>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Plan Kelle'ego

S 0

sexy19941

Użytkownik
Witam
Pewnie moje pytanie wyda wam się głupie ale czy jest możliwość stosowania podanego wyżej systemu do więcej niż 1 singla dziennie?
Opcjonalnie system opiera się na graniu 1 meczu dziennie i ewentualnie następnego dnia stawka x2 lub /2
Jednak czy istnieje modyfikacja formuły który pozwoliłby na większa ilość zakładów jednego dnia? lub ewentualnie jaki inny system polecacie?
Ps:Gdyby czasem taki temat się już pojawił to bardzo przepraszam, niestety nie udało mi się go odszukać za pomocą opcji &quot;szukaj &quot;

S 0

sexy19941

Użytkownik
Nie chodzi mi &quot;plan kellego &quot;
oto cytat z tematu Szkoła gry (8 post)
Wszystko w dobrym dziale.
Myśle ze najelpszą strategią drługoterminowa bedzie w tej chwili &quot;Plan Kelle&#39;ego&quot;
Zakładasz se np. początkową stawke 20zł
i teraz tak.
Barca - Real X 2,20 :oops: (nieweszo) (za 20zł)
grasz dalej
Barca - Saragossa 1 1,95 :oops: (nieweszło) (za 40zł)
Barca - Villareal 1 :mrgreen: weszoło (za 80zł)
w tej chwili mozesz być na minusie ale przecierz to tylko bukmacherka...ale gramy dalej
Barca - Sevilla 1 :mrgreen: weszło (za 40zł)
Barca - Osasuna 1 :mrgreen: (weszło) za 20zł
Barca - Arsenal 1 :mrgreen: weszło (za 10)
To tak w skrócie...a teraz podam Ci regółke
System Kelly zakłada to ze po seri wygranych następuje przegrana a po serii przegranych następuje wygrana.Więc gdy przegrasz podwajasz stawke (x2) a gdy wygrasz zmiejszasz stawke (/2) to tak w skrócie...
P.S Tak z bukmacherki można zyć :grin: masz zywe przykłady na forum :grin:

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Nie chodzi mi &quot;plan kellego &quot;
oto cytat z tematu Szkoła gry (8 post)
To jest generalnie sposób stawkowania. Biorąc pod uwagę to co pisał Laha (swoją drogą możesz go prosić na PW o radę - na pewno się nie obrazi) nie ważne jest co gramy.
Możemy oczekiwać przełamania serii wygranych/przegranych typów na jeden zespół ale równie dobrze możemy oczekiwać przełamania w naszym graniu.
Innymi słowy możemy grać na dowolne kluby i dowolne typy (oczywiście po analizie bo &quot;system&quot; wcale nie zwalnia z utrzymywania dobrej skutecznosci) stawkując według planu.

Zachowanie w przypadku serii przegranych jest jednak bardzo podobne do progresji a o tym radzę przeczytać tutaj: Progresja

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom