>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Play with me if you can, bitch!...by FunnyMan!

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Witam.
Dłuższy czas śledziłem życie forum ,lecz dopiero teraz postanowiłem podzielić się z Wami moją wiedzą ,przemyśleniami etc,etc.
Jako wytrawny gracz , podaję tylko najlepsze typy. Głównie piłka nożna ,gdyż to moja ulubiona dyscyplina ,lecz również co jakiś czas pojawi się jakiś tennis czy hokej. Koniec biadolenia. Gram na Bet365 i Betsson.
Stan konta początkowego:1000zł
Cel:VIP
The game begins...

Otrzymane punkty reputacji: +2
funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Ogólnie tak nie gram ,ale dziś tak rozgrzewkowo:
I)
1
CyprU21 - NiemcyU21 over2.5 1.33 Bet365 (0-3) ✅✅✅
W tym typie jest kilka ważnych kwestii. Typ ten z pewniejszych ,zważywszy na to ,że:
1.Niemcy są mega mocne ,zajmując 1 pozycje w lidze i raczej to spotkanie wygrają bez większego kłopotu.
2.Niemcy o dziwo trochę bramek tracą i na to przede wszystkim liczę. Ostatni wyjazdowy mecz naszych zachodnich sąsiadów to (4:5) z Grecją.
Można też grać czystą 2 ,lecz trochę niespodzianek wczoraj było ,więc wole celować bramki...
2.
Portugalia - Bośnia i Hercegowina 1 1.36 Bet365 (6:2) ✅✅✅
Portugalia &quot;tylko&quot; zremisowała w bałkańskim kotle w piątek. Wynik raczej dobry jednak mógł być lepszy. Każdy bramkowy remis da awans bałkańskiej drużynie. Jednak w taki scenariusz nie liczę. Portugalia wyjdzie mega zmobilizowana i nie widzę tutaj możliwości by Portugalia nie znalazła się na Euro2012.
3.
Arabia Saudyjska - Oman 1 1.50 Bet365 (0-0) ⛔ Agrrrr ,moje peffka do jasnej cholery...
Ile razy się przejechałem na drużynach z Azji i Afryki? Dużo ,lecz dziś myślę ,że Arabia jest pewniakiem. Dlaczego? Oman jest słaby by nie powiedzieć bardzo słaby. Ostatni w grupie. Arabia nie jest już tak silna jak kilka lat temu ,lecz swój poziom trzyma. W Omanie był remis 0-0. Dziś jednak Arabia powinna odnieść pewne zwycięstwo tak jak niedawno nad Tajlandią (3-0). Według mnie dziś mecz skończy się podobnym rezultatem...
4.
Sutton - Tonbridge 1 1.57 Bet365
Ako:4.26
Stawka:50zł
Ew.wygrana:212zł ⛔ (wygrane zaokrąglam in minus)
edit:zmieniam od razu ,bo to nie ma sensu tak grać...
By FunnyMan!​

Otrzymane punkty reputacji: +7
funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Strasznie Arabia zwaliła mi kupon ,jeszcze raz to bo coś czuję ,że to może siąść:
1.Sutton - Tonbridge 1 1.57 Bet365
2.Irlandia - Estonia 1 1.36 Bet365
AKO:2.13
Stawka:250zł
Ew.wygrana:533zł ⛔
To może być moja spektakularna klęska lub zwycięstwo...
Edit: dobra jednak Irlandia chyba ????

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Trzeba się odbić:
1.
:hokej:St.Luis Blues - Detroit Red Wings 1 2.50 Betsson (2:1)
Kurs:2.50
ew.wygrana:625zł ✅✅✅
Stan konta:1075zł ✅✅✅

