>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLK i takie tam

josnyt 424

josnyt

Użytkownik
Czołem,
Niedługo na salony wraca koszykówka a wraz z nią moja ulubiona PLK, jako że nawet buki zbytnio jej nie ogarniają to liczę na podobny start do zeszłego roku.
Póki co mam fajne zakłady długoterminowe na iForbet :
Lokata:
Trefl - Rosa - 1 @1,65
Dwa zespoły na kompletnie różnych biegunach. Trefl w tym roku będzie walczył o PO wraz ze Startem, MKS&#39;em a dla Rosy miejsce 10 to będzie duży sukces. Nowy trener, młoda, niedoświadczona ławka jako że jestem z Radomia i życzę im jak najlepiej to wyżej od trefla na pewno nie podskoczą.

Do dubelka dorzuciłem sobie:
King - Stal - 2 @1,93
Wobec problemów zdrowotnych trenera Szczecinian na pewno nie umieścił bym ich w roli faworyta w tej parze przed sezonem. Stal trochę odchudziła budżet ale mimo wszystko powinna nawiązać walkę z czołówką, a 5 miejsce jest jak najbardziej w ich zasięgu. Kamyk jak to kamyk wyciągnął fajnych obcokrajowców, dorzucił młodego, gniewnego żołnierza i ogólnie zbudował lepszy polski skład od Kinga, a jak wiadomo przy przepisie 2PL ma to duży wpływ na wyniki. Poza tym tam na drugą część sezonu powinien ktoś jeszcze wpaść.
Fajnie wygląda też @2,07 na PCT z Arką i @2,15 na Legię z Krosnem.

Co do normalnej oferty to czekam na kursy i będę z bomby atakował.

josnyt 424

josnyt

Użytkownik
STS wystawił ofertę na inauguracyjną kolejkę... niestety tylko na zwycięstwa póki co
Ale mamy jedną perełkę:
Stal - Rosa 1 @1,8
Promo miesiąca !
Jak sobie robiłem analizy to w tej parze powinno być maksymalnie jakieś 1,25-1,3 dla gospodarzy.
Taki kurs biorę z pocałowaniem ręki bo gwarantuje, że do rozpoczęcia meczu drastycznie spadnie.
PS. Jakby ktoś znalazł ofertę gdzie będą jakieś handi to byłbym wdzięczny za cynk.

josnyt 424

josnyt

Użytkownik
Tak jak mówiłem kursy na powyższe spotkanie już zleciały do 1,3-1,35 więc opłacało się łapać wcześniej.
Mam jeszcze jedną propozycję:
Totalbet wystawił margines zwycięstwa:
Stal wygra 26+ pkt - kurs @22 (imo tutaj powinno być maks 10)
Dla porównania na Etoto mamy @12 więc spore value.

Otrzymane punkty reputacji: +9
josnyt 424

josnyt

Użytkownik
Rosa - Asseco (-10,5) - @2,5 Totalbet
Dalej stawiam przeciwko Rosie, kurs powinien spaść poniżej 2 do soboty także kolejne value.
* do dubelka dorzuciłem sobie KT Rolster vs MAD (LoL - MŚ) @1,12 żeby zniwelować podatek

Otrzymane punkty reputacji: +20
josnyt 424

josnyt

Użytkownik
#1 - @1,8 ✅
#2 - @22 ⛔
#3 - @2,8 ✅
Na jutro wybieram się z typem na podkarpacie gdzie Miasto Szkła zmierzy się ze Startem:
Gram przeciwko gospodarzom, głównie z uwagi na osobę trenera Niedbalskiego, który moim zdaniem zbytnio nie nadaje się na PLK. Tydzień temu ich gra polegała głownie na samograjach zza oceanu i wątpie żeby udało im się cokolwiek zmienić i zbudować składny zespół.
Lublin wyglądał nieźle w preseason i zaliczył wpadkę na otwarcie za którą będą chcieli się zrewanżować.
#4 - Krosno - Lublin (-5) - @1,84 ETOTO ✅
Za drobne gram sobie też dubelka w iForbet:
Krosno - Lublin (-9,5) &amp; Cloud9 - Vitality(LoL) - @4,95 ✅
EDIT: Fajny weekend :cash:

