vader
Forum VIP
Plany bet-at-home.com
:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
ale czopki nie wiedza nawet jakie zaklady maja, ;p oni mysla ze tam sie wybiera ktory pilkarz pierwszy rzuci aut :jezora:A ja myślałem, że mam 50% szans na trafienie, kto będzie miał 1 aut a nie tak jak powiedział redaktor 10% Myślałem, że w TVNie zatrudniają myślących ludzi ????
Skad wziales ta statystyke? Mi sie wydaje, ze ci ktorzy graja regularnie to sa na plusie. I to w wiekszosci choc nie mowie ze 100%.Podobno zaledwie 2% osób grających na bukach (graczy regularnych a nie Ci co puszczą kupon raz na 2 tygodnie) jest na PLUS.
czy ty sie z d... na rozum pozamieniales?Skad wziales ta statystyke? Mi sie wydaje, ze ci ktorzy graja regularnie to sa na plusie. I to w wiekszosci choc nie mowie ze 100%.
dodatkowo mogles napisac Vaider ( bo znasz to zapewne tez z autopsji ) ze ten kto gra za grubszą kasę już jej nie wyplaci z takiego bukmachera jak BAH czy BWIN albo dostanie takie limity ze i tak sobie nie pogra ???? dlatego to sa "buki" dla amatorow w wiekszosci, albo dla tych ktorzy szukaja jednego mocnego strzalu na blad buka ????Podobno zaledwie 2% osób grających na bukach (graczy regularnych a nie Ci co puszczą kupon raz na 2 tygodnie) jest na PLUS.
Jako ze tam nie trzeba dowodem swiecic, to nieletni tam graja ???? a wiadomo jak zaczynaja, tasiemce po 20 spotkan ???? i leci kasa dla nich ????Zawsze się zastanawiam kto tam regularnie gra?
Odpowiedź chyba znam... ludzie mało doświadczeni, którzy mało co orientują się ile tracą na grze u nich na marży. Buk nie daje limitów. Bo i po co? Przecież i tak ludzie tam przegrają... Bo osoby które nie mają pojęcia o marży mają też nie duże pojęcie o typowaniu.
Z kolei Ci co mają świadomość o marży mają też pewnie większe pojęcie o typowaniu... Co za tym idzie więcej wygrywają niż wtapiają. Ale Oni tam nie grają. A to są ludzi którzy stawiają "większe stawki". Nie będą grać gdzieś gdzie tracą dużo kasy na kursach. Tym samym BAH nie musi limitować indywidualnie bo nie mają kogo... Mają limitować Zenka co gra po 10-50 czasami 100 PLN?