>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pożegnanie...

Status
Zamknięty.
kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Jeśli moderator uzna temat za ,,zbędny&quot; to proszę o usunięcie go z tego działu.

,,Tutaj zaczynałem i tutaj skończę&quot;.Takie słowa mogę przytoczyć do tego co chcę w tej skromnej notce napisać.A więc nadszedł czas na mnie,swoje osiągnąłem i jak na tą chwilę chcę większą uwagę poświęcić nauce,rodzinie oraz dalszym planom na życie.Z jakże bogatej 4-letniej ,,kariery bukmacherskiej&quot; ogólnie rzecz ujmując wyszedłem na spory plus ( około 2 tys. złotych),z czego się niezmiernie cieszę.Ostatnio bywało różnie,raz był skromny plus,czasem większy ,,minusik&quot;.Ostatecznie postanowiłem zakończyć to wszystko,lecz czy na zawsze....? Tego nie wiem.Spędziłem tu dużo czasu czytając,pisząc oraz rozmawiając z Wami na SB.Z niektórymi z Was nawiązałem ,,wirtualne&quot; znajomości,zaś zdarzały się osoby, z którymi nie potrafiłem znaleźć wspólnego języka.No cóż...tak też bywa,nikt nie jest idealny.Na forum będę zaglądał,lecz już nie na tak długo jak za dawnych czasów....czas brnąć w przyszłość,w życie.Od sportu nie odejdę nigdy,bo temu poświęcam praktycznie całe moje życie,lecz z bukmacherką muszę się rozstać.

Z racji tego,że dużo się przez ten czas działo to może małe podziękowania ;) :
Pezio-lepszego ,,speca&quot; od tenisa nie znałem.Fajnie,że wymieniliśmy się nr-ami.Powodzena na studiach. ????
Assitalia-snooker,Snooker i jeszcze raz Snooker.Dzięki za typy,było warto.Powodzenia dalej ;)
Agent00typer-na ,,kurniku&quot; byłem lepszy ;).Dzięki za wymiane typami i powodzenia w grze. ;)
Vader-podobnie jak powyżej...dzięki za turniej na ,,kurniku&quot;.Nie zamieniliśmy zbyt dużo zdań,lecz jak przyszło co do czego,to można było pogadać,głównie na SB.Powodzenia ;).
Porky-wiele typów pożyczyłem,z wielu skorzystałem,wiele wygrałem.Dzięki ????
Snajper-były sprzeczki,ale ostatecznie doszliśmy do porozumienia.Dzięki za typy na F1.Trzymaj tak dalej ;).
Gusto-drugi po Peziu ,,spec&quot; od tenisa.Wiadomo,bywało różnie,ale każdy ma wzloty i upadki.Powodzenia ,,Chłopaku z taśmy&quot; ;) (o 0,7l na zlocie nie zapomnę ;))
robson United xD-Siatkówka....widać,że masz o tym pojęcie. :spokodfhgfh:
Prasa-nie zamieniłem z Tobą zbyt wiele słów,lecz często odwiedzałem temat.Powodzenia ;)
fox71-Hokeisto......były nerwy,ale typy jak najbardziej skuteczne. ????
by Grzecho-Tutaj również często w grę wchodził hokej.Wpadki zawsze nadrabiałeś z nawiązką ????
Baqu-miło było pogawędzić na SB i zagrac pojedynek w turnieju ,,kurnikowym&quot;.Mam gg ;)
Olo13-Typy z kosmosu,ale trafne ;)

Jeśli o kimś zapomniałem,to dopominać się śmiało.

Jeśli chciałby ktoś pogawędzić to zapraszam na PW ;) :spokodfhgfh:

Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim,tym co wymieniłem i o tych co zapomniałem,za mile spędzony czas oraz wygrane pieniądze,które przenacze na moje dalsze plany życiowe.Z wielkim bólem serca żegnam...Czy na zawsze? Nie wiem.... ????

Pozdrawiam
Kuruś I

P.S: Na zlocie się pojawię ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom