego prawo, do tego rowniez jest to forum.

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
Kto ma czas i mu się chce to niech sobie pisze analizy.
Może niektórzy poprostu nie chcą swojego czasu tracić albo go nie mają, więc nie mają analiz. A jak ktoś podaje suche typy i ma zyski to jest dobrze, ale mimo wszystko nie koniecznie lepiej zaglądać tam niż do tego kto podaje z analizą i jest na minusie.
Niech każdy obstawia swoje tzn po swoich przemyśleniach... :spokodfhgfh:

nowak 0

nowak

Użytkownik
Panowie skończcie juz z tym... Kazdy ma swój temat i robi w nim co chce. Jesli nie chcą to analiz nie pisza (tak jak na przykałd ja i mało mnie obchodzi czy ktoś korzysta z moich typów czy nie ja założyłem temat dla własniej przyjemnosci) To by było na tyle. I darujcie juz sobie bo macie problem jak mucha okres .

Pozdrawiam

goolman 0

goolman

Użytkownik
nikt nie ma żadnego problemu. Wiec skończ za przeproszeniem chrzanić że tak właśnie jest. Poruszyliśmy pewna sprawę, nikogo do niczego nie zmuszając itd. Może nie wolno tego robić? widzę że problem masz Ty, czytając ten temat. Jeśli Cię on nie interesuje to po prostu tu nie zaglądaj. Pozdrawiam

Do góry Bottom