>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

plusy plusa

P 5

plus

Użytkownik
W bukmacherce od dawna, ostatnio kilkuletnia przerwa, postanowilem wrocic. Po takiej przerwie jakis czas bede obstawiac na sucho. Forum obserwowalem juz dawno i z niego glownie czerpalem wiedze, temat zakladam dla statystyk. Gram glownie pilke live w azji, jak bedzie to fajnie szlo na sucho to powoli zaczne wplacac kapital i grac za pieniadze.

O 17 ogladam turniej w Tulonie, mecz Chiny-Maroko, powinno byc kilka bramke, jak cos mi wpadnie na live w oko to podam w temacie.

P 5

plus

Użytkownik
4# Ekstraklasa
Slask-Lechia over 1 1.88 1j ZWROT

moj blad, mialem czekac na over 0.5 lecz na poczatku drugiej polowy wskoczyla ta linia z niezlym kursem wiec sie podpalilem, wystarczyloby zebym poczekal do okolo 65 minuty i linia spadlaby na 0.5

P 5

plus

Użytkownik
7# Austria
Wiener Neustadt - Altach over 0.5 HT 1.86 1j 188bet ⛔ 1j

byl slupek, bylo sporo okazji ale nie wpadlo, wnioski wyciagniete

P 5

plus

Użytkownik
9# Brazylia
Vasco da Gama-Ponte Preta over 1.5 HT 2.08 2j 188bet ✅ 2.08j

drugi pewniak, jak Vasco nie wcisnie to Ponte ich zabije z kontry, 25 minut na bramke

P 5

plus

Użytkownik
10# Chiny
Liaoning-Hangzhou over 0.5 1.81 1j 188bet ✅ 0.81j

zywy mecz, duzo okazji, akcje od jednego pola karnego do drugiego, jak nie strzela z gry to powinno cos wpasc z karnego lub jakis samoboj, 25 minut na bramke

P 5

plus

Użytkownik
Czas na wplate bo gra na sucho powoli nudzi, z tego okresu jestem zadowolony, 10 typow, statystyki to ✅ 8.01j, yield ✅ 66.75%, jednak jestem swiadomy ze statystyki z takiego krotkiego okresu czasu to lipa, od tej pory wszystko zaczyna sie od nowa, teraz test psychiki bo gra na sucho a za pieniedze to dwa swiaty, poszlo okolo 100 zł na 188bet, czyli 24 euro, stawka na poczatek ostra bo az 20% budzetu, czyli 5 euro, a pewniejsze typy do ktorych jestem badzro przekonany gram za 8 euro, stawka wysoka bo budzet smieszny, daje sobie jakis 1-2 miesiace to zobacze jak to bedzie szlo na pieniadze i jak bede zadowolony to pojdzie wieksza wplata, pierwsze typu juz wkrotce, tylko live i tylko over, wygranych zycze ;)

Do góry Bottom