>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

"Plus i Minus to jedyne co widzę"

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
As-Salāmu `alaykum wszystkim :grin:​

Po kilku miesiącach obecności na forum i obserwacji tutejszej społeczności typerów, sam też postanowiłem założyć temat. W zakładach jestem ponad
12 lat, na poważnie za granie zabrałem się z 6 lat temu i rekreacyjnie do tego
już nie podchodzę. Gram przede wszystkim single, najwięcej będzie tenisa, nhl,
i piłki nożnej.

Z tego co obserwuję na forum to ludzie grający za większe stawki łatwo tu nie mają (Jasmin, któremu bardzo kibicuję), mimo to wystawię się na ostrzał i zobaczymy co z tego będzie. Oczywiście jak ktoś bardzo będzie chciał sprawdzić
czy moje stawki i kupony są realne, to przy okazanej kulturze z pewnością kupon wrzucę w post. Gram mniej więcej od 400 pln w górę, czasem do 2-3 tyś, czasem. Nie gram też na wariata i przy większych stawkach zawszę śledzę wydarzenie na żywo i ewentualnie kontruję. Oczywiście kontr nie wliczam w staty.

Nie mam nic przeciw radom, sugestiom i komentarzom, jeśli nie będą wulgarne i nikt nie będzie w
nich bawił się w księgowego i liczył moich pieniędzy. Zakładam ten temat przeznaczając na niego 4000 pln. Chęci i oczekiwania mam by do końca maja mieć 10000 pln. W razie banktructwa może założę nowy temat lub dołożę do interesu. Jest to kwota z bankrola przeznaczona na ten eksperyment.

Proszę także szanowne grono typerów o tydzień-dwa luzu na wejście w rolę ;)
Staty będą bardzo regularne, lubię porządek, więc co tydzień, max dwa będzie podsumowanie.

ATP INDIAN WELLS - R1

Istomin - Stepanek

1:6 6:3 1:6

Chciałem złapać po 1.75, ale tablet mi się zbiesił...

Edit: Słabiutki mecz Istomina, nawet w zwycięskim secie...
pierwszy set strasznie nonszalancki i niedbały, w trzecim na początku dwa razy blisko breaka,
nie udało się i poszło w drugą stronę. Brawa dla Radka, widać było, że jemu się chce i był bardzo
zdeterminowany. Choć gdy w drugim secie zaczął sypać błędami, myślałem, że Denis go ma.

Typ: 1
K: 1.58 Pinnacle
Stawka: 1000 pln

Otrzymane punkty reputacji: +18
ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik

ATP/WTA INDIAN WELLS - R1/R2​

Bradley Klahn - Marinko Matosevic (+1.5 Sets)

Yanina Wickmayer - Lucie Safarova (+1.5 Sets)

Dzisiaj spróbuję bezpieczniej :]

Ako: 1.524 Pinnacle
Stawka: 1000
Wygrana: 524

Otrzymane punkty reputacji: +1
ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
#3​

ATP Indian Wells - R2​

Rafael Nadal - Radek Stepanek
Pablo Andujar (+1.5 Sets) - Jiri Vesely
Stanislas Wawrinka - Ivo Karlovic​

Ako: 1.733 Pinnacle
Stawka: 500
Wygrana: 366

Będę mocno zdziwiony jeśli nie wejdzie. Zgadzam się z AKA SHAKAL, że Jiri
powinien dostać lekcję tenisa :cool: Co do reszty nie ma chyba wątpliwości. Radek
ma zawziętość i zacięcie, ale lata nie te. Ugra 5/6 gemów jak dla mnie.
A Stas zapewne ociosa to drewno ;)

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
ATP/WTA Indian Wells - R2

Milos Raonic (+1.5 Sets) - Edouard Roger-Vasselin
Kei Nishikori - Santiago Giraldo
Samantha Stosur - Francesca Schiavone

Ako: 2.04 Pinnacle
Stawka: 300
Wygrana: 314

Otrzymane punkty reputacji: +1
ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik

ATP/WTA Indian Wells - R3

Gael Monfils - Fabio Fognini
Na Li - Karolina Pliskova
Petra Kvitova (+1.5 Sets) - Svetlana Kuznetsova

Można się było spodziewać, że mecz Gaela i Fabio będzie zacięty, ale to co odwalał
Monfils swoim serwisem przechodzi ludzkie pojęcie... tyle błędów, mało który pierwszy serwis wchodził. W ogóle serwując na zwycięstwo w meczu nie można zrobić dwóch DF... ten trzeci set w ogóle irracjonalny, prawie same breaki. Przegrał na własne życzenie, szkoda
Ako: 1,945 Pinnacle

