>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

PlusowyYield

L 0

liverpoolczyk_

Użytkownik
Witajcie ;), zakładam temat z typami przede wszystkim z tenisa ziemnego, którym interesuję się już parę ładnych lat i dorobiłem się po latach praktyki z bukmacherką plusowego yieldu, którym chętnie się podzielę :razz:. Na ogół będą to single z kursem 1,6-1,8.

L 0

liverpoolczyk_

Użytkownik
# 1
1/4 WTA Miami 2014 Sharapova - Kvitova
25 Mar 2014, 18:00
Forma Rosjanki daleka, a nawet bardzo daleka od chociażby zeszłorocznego Sony Open, który przeszła jak burza, a w samym finale prowadziła 6:4 ; 3:1 z Sereną i to nie przez przestój Amerykanki a tylko i wyłącznie dzięki perfekcyjnej grze Sharapovej. W tym roku pokonana przez Giorgi, Pavlyuchenkova i Cibulkovą. Wczoraj zresztą pod koniec drugiego seta, gdyby nie kłopoty z mikrofonem sędziny, tak na prawdę mecz mógł zakończyć się w dwóch setach. Petra natomiast, rewelacyjnie zagrała wczoraj drugiego i trzeciego seta z Ivanovic. W drugim bodaj statystyka W/UE 13/4 nie wymaga komentarza. Z drugiej strony, przed tygodniem w Indian Wells zagrała kiepskie spotkanie z Cibulkovą ugrywając tylko 5 gemów. H2H na hardzie 1-1, ale to było dawno więc interpretować z lekkim przymrużeniem oka. Obie panie, daleko od gry jaką w poprzednich sezonach prezentowały. Jednak kryzys Sharapovej, który trwa już blisko pół roku jest wg mnie dużo poważniejszy niż oddsmakerom się wydaje i dziś myślę że Rosjanka utwierdzi mnie w tym przekonaniu. Spodziewam się dwóch pierwszych setów bardzo nierównych z obu stron, po czym Petra w 3cim potwierdzi że obecnie jest w lepszej dyspozycji niż Rosjanka.
Typ: Petra Kvitova 2,18 Pinnacle Sports ⛔ 5:7 ; 1:6

P.S Stawki nie napisałem, ale w każdym kuponie jest i będzie taka sama: 333zł ;)

L 0

liverpoolczyk_

Użytkownik
1/4 WTA Miami 2014 Cibulkova - Radwańska
26 Mar 2014, 18:00
Trochę nie zrozumiałe kursy na to spotkanie, na każdej nawierzchni Radwańska w pojedynku ze Słowaczką jest faworytką, a co dopiero w Miami. Dominika zdecydowanie widać że uwierzyła w swoje umiejętności po finale w Australian Open, dodatkowo wygrała turniej w Meksyku i na pewno poprawnie to wpłynęło na jej morale. To wszystko owocuje w ostatnim czasie odważniejszą grą ze strony Słowacki, co nie powinno być atutem w pojedynku z Polką, pod warunkiem że z jej oblepioną lewą nogą wszystko w porządku. Sama Agnieszka, zapytana o kontuzję twierdzi, że jest dużo lepiej i mimo słabych dwóch pierwszych setów z Svitoliną, z komentarzy pomeczowych można wywnioskować że z nogą jest w porządku. Ten pojedynek powinien wyglądać jak wszystkie dotychczas między tymi zawodniczkami, oprócz oczywiście spotkania z Melbourne Park, gdzie to Aga poruszała się w zwolnionym tempie i chyba do dziś nie wiadomo co się tak na prawdę wtedy wydarzyło. Agnieszka dzięki swojemu unikatowemu stylu gry, zawsze będzie miała przewagę nad zawodniczkami słabszymi fizycznie.
Typ: Agnieszka Radwańska 2,10 Bet365
Stawka stała.

L 0

liverpoolczyk_

Użytkownik
# 3
1/2 WTA Miami 2014 Cibulkova - Li
28 Mar 2014, 02:00
Trudno o brak komentarza do pojedynku Słowaczki z Agnieszką. Te 3 meczbole jak najbardziej można wybaczyć, chociaż myślę że Matchpoint to moment który nie polega tylko na oddawaniu pilki na półkortu rywalce --&gt; woda na młyn dla przeciwnika. Bardziej zastanawiający dla mnie było zachowanie Polki po zepsuciu stosunkowo prostego forehandu przy 5:2 w tie breku. Poszła wręcz wiązanka z ust Agnieszki!, szczerze mówiąc, tak złej Radwańskiej nigdy nie widziałem, oczywiście konsekwencją tego wybuchu było przegranie następnych 4 piłek i w konsekwencji seta. Na prawdę to bardzo dziwne że Aga przegrała z Domi, brak mi słów szczerze mówiąc, czy wiatr przeszkadzał Polce bardziej niż Słowaczce? Możliwe, jednak już nie będę zagłębiał się w tą nieprzyjemną porażkę. Dziś już innego wyniku niż 2:0 dla Chinki nie potrafię sobie wyobrazić, Li na prawdę radzi sobie z tenisem Cibulkovej. Chinka jakby nie patrzeć, gra stosunkowo zbliżony tenis do gry Radwańskiej. Na pewno Na Li w porównaniu do Polki, częściej przyspiesza i wg mnie jest silniejsza mentalnie, co zresztą potwierdziła w finale Australian Open.
Typ: Na Li - 3 gemy 1,71 Pinnacle Sports

L 0

liverpoolczyk_

Użytkownik
typ/kurs/buk
16:00 Mayr-Achleitner P. - Pereira T. 1 /1,70 bwin
16:00 Pfizenmaier D. - Davis L. 1 /3,61 pinnacle
16:00 Riske A. - Scheepers C. 1 /2,30 betsson
17:30 Goerges J. - Razzano V. 2 / 2,80 betVictor
17:30 Larsson J. - Safarova L. 2 / 1,20 betsson
17:30 Lucic M. - Keys M. 2 / 1,26 betsson
18:00 Zheng S. - Shvedova Y. 1/ 4,85 pinnacle