>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

po 5 ndb na zdrapki crazyscratch i superscratch ikaramba

B 202

-bp-

Użytkownik
Szczerze te zdrapki to bardziej do zabawy i liczenie na &quot;szczescie&quot;
Na wszystkich tych stronkach rozegrałem kilkaset rund i najwieksze co mi wpadło to 5 Euro ... grałem tez w sloty ale one działaja tak samo jak zdrapki wpada przewaznie po 2 symbole od lewej lub od prawej i liczy wygrana , która tez na kilkadziesiat spinów najwieksza oscylowała 2,60-2,80 euro na stawce 90 centów/9linni ...takie typowe da 2 euro zje 2 euro przy dnie znowu da potem zje aż wkoncu zje wszystko ;)
Za swoją kasę nigdy w życiu bym nie grał w taką loterię już wolałbym iść do Lotto po zdrapke ;)

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Promo troche lipne bo trzeba obrócić za 300 . Mam ugrane 200 funtów. Teraz jak wpłace min 10 to musze zagrać za 300 i wtedy dopiero bd mógł wypłacić, troche lipa ale może się poszczęści bo dość często coś wpada zwłaszcza za większe stawki. Ale podobno w 100% wypłacalne. No nic zobaczymy

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
WYPŁACALNE ! W 100% PO DOKONANIU OBROTU. 5X20 + depo X 15 np dostałem 5 bez depo. musiałem zagrać za 100+ wpłaciłem 10 dostałem 10 bonusu( nie mozna anulować pierwszego bonusu). Musiałem zagrać 5X20+20X15 w sumie za 400 dopiero można wypłacić !

Do góry Bottom