>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pinnacle Sports i cuda na kiju :D

D 0

dovado123

Użytkownik
Witam wszystkich!
Czy jest ktoś zorientowany z buka pinnacle sports i mógłby mi i zapewne innym pomóc wyjaśniając pare istotnych rzeczy a mianowicie:
1.O co chodzi z tymi magicznymi Handicapami i tymi liczbami przy kursach.
2.O co chodzi z tymi zakładami P/P i liczbami przy kursach ???? .
3.O co biega z tym multiple bet options w przypadku akumulatora.(tutaj wziąłem sobie 4 mecze do akumulatora)

Jest poniżej załącznik przedstawiający!

Ps.Obróbka techniczna tego forum to mega porażka, ledwo co mi się udało to zamieścić ale po mękach udało się, licze na specjalistów ???? .

D 0

dovado123

Użytkownik
Okej, dzięki wielkie Tedi.A co do punktu trzeciego to może ktoś jeszcze pomoże:

1&#39;s x4 to jest 1 zakład w którym żeby wygrać muszę trafić 4 typy, czyli przy kursie 11,78 stawiając 4 złote wygrywam 47,12 zł

4&#39;s x3 to przy zakładzie 4 złote rozbija się moja stawka na cztery czy stawiając 4 złote pobiera mi 16?Bo to są 4 zakłady w którym musze trafić 3 typy prawda?Pokazuje mi, że mogę wygrać 106,72 złote, przecież to jest większa szansa, że wygram to niż w tym pierwszym a jeszcze dadzą więcej pieniędzy.Hmmm o co chodzi?

6&#39;s x2 identycznie jak w poprzednim, teraz 6 zakładów i muszę trafić tylko 2!Niewiem o co chodzi bo tu jest największa szansa, że wygram a pieniądze też duże, pokazuje 88.12.O co biega, takie wtf z mojej strony ;D.

D 0

dovado123

Użytkownik
^^ Okej ten system już sobie obczaiłem, dzięki wielkie (͡° ͜ʖ ͡°)
Lecz mam jeszcze pytanie o azjatyckie under/over.Jak to jest gdy postawie ako z 10 meczami w tym 9 mi wejdzie a ten ostatni będzie ze zwrotem stawki w sytuacji gdy w tym ostatnim postawie na 3 gole under/over i postawie powiedzmy under i padną 3 bramki wtedy przy singlu dostałbym zwrot całej stawki a jak to wygląda w tej sytuacji?Jak to jest ogólnie z tymi zwrotami stawki przy ako?
Ktoś pomoże a nie wejdzie i wyjdzie? ????

rychuu 84

rychuu

Użytkownik
Analogicznie jak w przypadku każdego innego zwrotu. Masz 3 zdarzenia po kursie 2 na kuponie. Czyli ako=8 (2x2x2). Z jednego zdarzenia masz zwrot (bo trafiasz &quot;w linię&quot; - 3 gole jak piszesz). Więc ako=4 (2x2x1)
Zwrot zawsze liczysz po kursie 1.

Do góry Bottom