thierryhenry
Użytkownik
przy ok. 10 wypłacie dostalem maila o weryfikacje.. Po wyslaniu skanow dokumentow dlugo czekaliscie na odp i pozytywna weryfikacje? godziny- dni?
Ja czekałem ok. 2 godziny na pełną weryfikację.przy ok. 10 wypłacie dostalem maila o weryfikacje.. Po wyslaniu skanow dokumentow dlugo czekaliscie na odp i pozytywna weryfikacje? godziny- dni?
Te ligi są normalnie dostępne, ale niedługo przed meczami. Zatem możesz spokojnie się rejestrować w Pinnacle.Chcę się zarejestrować w pinku, ale wchodzę w oferte piłki nożnej i widze brak Ekstraklasy i Ligi Holenderskiej. Czy to tylko dlatego bo teraz jest przerwa ligowa czy to tak na stałe?
to super, lepiej dostac limity na 2 zl u pozostaych pseudobukow. dla kogos kto traktuje zaklady bardziej na powaznie, 5 krotny obrot to zerowy problem.Witam, gralem kiedys w pinnacle i dobrze ich wspominalem, wiec postanowilem wplacic tam troche gotowki. Kiedy chcialem wyplacic polowe, bo potrzebowalem pieniedzy okazalo sie, ze wg regulaminu musze 5x obrocic swoja wplata. W innym wypadku pinnacle pobiera oplate. Po tych zmianach nie polece nikomu tego bukmachera. Pozdrawiam.