mowmipiotr
Użytkownik
Witam wszystkich.
Od dawna przeglądam forum jednak dopiero dzisiaj zdecydowałem się założyć konto. W raz z tą decyzją zakładam temat z moimi typami. Moje doświadczenie nie jest duże, do tej pory grałem w bukach naziemnych. Moim pierwszym internetowym jest Expect.
Może przejdźmy do konkretów. Mój pierwszy kupon
Pt 22-04-2011 15:00 Anglia Blue Square Premier
AFC Wimbledon - Mansfield 1 (2-1) 1.60 Dziękuje Doberman
Przepraszam że po meczu ale coś mi wypadło.
So 23-04-2011 12:45 Anglia Premier League
Manchester Utd - Everton 1 (1:0) 1.45 po wielkich emocjach.
MU goni Chelsea więc mistrzostwo nie jest jeszcze pewne. Ponadto "Czerwone Diabły" będą chciały się zrehabilitować za bezbramkowy remis z Newcastle Utd.
So 23-04-2011 14:30 Niemcy 1.Bundesliga
Eintracht Frankfurt - Bayern München 2 1.55 Słabo zagrali 1:1
Bayern jest zdecydowanym faworytem spotkania. Ich ostatni mecz z wiceliderem był świetny dlatego uważam że z dużo słabszą drużyną powinni sobie poradzić bez trudu. Ponadto mają szanse awansować do ligi mistrzów bez eliminacji.
So 23-04-2011 17:30 Anglia Premier League
Chelsea - West Ham
Czy F Torres strzeli bramkę w regulaminowym czasie gry? Nie 1.95
O bezbramkowej passie Torresa chyba słyszeli wszyscy. Myślę, że z West Ham United też nie strzeli. Ponadto kurs jest bardzo ładny.
So 23-04-2011 17:30 Niemcy 1.Bundesliga
Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund 2 1.60
Piłkarze z Dortmundu chcą zapewnić sobie mistrzostwo Niemiec i grają z ostatnim zespołem tegorocznej Bundesligi. Jeśli wygrają a Bayer straci punkty z Hoffenheim to już po 31 kolejce będą świętować wygraną Bundesligi.
Pn 25-04-2011 20:00 Anglia Premier League
Blackburn - Manchester City 2 2.10
City znajduje się na pograniczu El. do LM. O 4 miejsce w tabeli walczyć będą jeszcze Totenham i Liverpool. W pucharze pokonali Czerwone Diabły, dlatego morale w drużynie są wysokie a stawka meczu gdy zostało 5 kolejek do końca wysoka. Kurs nadzwyczaj wysoki.
AKO 23.56
Stawka 49 PLN
Do wygrania: 1154.44 PLN
Z FreeBet trzeba skorzystać .
Od dawna przeglądam forum jednak dopiero dzisiaj zdecydowałem się założyć konto. W raz z tą decyzją zakładam temat z moimi typami. Moje doświadczenie nie jest duże, do tej pory grałem w bukach naziemnych. Moim pierwszym internetowym jest Expect.
Może przejdźmy do konkretów. Mój pierwszy kupon
Pt 22-04-2011 15:00 Anglia Blue Square Premier
AFC Wimbledon - Mansfield 1 (2-1) 1.60 Dziękuje Doberman
Przepraszam że po meczu ale coś mi wypadło.
So 23-04-2011 12:45 Anglia Premier League
Manchester Utd - Everton 1 (1:0) 1.45 po wielkich emocjach.
MU goni Chelsea więc mistrzostwo nie jest jeszcze pewne. Ponadto "Czerwone Diabły" będą chciały się zrehabilitować za bezbramkowy remis z Newcastle Utd.
So 23-04-2011 14:30 Niemcy 1.Bundesliga
Eintracht Frankfurt - Bayern München 2 1.55 Słabo zagrali 1:1
Bayern jest zdecydowanym faworytem spotkania. Ich ostatni mecz z wiceliderem był świetny dlatego uważam że z dużo słabszą drużyną powinni sobie poradzić bez trudu. Ponadto mają szanse awansować do ligi mistrzów bez eliminacji.
So 23-04-2011 17:30 Anglia Premier League
Chelsea - West Ham
Czy F Torres strzeli bramkę w regulaminowym czasie gry? Nie 1.95
O bezbramkowej passie Torresa chyba słyszeli wszyscy. Myślę, że z West Ham United też nie strzeli. Ponadto kurs jest bardzo ładny.
So 23-04-2011 17:30 Niemcy 1.Bundesliga
Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund 2 1.60
Piłkarze z Dortmundu chcą zapewnić sobie mistrzostwo Niemiec i grają z ostatnim zespołem tegorocznej Bundesligi. Jeśli wygrają a Bayer straci punkty z Hoffenheim to już po 31 kolejce będą świętować wygraną Bundesligi.
Pn 25-04-2011 20:00 Anglia Premier League
Blackburn - Manchester City 2 2.10
City znajduje się na pograniczu El. do LM. O 4 miejsce w tabeli walczyć będą jeszcze Totenham i Liverpool. W pucharze pokonali Czerwone Diabły, dlatego morale w drużynie są wysokie a stawka meczu gdy zostało 5 kolejek do końca wysoka. Kurs nadzwyczaj wysoki.
AKO 23.56
Stawka 49 PLN
Do wygrania: 1154.44 PLN
Z FreeBet trzeba skorzystać .