W przypadku przegranej mamy ponad 30% straty. Zacząłeś od 10*10, kończysz z 58,3.w przypadku przegranej mamy zwrot
Oczywiście, ale to wymaga WYSOKIEJ skuteczności. Przy skuteczności 60% z kursami 1,8 mogłyby być lepsze sposoby na ugranie dużych pieniędzy. Ekspertem od rozpisów nie jestem.A wiec założyłes 13 kuponow wejdzie mi na 3 poziom a wiec 13*5*10zł to daje 650 zł
1 zwyciestwo na 3 poniomie pokrywa mi 5 kuponów
1 zwyciestwo na 4 poziomie daje mi 100%zysku do 5 kuponów a wiec w tym przypadku niech to bedzie 100 zł a wiec 650 zł+600 zł daje mi 1250 zł a wiec na plus
Mnie od czubków nawyzywali, bo też krytykowałem te ich "systemy", z tą różnicą, że WSZYSTKIE.Jeśli widzisz, że krytykuje WSZYSTKIE systemy to najwyższa pora skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą.
Jak dla mnie każdy sensowny system jest wielce prawdopodobny jesli chodzi o zyskownosc. Wszystko rozbija sie o nasza konsekwencje i rownosc gry. Kiedy zaczynamy sobie robic wyjatki, wtedy robia sie schody. Pisze to z doswiadczenia. Wszystkie moje systemy sa bardzo sensowne i bardzo zyskowne. Ale dla wielu tych, ktorzy cenia sobie bardziej emocje od zysku, i karmienie swojego uzaleznienia, zaden system jest niesensowny.Mnie od czubków nawyzywali, bo też krytykowałem te ich "systemy", z tą różnicą, że WSZYSTKIE.
Nie wytłumaczysz jednemu, ani drugiemu, że nie ma systemu przynoszącego zysk. Jest tylko prawdopodobieństwo.