L
0
liverpoolczyk_
Użytkownik
Zak ładam drugi temat, w którym będę umieszczał wyłącznie single na ilość setów w WTA. Skuteczność z ostatnich 10 turniejów mam na poziomie 62%, a co za tym idzie bardzo ładny yiled, ponieważ kursy jakie gram to 1,3-4,5. Typy oczywiście nie są przypadkowe, są po prostu zawodniczki typu: Jankovic, Hantuchova, Ivanovic, Suarez Navarro, Peer, Kuznetsova, Pavlyuchenkova, Flipkens, Vinci, Kvitova, Lisicki, Domachowska, :grin:.. i można by jeszcze na prawdę długo wymieniać...które albo przez "strach przed zwycięstwem", albo niezwykle himeryczny poziom gry albo przez odpuszczanie niektórych turniejów przed szlemem albo bo mało punktów bronią... spędzają na korcie 3 sety a nie 2, a w niektórych przypadkach odwrotnie. Jest bardzo wiele czynników które wpływają na mój ostateczny bet. Najważniejszym jest chyba zestawienie stylu, formy i stawki pojedynku dla obu zawodniczek. Analizy myślę że mogłyby być troszkę śmieszne więc prawdopodobnie będę wstawiał same typy a po 50-100 betach i regularnie prowadzonych statystykach, sami zauważycie że jakieś pojęcie na temat mam. ????