josnyt 424

josnyt

Użytkownik
Jak dla mnie to będzie kolejka pod znakiem pogromow:
PCT - Spójnia - over 88.5 PCT @2,22 totalbet ✅
Warte ryzyka, - Over 180.5 @12,75 iForbet ⛔
Stal - Krosno - stał by 26+ @2,65 totalbet ale tutaj ostroznie ✅
Wilki - Rosa - Wilki -15.5 @2,22 Totalbet ✅
Start też powinien przewieźć MKS ale jest bez Dutkiewicza i z USA na wylocie i trochę mi śmierdzi więc nie ruszam.

Otrzymane punkty reputacji: +12
josnyt 424

josnyt

Użytkownik
Po kolejnym udanym weekendzie jeden typ na czwartek:
MKS - Stal @2,15 STS
Te kursy to dla mnie prezent, MKS napewno nie jest faworytem w tym starciu, dokładając do tego nowy nabytek Ostrowian spodziewałem się bardziej czegoś w okolicy 1,6-1,7, więc pobieram.
Edit: Już 1,47 :blush:

josnyt 424

josnyt

Użytkownik
Kiedyś musiał przyjść ten pierwszy zły typ z głównych, ale nie zrażamy się i lecimy dalej:
GTK - Polpharma @2,15 iForbet ✅ Back on track ✅
oraz na środę:
Rosa - Trefl -@2,15 iForbet
+ Rosa - Trefl (-4,5) @2,8
Rosa już z Trotterem, ale mimo wszystko to może być zbyt mało, szczególnie że wraca też Milovanović w ekipie z Sopotu. Ponownie spodziewam się odwrócenia kursów.
GL

Otrzymane punkty reputacji: +56
josnyt 424

josnyt

Użytkownik
Wracamy z mocnym uderzeniem:
Anwil - Le Mans - Le Mans 3+ (1Q)@2,55 ETOTO /edit to jest na 1Q, mój błąd źle spojrzałem, (dzięki kubarks ), tak czy siak zostawiam żeby być uczciwym
Anwil - Le Mans Le Mans @1,86, 6+ @2,7
Szpital w Anwilu, grają bez Lichodieja i Michailovicia. Łączka za tydzień ma zabieg na kontuzjowane biodro, a obecnie nawet na zastrzykach jest cieniem samego siebie. Parzyk jest pionkiem. Dla Wadowskiego LM to póki co za duży poziom. Michalak zgubił rzut (przez ostatni miesiąc zrobił 20% za 3).
Dla mnie to wystarczy, by postawić francuzów w roli faworyta a kursik 2,7 to przesada.

Na PLK:
Krosno - Spójnia @2.1 - ETOTO
Co prawda rozmowy z Q stanęły w miejscu to i tak Spójnia jest faworytem. W Krośnie 2 graczy na wylocie, a u gości do gry wraca Pamuła oraz jest nowy center który pokazał się z dobrej strony w debiucie z Legią, do tego Hickey który jest w stanie sam wygrywać mecze z ekipami z dołu.
AZS - Rosa
Słynne Serbskie trio po tym jak wyleciał ich trener, rodak Nikolić też siedzi na gorącym stołku, szczególnie Radulović, wątpie czy się zaadoptują pod okiem nowego trenera i czy wystąpią w komplecie w Sobotę.
@2,1 na Rosę to za dużo
@6,2 Rosa wygra +11 w Totalbecie też
Ale tutaj czekam na dokładniejsze info z Koszalina.

Otrzymane punkty reputacji: +31
Do góry Bottom