>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Play-offy 19.05.2011 Gladbach vs Bochum

Status
Zamknięty.
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Niemcy - Bundesliga I - Play-offy 19.05.2011
Liga skończona ale nie dla wszystkich. Czas na walkę o utrzymanie Gladbach czy też awans w przypadku Bochum do najwyższej klasy rozgrywkowej w niemczech.

VS
Borussia Munchengladbach - VFL BOCHUM
1 1,72 x 3,50 2 4,40

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Moim zdaniem oba mecze wygrają gospodarze, jednak to Borrusia się utrzyma. Dlaczego?
Bo pokazała charakter w ostatnich kolejkach Bundesligi. Pokazali że bardzo im zależy na utrzymaniu ligowego bytu na Borrusia-Park i swoją grą to udowodnią.
U siebie myśle że Borrusia wygra z kilkubramkową przewagą (1 @1,65 ✅, handi @2,75 ⛔ Tobet) i to zagwarantuje Źrebakom Bundesligę w przyszłym sezonie.
W ostatnich 6 meczach u siebie, Borussia zdobyła 15 punktów! Pokonała między innymi mistrza-imiennika z Dortmundu, rewelację Champions League - Schalke 04 czy też rozgromiła Koln. Uległa jedynie Kaiserslautern i to skromnie 1-0.
Bochum na wyjeździe gra w kratkę. Ostatnio wprawdzie wygrali ze słabym Osnabruck, ale wcześniej zremisowali w Paderborn czy ulegli w słabym Ingolstadt.
Podsumowując mecz na Borrusia-Park wygrają gospodarze gdyż są drużyną lepszą. Podejrzewam iż już pierwszy mecz zdecyduje o wszystkim także odważnym proponuje nawet handicap. Powodzonka!

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Tutaj nie ma się co rozpisywać. Według mnie kurs 1,75 trzeba brać i grać w ciemno. Borussia pokazała ostatnio charakter i między innymi dzięki temu mają pozostanie w lidze na wyciągnięcie ręki. Gospodarze w swoim składzie mają pary graczy , którzy potrafią w pojedynkę rozstrzygnąć losy spotkania mam tutaj na myśli młodego , utalentowanego Reusa. Warto również wspomnieć o Arango czy De Camargo. Na szpicy Idrissou , który tak na prawdę w sezonie zawiódł bo oczekiwano o wiele więcej ale w wielu meczach go widziałem jako gracza wykonującego &quot;czarną robotę&quot; więc nie jest aż tak źle jak się wydaje. Ostatnio przebudził się Hanke , który w kluczowym momencie zdobył bramkę i przyczynił się do gry Gladbach w barażach. Bochum nie robi na mnie jakiegoś specjalnego wrażenia , widziałem ich parę razy i nie maja na pewno takiej siły przebicia w ofensywie jak GLADBACH. W 2 bundeslidze szło im dobrze ale gdy przyszło mierzyć się z trochę mocniejszymi był problem. W tym spotkaniu tymi mocniejszymi są gospodarze i ich gram.
Dziś na pewno nie zabraknie determinacji u tych pierwszych.
&quot;Kapitan Filip Daems nie wyobraża sobie gry na zapleczu ekstraklasy, podczas gdy Marco Reus zaapelował, by drużyna nie kalkulowała i rozstrzygnęła oba mecze na swoją korzyść.&quot;
Atut własnego boiska w takich spotkaniach również odgrywa ważna rolę co dodatkowo utwierdza mnie w graniu na zdeterminowanych i nie kalkulujących gospodarzy.

Gladbach $ 1,75
FT 1-0
Hard Ca$$$h
91 min:
Niestety jak już to w sezonie bywało , granie słabiaków i betów, których się nie czuję odpada. Panom z gladbach życzę spadku bo już mi w sezonie podpadli ;]
92min gol 1-0 / Mama nie nauczyła , że trzeba czekać do końca... Ufff....

Otrzymane punkty reputacji: +3
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Ja również uważam, że to jest szansa dla Borussii Munchengladbach, mogą po strasznym sezonie nadal grac w najwyższej klasie rozgrywkowej, ostanie wyniki głównie dają mi nadzieję, że ten mecz wygrają. Bochum mimo wszystko to słabsza drużyna, ale jest to ekipa na mirę 1BL, nawet sezon czy dwa sezony temu grali w pierwszej BL, dlatego mogą sprawić niespodziankę. Ale i tak mój typ to zwycięstwo Borussii bo muszą przed własną publicznością dobrze zagrać i przede wszystkim wygrać.

M gladbach-Bochum Typ:1 Kurs:1,70

Otrzymane punkty reputacji: +2
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Jeśli chodzi o dzisiejsze spotkanie nie ma się czym zachwycać. Cały mecz to przewaga Borussi , która miała problem z pokonaniem świetni dziś dysponowanego bramkarza gości. Druga sprawa to brak skuteczności chociażby sytuacja Dante , który nie wykorzystał świetnego dośrodkowania z rożnego i to nie raz. Generalnie ciężko szło gospodarzom ale się udało. Z przebiegu spotkania miałem wrażenie , że goście przyjechali po remis i na moje i kolegów szczęście zostali skarceni. Drugi mecz zdecydowanie NO BET i nie inwestował bym kasy jeśli chodzi o 1 x 2. Inny ciekawy bet się znajdzie na cornery :razz:

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Zgadzam się, gdyby nie Luthe to byłoby po zawodach. Nad Borussią wisi jakieś &quot;fatum&quot; związane z Bochum - było to ich pierwsze zwycięstwo nad nimi od &#39;97 roku. Bramka dla gospodarzy to pokaz niefrasobliwości ich graczy (chociaż zostanie im to wybaczone bo prowadzą w dwumeczu 1-0, a w końcu o to chodziło). Jestem ciekaw postawy Bochum w rewanżu, bo po takim czymś mogą się &quot;załamać&quot;. Cały mecz bronic korzystnego remisu, by dostać w ostatniej akcji bramkę. Gdyby stracili gola wcześniej (a były ku temu okazje) to nie miało by takiego wpływu jaki może mieć teraz. Ciekawe jak sobie poradzą z przygotowaniem mentalnym, bo frustracja musi być duża. Suma summarum nic na razie nie jest przesądzone. Należy pamiętać, że to tylko 1-0, co na własnym boisku będzie do odrobienia. Coś czuje, że w rewanżu mogą posypać się bramki. Od pierwszej pewnie zagrahttp://www.soccerway.com/players/mimoun-azaouagh/1695/ Azaouagh i Tae-Se, zatem okazji powinno być sporo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom