samin1983
Użytkownik
Odpuściłem udzielanie się aby na spokojnie popatrzyć na to co się dzieje, a działo się jak sami widzieliście bardzo dużo. Zostały 2 kolejki do końca. Mecz który rozpocznie sobotę będzie ważny dla układy w innym meczu. Zaczynamy ! Start gra z Anwilem. Na Start i Dedka wszyscy znów zaczęli narzekać. Zagrali znów na słabej skuteczności, Spójnia obnażyła ich braki, natomiast Anwil nie przekonuje przegrywają mecze w których mają kontrolę. Nie wierzę w porażkę w Lublinie. Mają zbyt długą ławkę i mają kim bronić Joe i Jamesa. Pod koszem Lichodej powinien zrobić przewagę. Wiele ciekawych artykułów napisał polskikosz.pl na temat Anwilu i Startu. Kurs 1.45 i -4,5pts za 1.85 pobieram. Spójnia z Stalą - Spójnia się utrzymała i zeszło z nich ciśnienie, które po drugiej stronie parkietu po tak kiepskim meczu z Toruniem jest spore. Nie wyobrażam sobie raz jeszcze tak słabej skuteczności. Stal walczy o 4 miejsce i nie może pozwolić sobie na porażkę. Kurs 1.25. Warszawa z Gliwicami - nie przekonują mnie oba zespoły. Gliwice bez obrony postawią na strzelanie ale nie wiem czy to właściwa broń przeciw dobrze zorganizowanej Legii która ma ostatnio spadek formy. Gliwice o nic a Legia o wszystko, zwycięstwo daje im pewny awans do play off. 1.30 myślę że jest wystarczającym kursem. Radom - Polfa - myślałem że wygrana Radomia ze Stelmetem to nie wypadek przy pracy, okazało się inaczej. Znów nie mieli pod koszem atrybutów i przegrali wygrany mecz. Polfa wygrała po bardzo dobrej grze z Anwilem i będą kontynuować passę. Mają iluzoryczne szansę na play off ale mają.Mają bardzo dużą przewagę pod koszem co powinno zaowocować. 1.80 na ich wygrana wydaje się dobrym kursem. Dąbrowa - Koszalin - tutaj mam problem bo w sumie mecz "o nic" a jednak dla Koszalina może być o wszystko... wygrana daje spokój przed ostatnim mecze z Treflem. Ale 3 mecze w tyle dni ? to nie MKS. Wygrali z Kingiem i to wystarczy, 1.30 mnie przekonuje
Mecz Trefla z Kingiem to perełka, ale tutaj wszystko zależy od tego co zrobi Anwil. Jeżeli wygra to Trójmiasto się dogada. Na ten moment 2.00 na Trefl.