S 0 spike90 Użytkownik Styczeń 12, 2009 #1 Niby to pytanie już było, ale...hmm...jestem czasowo zameldowany pod innym adresem więc, czy adres w profilu musi się zgadzać z tym na dowodzie. A oni na ten adres coś przysyłają czasem czy to tylko dla formalności??
Niby to pytanie już było, ale...hmm...jestem czasowo zameldowany pod innym adresem więc, czy adres w profilu musi się zgadzać z tym na dowodzie. A oni na ten adres coś przysyłają czasem czy to tylko dla formalności??
R 0 rebmar Użytkownik Styczeń 12, 2009 #2 formalność ???? ale lepiej jak jest konto na ten sam adres co w dowodzie bo pożniej nie ma problemów :spokodfhgfh:
formalność ???? ale lepiej jak jest konto na ten sam adres co w dowodzie bo pożniej nie ma problemów :spokodfhgfh:
S 0 spike90 Użytkownik Styczeń 12, 2009 #3 Chociaż teraz pomyślałem że chyba tylnej strony dowodu nie trzeba wysyłać(?przynajmniej nie powinno sie)..więc nawet nie zobaczą adresu
Chociaż teraz pomyślałem że chyba tylnej strony dowodu nie trzeba wysyłać(?przynajmniej nie powinno sie)..więc nawet nie zobaczą adresu
0 ansos Użytkownik Styczeń 13, 2009 #5 Chociaż teraz pomyślałem że chyba tylnej strony dowodu nie trzeba wysyłać(?przynajmniej nie powinno sie) Kliknij aby rozwinąć... Nie wiem gdzie słyszałeś, że nie można nikomu pokazywać tylnej strony dowodu osobistego? Z tego co ja wiem to, zwłaszcza Firmom które obowiązuje Polityka Prywatności, przesłanie dowodu (obie strony) jest bezpieczne.
Chociaż teraz pomyślałem że chyba tylnej strony dowodu nie trzeba wysyłać(?przynajmniej nie powinno sie) Kliknij aby rozwinąć... Nie wiem gdzie słyszałeś, że nie można nikomu pokazywać tylnej strony dowodu osobistego? Z tego co ja wiem to, zwłaszcza Firmom które obowiązuje Polityka Prywatności, przesłanie dowodu (obie strony) jest bezpieczne.
S 0 spike90 Użytkownik Styczeń 13, 2009 #6 A ja ci powiem że spreparowanie dowodu w domowych warunkach nie jest bardzo trudne ;p pozdro. Dzięki za odpowiedz
A ja ci powiem że spreparowanie dowodu w domowych warunkach nie jest bardzo trudne ;p pozdro. Dzięki za odpowiedz
9 damianek632 Użytkownik Styczeń 13, 2009 #7 A ja ci powiem że spreparowanie dowodu w domowych warunkach nie jest bardzo trudne ;p Kliknij aby rozwinąć... ta tylko gorzej jak zrobisz to nieprofesjonlanie ;D i sie kapną mógłbyś mieć nieprzyjemności jak by nie było to już jest fałszerstwo ????
A ja ci powiem że spreparowanie dowodu w domowych warunkach nie jest bardzo trudne ;p Kliknij aby rozwinąć... ta tylko gorzej jak zrobisz to nieprofesjonlanie ;D i sie kapną mógłbyś mieć nieprzyjemności jak by nie było to już jest fałszerstwo ????
456 kosa248 Użytkownik Styczeń 17, 2009 #8 Adres może być potrzebny do jednej rzeczy: wysłaniu druczków przelewu.