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik

NHL OT Included/ATP Indian Wells - R3

Anaheim Ducks - Toronto Maple Leafs
Kei Nishikori (+1.5 Sets) - Tommy Haas

Ależ katastrofa w nocy, kontry kontrami, ale straty spore. Walczę dalej ;)
Ako: 1.907 Pinnacle
Stawka: 750

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik

NHL OT Included
St. Louis Blues -
Dallas Stars

O ten typ jestem raczej spokojny;) Gospodarze ścigają się z kaczkami o pozycję lidera przed końcem sezonu zasadniczego. Gwiazdy osłabione i zaczną spadać o 01:00 w nocy ;)

Kurs: 1.524 Pinnacle
Stawka: 800

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Siema wszystkim, odniosę się tylko do PW, które dostałem od osób grających ten typ z zeszłej nocy. To, że ktoś gra dany typ za większe pieniądze, nie oznacza, że jest to pewniak, bo takowe
nie istnieją. Prosiłbym także o rozwagę przed graniem cudzych typów, bo widzę, że działa psychologiczny mechanizm odsunięcia odpowiedzialności i przerzucenia jej na kogoś innego. Mi też nie jest na rękę, że nie weszło, postawiłem na to trochę pieniędzy. Ale jak pisałem w pierwszym poście, takie bety zawsze śledzę na żywo i staram się kontrować, nie zostawiam tego samemu sobie. Oczywiście straty są, ale nie tak dramatyczne jak w temacie. Założyłem temat w marcu, gdyż wydawał mi się to idealny moment z racji
tego, że luty był moim najlepszym miesiącem od dwóch lat... a tu marzec wygląda bardzo słabo póki co, ale proszę wziąć pod uwagę, że nie traktuję tego jako sprint tylko maraton. Pisałem też, że to dla mnie eksperyment i są to moje wolne środki na to. Dajcie większy kredyt zaufania. Pozdro!​

Otrzymane punkty reputacji: +5
ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
- No. 10 -

ATP MIAMI - QUALIFIERS

Tobias Kamke - Taro Daniel

7:6 6:0

Dzisiaj puszczam 2 grubsze kupony, jak nie wejdą, zacznę grać inaczej, a eksperyment udam za wysoce nieudany. Oczywiście śledzę i kontruję jak nie będzie szło.

Kurs: 1.47 Pinnacle
Stawka: 1800
Wygrana: 841.12

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
- No. 12 -

ATP MIAMI - R2

Marinko Matosevic - Kei Nishikori

4:6 1:6

Julien Benneteau - Ernests Gulbis

6:4 4:6 7:5

tyle innych meczów było, gdzie faworyci wygrywali :]​

Ako: 1.62 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +8
ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
- No. 13 -

ATP MIAMI - R2

Jerzy Janowicz - Roberto Bautista Agut

4:6 1:6

Lukas Lacko - Fabio Fognini (+1.5 Sets)

4:6 4:6

trzynasty kupon szczęśliwy ;)

Kurs: 2.0 Pinnacle
Wygrana: 500

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
- No. 14 -

ATP Miami - R3

Richard Gasquet (+1.5 Sets) - Kevin Anderson

6:3 6:4

Tommy Robredo (+1.5 Sets) - Julien Benneteau

6:3 6:4

Myślę, że dość pewne typy. Ryszard mimo swej nie najlepszej formy to i tak inna liga i dla Kevina uważam jeszcze nieosiągalna na dłuższą metę. Owszem, wyniki ma imponujące ostatnio, ale gdy mu pierwszy serwis nie siada, bardzo dużo traci i to woda na młyn szczwanego lisa Ryśka. Seta powinien ugrać spokojnie, może dodam jeszcze czysty win francuza.

Natomiast drugiego francuza już nie powinno być w turnieju, ma co prawda stabilną formę teraz, ale Robredo nie jest zawodnikiem, który się zagotuje i odda mu mecz jak Gulbis. Doświadczenie, koncentracja, chłodna głowa i walka do końca na seta od Julka wystarczą. Tak jak wyżej zastanawiam się nad czystym winem Hiszpana.

Zapowiada się świetny dzień, mając na osobnych kuponach czyste zwycięstwa Ryśka i Tommyego. Jeśli wygra Robredo, a Real nie przegra z Barcą to będzie rewelacyjna niedziela, inaczej będzie bardzo dobra ;)

Kurs: 1.726 Pinnacle
Wygrana: 362

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
- No. 15 -

ATP Miami - R3

Roberto Bautista Agut - Fabio Fognini

kontra w drugim secie, w trzecim Roberto już się nie da oglądać... czas spać​

Kurs: 1.746 Pinnacle
Stawka: 600