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
1
????Kapfenberg - Wels 2 1.90 Betsson (80-81) ✅✅✅
Buki masowo obniżają kursy i wycofują z oferty. Goście w dobrej formie ,gospodarze też do najsłabszych nie należą ,ale myślę ,że typ warty ryzyka.Seria 3 zwycięstw z rzędu będzie podtrzymana? Miejmy nadzieję...
Kurs:1.90
Ew.wygrana:475zł ✅✅✅
edit:aż co to był za mecz! fantastyczna II kwarta w wykonaniu przyjezdnych zakończona (15:31). Ostatnia kwarta jednak była heroiczną pogonią gospodarzy i omal tego nie wygrali ,na szczęście skończył im się czas ????
2
⚽C.Rangers - Crusaders over 2.5 1.50 Betsson (0-7) ✅✅✅
⚽Envigado - Real Cartagena 1 1.61 1.65 Betsson (2-0) ✅✅✅
Krótko o obydwu meczach. Pierwszy to Puchar Ligii w Irlandii Północnej. Staną między sobą oba zespoły z tamtejszej Premiership. Zdecydowanym faworytem są na pewno goście. Ja celuję w overek z dwóch względów. Po pierwsze ,oba zespoły we wcześniejszych rundach ZAWSZE pokrywały wynik +3.5! Widać ,że dają się ponieść wodzy fantazji i chociaż to rywale na pewno słabsi i tak wyniki imponujące. Dziś liczę na spokojne 3 bramki ,patrząc chociażby na to ,że w lidze w tym ustawieniu było 1:2.
Drugi mecz ,hmm zabieram Was do dalekiej Kolumbii. Nie rozkminiam tamtejszych rozgrywek ,więc skupię się tylko na faktach. Envigado jest zespołem zdecydowanie lepszym po tym jak spojrzałem w tabelę i dziś to udowodni. U siebie dotychczas 4-2-1 czyli nieźle. Gościom wyjazdy nie leżą :1-1-5. Raczej zasada &quot;punkty zdobywać u siebie i oby było dobrze&quot;. Dziś goście powinni przegrać ponownie ,zważywszy na to ,że zaliczyli &quot;fantastyczną&quot; serię 5 porażek z rzędu i dopiero w ostatniej kolejce zdołali zremisować ,zaś gospodarze 3 zwycięstwa z rzędu na swoim terenie...
AKO:2,48
Stawka:75zł
ew.wygrana:185zł ✅✅✅

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Buffalo Sabres - New Jersey Devils 1 1.57 Bet365 ⛔ (3:5)
Stawka:100zł
ew.wygrana:157zł ⛔
tak na szybko ,na ciekawszą noc...
edit: nie wiem po co to postawiłem ,kurde więcej takich typów &quot;na szybko&quot; nie będzie...
Stan konta:1435zł ✅✅✅

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Czas odegrać się za nocke i szczerze powiedziawszy nic pewniejszego niż to się znaleźć nie da ,oby gospodarze tego spotkania nie zlekceważyli i podtrzymali formę 5 zwycięstw z rzędu:
Tyumen - Nyzhnui Tahil 1 1.25 Bet365 (3-1) ✅✅✅
Stawka:500zł
ew.wygrana:625zł ✅✅✅
Stan konta:1560zł ✅✅✅

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Rosyjska VHL dobrze wchodzi ,więc może pójdźmy za ciosem?
Tver - Kazinc-Torpedo 2 2.30 Betsson
Stawka:60zł ⛔
Ew.wygrana:138zł
Tak raczej spokojnie ,bo typ też nie z tych najpewniejszych...

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Basel - Olten Under 6.5 1.83 Bet365 (6-1) ⛔ :/
UHC Dynamo - UFA 1 2.40 Bet365 (7:3) ✅✅✅
AKO:4,39
Stawka:50zł ⛔
Ew.Wygrana:219zł
jaki pech :/a tak obiecująco się zaczęło...

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Boston Bruins - Columbus Blue Jackets 1 1.68 Bet365
Stawka:600zł
Ew.wygrana:1008zł
Tego typu chyba nie trzeba uzasadniać...Peffka kolejki...

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Jeszcze jedno :
Minesota Wild - Colorado Avalanche 1 2.20 Betsson
Boston Bruins - Columbus Blue Jackets 1 (-1.5) 2.12 Betsson
AKO:4,664
Stawka:50zł
Ew.wygrana:233zł

Otrzymane punkty reputacji: +5
funnyman 735

funnyman

Użytkownik
1#
????Vinci - Pennetta 2(+1.5 Sets) 1.40
????Gruzja - Polska 2 1.48⛔
????Izrael - Wielka Brytania 1 1.10⛔
Izrael klasa wyżej ,o meczu Polaków dużo w dziale Koszykówka , Gruzja osłabiona brakiem dwóch podstawowych graczy nie powinna dać rady Polakom , co do tenisowego pojedynku pań ,szczerze się przyznaję ,nie widziałem w wcześniejszych pojedynków zawodniczek w US Open ,zdaję się na opinię doświadczonych graczy z działu Tenis.

AKO:2.28
Stawka:30j
Ewentualna wygrana:68j
/edit dziwne rzeczy w EuroBasket na początek

Do góry Bottom