>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

piratetheworld.com

M 0

mar733

Użytkownik
http://www.piratetheworld.com//b]

Jest to gra podobna do Wealth Wars, jednak tutaj nie rozwijamy bazy tylko statek piracki. Pływamy po mapce i zbieramy złoto.

1. Jakie lokacje występują na mapie?

I. Islands (wyspy) - możesz je przeszukiwać w celu znalezienia: gold pieces, fame reset, dodatkowe punkty ruchu, ulepszenia do naszego statku, czy wreszcie nagrody typu iPod, czy odtwarzacz DvD.
II. Towns (miasta) - możesz je zaatakować i zdobyć troche gold pieces(rośnie od tego Fame level), kupić dodatkowe wyposażenie do statku, czy też wejść do Taverny i zabawić się (za kase oczywiscie ).
III. Lagoons (laguny) - możesz zanurkować i znaleźć dodatkowe punkty ruchu, lub perły (sprzedajesz je w mieście za prawdziwe $ - nie mylić z gold pieces).
IV. Open Ocean, Coral Reef - tzw. pustkowie . Nie można tutaj NIC zrobić (tak jak swamp, czy wastelands w WealthWars).

2. Jak moge zaatakowac innego gracza?

To bardzo proste. Przemierzasz mapke i gdy w poblizu bedzie jakis inny gracz, na radarze pojawi sie stosowna kropka. Za atakowanie innych graczy rosnie Fame level.

3. Co oznaczają kolory statkow na radarze?

Zielony - Twoj statek jest lepiej wyposazony. Masz ogromne szanse na zwyciestwo.
Niebieski - Twoj statek jest wyposazony podobnie. Masz srednie szanse na zwyciestwo
Czerwony - Twoj statek jest gorzej wyposazony. Nie masz praktycznie szans na zwyciestwo

4. Co to jest ten Fame level?

Jest to nasza &quot;slawa&quot; jako pirata . Im jest ona wieksza tym wiecej zlota stracimy, gdy ktos nas zaatakuje. Za pomyslne zaatakowanie miasta/gracza dostajemy 1 fame level, natomiast jesli atak zakonczy sie fiaskiem otrzymamy 3 takie punkty. Aby skasowac fame lvl trzeba znalezc na wyspie &quot;reset fame&quot;, lub dac sie pokonac X razy innym graczom (X=fame lvl).

5. Chce kupic ulepszenie do statku, ale nie wiem co one daja. Help plx?

Cannons: Podnosi sile ataku Crew: Podnosi sile ataku
Hull: Podnosi obrone
Navigation: Podnosi obrone oraz maskuje Cie przed cudzymi radarami
Observation: Podaje Ci informacje na temat sily statku innego pirata.
Radar: Zwieksza pole widzenia radaru
Ship: Okresle ile pol mozesz przemierzyc 1 kliknieciem

6. Jaki jest przelicznik tych &quot;gold pieces&quot; na $?

Ostatni przelicznik : (06/30/2007):
70436 Gold Pieces = 20 Gold Doubloons = 20 $

Przy standardowych 600 ruchac zbieramy srednio ~6k GP.

7. Jak wypłacić?

Minimum do wyplaty to 5 Gold Doubloons, czyli 5$. Pieniądze są wypłacana na zasadzie znanej z Wealth Wars, czyli 1 dnia każdego miesiaca. Wypłata na PayPal

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
narazie sie rejestruje.....bede na bierzaco informowal.....nie moze mi cos mail potwierdzajacy przyjsc i ????

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
1) Gra jest jakby lepszym klonem Wealth Wars, jednak można osiągnąć mniejsze maksymalne rzekome zarobki.
2) Wielkim plusem jest to, że bazuje na reklamach typu Adsense, a nie tak jak Wealth Wars wcinającymi do gry.
3) Jak wszystkie gry tego typu zarobek jest nie wprost proporcjonalny do czasu spędzonego przy grze.
4) Nie wiadomo, czy są wypłacalni, według ludzi na oficjalnym forum tej gry, wypłata na PayPall przychodzi w ciągu 2-3 dni, a support jest miły i szybki.
5) Ja nie mam, co się w to bawić. Mam łącze internetowe Orange EDGE i zbicie 100 ruchów zajmuje mi ponad godzinę.

B 0

bela88

Użytkownik
pirate the world
Mam prosbe. Na stronie Wealth Wars podobno mozna zarabiac pieniadze i mysle ze dla was forumowiczow jest to juz znana strona a dla mnie jeszcze nie i nasuwa mi sie takie pytanie czy tam faktycznie placa? Przy okazji tez zapytam o strone piratetheworld.com odnosnie finansow. Bede bardzo wdzieczny za przekazanie tych informacji.

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
Mam prosbe. Na stronie Wealth Wars podobno mozna zarabiac pieniadze i mysle ze dla was forumowiczow jest to juz znana strona a dla mnie jeszcze nie i nasuwa mi sie takie pytanie czy tam faktycznie placa? Przy okazji tez zapytam o strone piratetheworld.com odnosnie finansow. Bede bardzo wdzieczny za przekazanie tych informacji.
Lipa na Wealth Wars nie dają kasy przynajmniej ja nie dostałem????a co do pitatheworld to się nie wypowiadam bo nie wiem:jezora:

B 0

bela88

Użytkownik
Lipa na Wealth Wars nie dają kasy przynajmniej ja nie dostałem????a co do pitatheworld to się nie wypowiadam bo nie wiem:jezora:
A czy zrealizowałeś wszystkie kryteria? Z tego co slyszalem to trzeba miec 10 level fortyfikacji zeby wyplacili ale im wiekszy poziom tym mniej daja kasy &quot;in the mountans&quot;

Do góry Bottom