>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

PLH dlaczego tak późno ?

H 5

horcyk

Użytkownik
Witam,
Nie mogłem znaleźć informacji na necie. Pan obsługujący punkt jednego z buków naziemnych też nie potrafił mi udzielić odpowiedzi na to pytanie.
Dlaczego buki udostępniają możliwość obstawiania spotkań w PLH na kilka godzin przed rozpoczęciem danej rundy? Jeśli mnie pamięć nie myli to w ubiegłym sezonie kursy na dane spotkanie pojawiały się co najmniej dzień wcześniej choć to mogę się mylić.

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Słaba popularność w porównananiu z innymi sportami lub większymi ligami hokejowymi. Niski poziom, słaba reputacja ligi.
Stary artykuł:
http://www.sport.pl/hokej/1,64952,7109537,Bukmacherzy_nie_ufaja_hokeistom.html
Przy takim poziomie dobra rozeznanie albo dostęp do informacji gwarantuje zyski, czego bukmacherzy nie lubią, więc się nie śpieszą.
Ogólnie to są powody późnej oferty, nie wiem jak dokładnie było w poprzednim roku. Teraz jest początek sezonu, może później oferta będzie się pojawiać wcześniej.

Do góry Bottom