>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pk na live

avets 0

avets

Użytkownik
Witam
Mam pytanie, a mianowicie:
Postawiłem dziś 3 mecze na live:
Athletic Bilbao- Sevilla przy stanie 1:0 na Athletico pk po kursie 1.752
Zamiast wygranej wrócono mi pieniądze postawione a w informacji jest napisane, że ,,Ten zakład to push&quot;
To samo w przypadku meczu Kortrijk- Club Brugge na Kortrijk pk po kursie 2.28, tu również zwrócono mi postawioną stawkę.(to samo info ,,Ten zakład to push&quot;)
Natomiast w trzecim przypadku( ta sama sytuacja, mecz Ceahlaul Piatra Neamt - Universitatea Cluj pk na Ceahlaulpo kursie 2.01) i w tym przypadku stawka przepadła, a nie została zwrócona.
Przechodząc do meritum sprawy, dlaczego dwa pierwsze opisane zakłądy nie zostały wygrane skoro nie było remisów i dlaczego w trzecim przypadku pieniądze przepadły? Czy ja źle zrozumiałem zapis pk czy coś?
Mam nadzieję, że dość klarownie wytłumaczyłem o co chodzi ;)

adilodz 8

adilodz

Użytkownik
Był handicap na Bilbao -1, a na Kortrijk -2. Uwierz, że nie dostałbyś kursu 1,75 na prowadzące Bilbao ????
A pk dobrze zrozumiałeś, to samo co dnb, zwrot za remis. W przypadku dwóch pierwszych meczy był remis, przy ostatnim meczu porażka.

Do góry Bottom