>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

"-=PITER=-"

-piter--118949 9

-piter--118949

Użytkownik
Witam!!! Zapraszam wszystkich niestrudzonych wojną z bukami do mojego tematu. ???? Na początek kilka słów odnośnie mojego stylu gry.
Typy obejmują tylko piłkę nożną. Będą wrzucane regularnie z krótką, zwięzłą, lecz treściwą analizą. Nie gram nic na siłę, nie próbuję się za wszelką cenę odegrać, a jeśli nie jestem przekonany odnośnie konkretnego typu, to wole go odpuścić, niż później żałować.
Stawkowanie będę starał się utrzymać na poziomie 5% swojego budżetu. Każdą jednak regułę potwierdza wyjątek, więc czasem pewnie zdarzy się jakaś &quot;szarża&quot; na typ. Po nieudanej próbie następować będzie progresja.
Okres rozliczeniowy po którym podawane będą statystyki obejmuje jeden pełny miesiąc.
Kwestie organizacyjne odnośnie typowania trochę się przedłużają, wiec startujemy dopiero od listopada...:razz:
Zachęcam do subskrypcji mojego tematu. Nie zaśmiecajcie go, a wszystkie sprawy do mnie proszę kierować poprzez &quot;PW&quot;.
Tyle tytułem wstępu. Życzę Wszystkim powodzenia, wytrwałości i wysokich wygranych. Pozdrawiam ????

-piter--118949 9

-piter--118949

Użytkownik
Kupon #1: ⛔
Radnicki 1923 - OFK Beograd: 2 (2.40) ⛔ 0-0
Analiza:
Radnicki 1923 znajduje się w ciężkich tarapatach sportowych jak i finansowych. Klub od pewnego czasu nie wypłaca swoim piłkarzom pieniędzy, a od początku sezonu z klubu odeszło już dwóch trenerów. Zespół przegrywa mecz za meczem i tylko jakiś cud sprawi, że zespół w przyszłym sezonie nadal będzie grać w najwyższej klasie rozgrywkowej w Serbii. Bilans meczów u siebie jest tragiczny i wynosi 0-1-3 przy stosunku bramkowym 0-7..Drużyna w tym sezonie odniosła tylko jedno zwycięstwo, a było to na wyjeździe z ekipą FK Vozdovac 13 września (0:1).
OFK Beograd zajmuje obecnie w lidze 6 miejsce z bilansem meczów wyjazdowych 1-3-1 i stosunkiem bramek 7-8. W ostatnim meczu ligowym zremisowali na wyjeździe z liderem ligi, Partizanem (1:1). W ekipie gości nie ma poważniejszych absencji, a ostatni mecz pomiędzy tymi drużynami zakończył się wynikiem 1:3 dla ekipy OFK Beograd i również rozgrywany był na wyjeździe.
AKO: 2.40
Stawka: 30 zł
EW: 72 zł ⛔

-piter--118949 9

-piter--118949

Użytkownik
Kupon #2: ⛔
Shmona - Beitar Jerusalem: 1x (1.28) ✅ 1-1
Analiza:
Shmona to zespół niepokonany jeszcze w lidze z bilansem meczów 5-1-0 i bilansem bramkowym 13-2. Przed własną publicznością nie stracili jeszcze nawet bramki.
Jeśli chodzi o drużynę gości to również w lidze jest niepokonana z bilansem meczów 2-4-0 i bramkami 7-4. W 3 meczach wyjazdowych zanotowali 2 remisy i zwycięstwo z ekipą H.Tel Aviv (0:2).
Crystal Palace - Sunderland: 1x (1.28) ⛔ 1-3
Analiza:
Mecz ekip z dołu tabeli, lecz myślę, że Sunderland nie da rady wywieźć dziś kompletu punktów ze stadionu Selhurst Park. Gospodarze w ostatniej kolejce byli bliscy ogrania na wyjeździe ekipy West Brom (prowadzili do przerwy 0:2), lecz bramka Anichebe i rzut karny w doliczonym czasie sprawił, że mecz zakończył się remisem.
Sunderland na wyjazdach wygląda beznadziejnie...0-2-2 i bilans bramkowy 2-11 nie napawa optymizmem przed dzisiejszym meczem. W ostatnim meczu wyjazdowym blamaż z drużyną Southampton (0:8), a do tego dochodzi jeszcze fakt, że 4 ostatnie mecze na wyjeździe z Crystal Palace to 4 porażki.
AKO: 1.65
Stawka: 60 zł
EW: 99.18 zł ⛔

Do góry Bottom