>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Połączenie kilku kuponów

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Chcę zdobyć się na postawienie konkretnego zakładu.
Mamy 8 grup na mistrzostwach świata w piłce nożnej w 2014 roku w Brazylii.
W kazdej z nich typuje dwie drużyny które awansują dalej, tworząc 8 kuponów dubli.
Chciałbym te 8 kuponów złożyć w jeden i zagrać go np. systemem 5 z 8, czyli jeśli zgadne które teamy awansują z minimum 5 grup to wygrywam pieniądze.
Jak takie coś stworzyć?

W 13

wziit

Użytkownik
Jeśli pasuje Ci STS to będzie to banalne,
Wybierasz typy, zmieniasz na MAXIKOMBI
i tworzysz bloki A,B,C,D.. itd. żeby mieć osiem bloków.
Na koniec stawiasz kombinacje 5 z 8.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ponadto z polskich firm zakłady blokowe ( kilkuelementowe ) mają Totolotek , Fortuna i Milenium.
Przeczytaj także:

http://forum.bukmacherskie.com/f188/buk-internetowy-a-zaklad-blokowy-63877.html

http://forum.bukmacherskie.com/f98/u-jakiego-buka-sa-zaklady-blokowe-42073.html

Oblicz ako każdego z tych 8 bloków po 2 zdarzenia i wiedząc ilu spodziewasz się trafień , sprawdź który z systemów jest najekonomiczniejszy do grania nim.
Tego sprawdzenia dokonasz przy pomocy kalkulatora bukmacherskiego , który znajdziesz wpisując to do wyszukiwarki.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Betgun bodajże ma też możliwość stawiania zakładów blokowych.

Pozdrawiam
Gdybyś przed napisaniem przeczytał zawartość poprzednich wpisów , to wiedziałbyś , że podane koledze przeze mnie 11.12 linki , informują go o możliwości gry zakladami blokowymi zarówno w firmie Betgun oraz DOXXbet .

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Betgun bodajże ma też możliwość stawiania zakładów blokowych.

Pozdrawiam
Gdybyś przed napisaniem przeczytał zawartość poprzednich wpisów , to wiedziałbyś , że podane koledze @Lukasz99 przeze mnie 11.12 linki , informują go o możliwości gry zakladami blokowymi zarówno w firmie Betgun oraz DOXXbet .

Do góry Bottom